ZA VSE KI IMATE TEŽAVE Z MOZOLJI, AKNAMI - IMAM REŠITEV :)

itsME • Od: 9.8.2011 • Prispevkov: 12
ZA VSE KI IMATE TEŽAVE Z MOZOLJI, AKNAMI - IMAM REŠITEV :) 17.8.2012 19:58
Hej, vglavnem jaz sem bila ful mozolasta, skoraj že aknasta in potem sem šla k osebnemu zdravniku im mi je predpisal raztopino imenovano KLINDAMICIN, in res pomaga 100% kožo mam brez samega mozolja, nikoli še nisem bila tako zadovoljna, pa sem jedla že te tablete kaj so bile po tv-ju proti mozolom pa mi ni nič pomagalo tako kot ta raztopina. Nanese se pa jo 1x na dan, najboljše zvečer Smile

še slika : [link]
ClassyAndFabulous • Od: 9.7.2012 • Prispevkov: 19
Re: ZA VSE KI IMATE TEŽAVE Z MOZOLJI, AKNAMI - IMAM REŠITEV :) 17.8.2012 21:26
To pa še eno kremo Skinoren sm tud jst par tednov uporabljala sam sm odnehala Smile kok časa pa si ti to jemala da so se pokazal rezultati, ker jst razmišljam da bi s5 začela uporabljat... Very Happy
Klemen33 • Od: 16.1.2011 • Prispevkov: 36 • Kraj: Dolenjska <3
Re: ZA VSE KI IMATE TEŽAVE Z MOZOLJI, AKNAMI - IMAM REŠITEV 17.8.2012 22:57
itsME pravi:
Hej, vglavnem jaz sem bila ful mozolasta, skoraj že aknasta in potem sem šla k osebnemu zdravniku im mi je predpisal raztopino imenovano KLINDAMICIN, in res pomaga 100% kožo mam brez samega mozolja, nikoli še nisem bila tako zadovoljna, pa sem jedla že te tablete kaj so bile po tv-ju proti mozolom pa mi ni nič pomagalo tako kot ta raztopina. Nanese se pa jo 1x na dan, najboljše zvečer Smile

še slika : [link]

zlo me čudi to...zgleda de je res čist odvisno od človeka komu ker zdravil pomaga...naprimer vse k jih jez poznam pa to nej čist nč pomagal...
aia pa to k je po tv-ju je sam lari fari...dermatologinja te okrega če ji poveš de si kej tazga jemau/la

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.