OBLEKE za VALETO ;)

Ninii • Od: 19.4.2009 • Prispevkov: 2
OBLEKE za VALETO ;) 19.4.2009 1:18
zanimajo me predvsem obleke, ker imam poleti valeto, pa bi bil že počasi čas da si izberem obleko.
Nina
Re: OBLEKE za VALETO ;) 19.4.2009 9:07
oLa Smile
Tud Jest mam letos vaLeto in že gledam po spletu
Tko da zamisli prosim Smile
nixx • Od: 16.3.2009 • Prispevkov: 58
Re: OBLEKE za VALETO ;) 19.4.2009 12:16
heh.. no ja jst jo pa že mam. :Đ
uglavnm.. nasvet kko iskat.. ma to Zara p Stradivarius pa tee trgvine ..s takim stilom
tu not se najdejo lepe oblekce.. za uugodno ceno :Đ
tu tud moje prjatlce kupujejo obleko..
naj ne b preveč načičkana ..preveč elegantna .nej bo preporsta zanimiva.. zapeljiva ;P ..naj se noge vidijo :Đ ..nakit p'to pa ne pretiravat ..mogoče večja verižca ..kaka zapestnica..će pa kombinirate uhane ..pa uhane pa pas ..al pa tko nekak.. :Đ

jst osebno mam črno ..nad koleni (mogoč bom mogla met legice.. ker je baje malo kratka -.-) stil.. tak ono mal vrečasta.. pa črne balerinke pa 6 cm velik obesek verižce (seveda dolgi) ..če bom mela pa zapestnce pa nwem točn. sam mnde jih nam mela k se ne počutm fajn z unim železom gor xD
FerleZh • Od: 7.2.2009 • Prispevkov: 7
Re: OBLEKE za VALETO ;) 19.4.2009 12:56
mi(oba razreda) smo bili na valeti oblečeni v kavbojke in majico, ki smo jo dali tiskat Razz
Ninii • Od: 19.4.2009 • Prispevkov: 2
... 19.4.2009 20:04
ja no jaz bi mela modro obleko, tak nekje do kolen, pa potem kako verižico zraven pa mogoče čeulje s peto Smile všeč so mi pa tudi rumene pa črne obleke, pa pred kratkim sem nekje vidla ful lepo obleko rdeče barve. Wink
Juliet013 • Od: 3.2.2009 • Prispevkov: 100
Re: OBLEKE za VALETO ;) 20.4.2009 22:06
ja, to je res ****.
jz bi mela tako da ma uzgorej kokr korzet spodej pa tko mini...frfotajočo.
druga vrjanta je pa baby doll - tko da je pas pod joški pa gor zavezan alpa kej. pa tko luškano. Very Happy
barva pa roza, rdeča alpa rumena.

ful mi gre na žiuce k bi usi neki črno pa sivo pa tko. ni men to. sj je poletje!
pa modra alpa zelena mi tut ni preueč. more bit taka sočna barva =)

drgač pa ualda štikle. take fino lepe. pa lepo preprosto frizuro, pa lepo namazana, pa kšno verižco alpa uhane. to še neuem. odvisn od obleke.

tko preprosto ampk lepo. Smile
Urshiii • Od: 20.4.2009 • Prispevkov: 9
Re: OBLEKE za VALETO ;) 21.4.2009 14:03
aa.. jz bom šla gotov pogledat u Zaro pa tam okol... drgač bi pa rada rumeno obleko & bel pas, bele čevle s peto & belo ogrlco. pa brez naramnc =) tko sm mis zamisnla, zdej bo pa to problem najdt hehe =P
XcrazyyX • Od: 4.10.2008 • Prispevkov: 274
Re: OBLEKE za VALETO ;) 21.4.2009 16:49
js bom mela tako krilce brez naramnc
nekje do kolen
gor bl stisneno
in pol u bokih bolj široko
in je take vijola-modro-črne barve
haha neznam opisat barve je res hard xD
Re: OBLEKE za VALETO ;) 20.5.2009 15:03
Mi smo se zmenili [kot FerleZh] da bomo meli vsi kavbojke pa majico ki smo jo dali tiskat..pa kera hoče lahko ma kavbojsko krilo in to bo to. Very Happy
Pa tut če se nebi vsi zmenil bi mela js ravno tko tisto majico pa kavbojke ker se mi ne da ravno nevemkaj se štimat. (:
Petarda. • Od: 1.11.2008 • Prispevkov: 83
Re: OBLEKE za VALETO ;) 20.5.2009 17:04
hehh..jest nam nč komplicirala..Very Happy no gremo puvrst..

majco bom mela beloo z kratkimi rokavi al pa vijolčno z naramncam..xD

pol bom mela beu pas..=)

vijolčne kariraste hlače do kolen..( take bol puletne...pa k jih loh usak dan ukol furaš.xD )

pol bom mela pa bele sandale z pouno peto..( 5 centou ) take noree soo..Razz xD

toj pa to.=) Rolling Eyes Rolling Eyes men je ful hudoo..=) pa pr nm so itaq rekl da se naujo nevem kua šmekal pa kupval nek k bojo mel 2kat u lajfu ublečen.=)

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.