KAKO GA NAJ POZABIIIM• Pinky girl
• Od: 14.4.2009
KAKO GA NAJ POZABIIIM
18.4.2009 17:36
čau folk..
mam en problemček.... Dooolg mi je že ušeč en, pa sm mu to povedla, ampak on je ostal hladn. Pol čez neki časa sma tut zabluzla, pa se ni nč spremenil. Ko se srečama, se obnaša kt da me ne pozna. • Nina
Re: KAKO GA NAJ POZABIIIM
18.4.2009 22:24
Ham ham ham. Res ne vem kako bi ti pomagala veš.
Vendar se trudim, se trudim. Tud jest sm bla v podobnem položaju in sem mislila da se mi bo svet podrl vendar, čez čas mine, se sploh ne zaveš kdaj. Ti se probaj čim manj nanj osredotočat in mislit pa bo. • zmajcy
• Od: 19.10.2008
• Kraj: Nova Gorica
19.4.2009 15:11
pusti času, da naredi svoje. kar naenkrat boš ugotovila, da si tipa "prebolela" - kar pomeni, da ne razmišljaš več o tem, ali bi lahko bila še kdaj z njim...ker pozabila ga ne boš nikoli (to bi namreš pomenilo, da pozabiš nekaj iz preteklost oz. da imaš slab spomin)
najdi si nove hobije, delaj stvari, ki jih do sedaj še nisi, uživaj življenje in si nekako zapolni prosti čas, tako, da ne boš razmišljala o temu tipu. ko ga vidiš, se spomni na to, kako neumen je, da te ne pozdravlja, ker se sploh nista nikoli skregala. ker ti si zasužiš boljšega tipa! msf • amnf
• Od: 19.4.2009
19.4.2009 18:57
Pinky girl pravi:čau folk..
mam en problemček.... Dooolg mi je že ušeč en, pa sm mu to povedla, ampak on je ostal hladn. Pol čez neki časa sma tut zabluzla, pa se ni nč spremenil. Ko se srečama, se obnaša kt da me ne pozna. enak problem.. ful mi je bed ko pomislim na njega pto..pa sem si ga probala zbit z glave, pa sm druge fante gledla, pa sem probala čim mn mislit nanj,, sam ne gre.. pač mogoče je bolš da se sprijazniš in potem pač sčasoma pozabiš.. še sama nevem.. -.-' • DeViLgIrL
• Od: 27.10.2008
19.4.2009 19:37
hja...vidm..da mamo iste probleme prližno..sm tut jst na tem..
pr men je blo pač tko da mi je prvu ratu ušeč..pols va zabluzla...sm misnla da bo tut kej več blo..pa pol po nekm času k sva bluzla sm ga uprašala tko mau glede nas kaj bo pa tko..pa je reku da pač ni za resno zvezo..pač mal me je zmedlo, kr mi je in mi še vedn piše rtm pa te fore..sam pač oky če noče, noče,...sam jst se še vedn nmorm sprjaznt s tem čprou se probam oz. sm misnla da bo ok tut če sam bluzva..sam še vedn neki manka ane..k pač še vedn je želja da bi blo kej več,........pa itq ga usak dan probam pozabt pa to..sam mi ne uspe..kr pač mi je bed to da enkrat se sploh ne zanima zame nč (takrat mi mal ratuje ga pozabt)...pol drugič je pa čist prfect do mene (pa spet še bl padm u love-za bv)...pa še lubosumn je skos, pa ubistvu nima bit za kej..uglaunm čist aut... tko da ja vem da je bolš da ga pozabm..sm probavam usak dan pa ne rata, sploh k ga usak dan u šoli vidm... pač če preidm k temu kk ga pozabt..amm nvem ne..pač probi se mu izmikat da ga vidš čim manj..pa probi nadzirat mal svoje misli-se zamoti s čim drugim da ne mislš na njea (mogoč ti rata)...pa probi mal na kazga druzga tipa vržt oči...(sam glej da nboš bla s kerim drugim sam zto da tega pozabš...iz lastnih izkušenj ti svetujm da ne nrdiš tega..k to se zna ful zaje*at...pa še mal možnosti da bi ga pozabla).. no to je z moje strani...sm se kr mal razpisala ja...dejte še kej pisat, pa dat kak nasvet uporabn pa preizkušen al pa kokrkol... sam glede časa se strinjam pa sam delno...pr nekaterih tipih mi je ratalo s časoma jih pozabt ap tko..zdej se mi pa že vleče ful predoug cajta..in si ga nemorm izbit iz glave..pa tut poznam še par ljudi k tut že celo večnost "trpijo" za tem da bi nekoga pozabl/nehal mislt sploh na njega... FSM!! • nixx
• Od: 16.3.2009
19.4.2009 20:40
jst sm mela podobne probleme..
bla sm že večkrat tko in love.. sam to je blo tko.. da sm bla ..pa sm pol na hit pozabla.. pol je "pršu" pa en tip ko je biu najpre fuuul ono res ful pozoren.. tko sm se zalubla van da kr joooj ..po na začetku mi ful ono piše kliče.. pol čez neki cajta sam piše ..pol čez neki cajta.. mu bol jst pišem.. pa odpiše.. pol čez čass mi pa niti odpisu več ni ..kr tko počas me je ****.. in mene je to tko boelel.. da kr joj pozablala sm ga mesec pa pou ..bla sm u največem bedu ko si lahk.. uusak večer sm se jokala..še ko sm ga pozabla.. pa me je kliknu na msn.. pa sma se menla pa je hotu stik prjatlstva navezat.. pa sm mu povedala kak me je bolel.. in pol je oblubu da se boma pomenla.. in se nisma in sm bla spet razočarana in jokala.. pozabla sm ga pa težko ..pomagal mi je da sm glih takrat dobla povabil za nek ples.. in sm am ful tipe videvala p'to ..pa mi je pomagal..da sm bla mau u družbi... in največja preizkušna je bla .k je moja frendica bla zn njim.. in sta se mečkala pa žvalla.. pa use to pred mano ..men se je pa polako **** za niju.. sam to je blo tko 2 mesca kasnej .. sam ko sm pa zvedla da sta skup sm se pa cel dan jokala.. tko da.. pride da pozabiš pa je.. mesec pa pol sm bla u bedu ..pol polovico mesca sm ga pa ono POZABLA in ja no... družte se ..!! pa uelik sreče :Đ • wild_dream
• Od: 20.4.2009
20.4.2009 18:45
Nazadnje urejal/a wild_dream 19.8.2009 22:01; skupaj popravljeno 3 krat • DeViLgIrL
22.4.2009 14:51
hjooj...mene je pa ubistvu na nek način kr strah da ga bi pozabla tok da bi se u druzga npr. zalubla...k jst čist usakič k se zalubm se zalubm v največjo budalo..al pa kakšnga "psihota"...nvem kok mi to rata ampak mi...nočm se zalubt u take ampak se...srce ne zna zbirat aja...pa ušeč mi je ta tema ful...k pomaga k vidš da majo tut drugi podobne love probleme... uživite! • tuRtLe
• Od: 23.4.2009
23.4.2009 15:41
mam en problemček.... Dooolg mi je že ušeč en, pa sm mu to povedla, ampak on je ostal hladn. Pol čez neki časa sma tut zabluzla, pa se ni nč spremenil. Ko se srečama, se obnaša kt da me ne pozna. js mam tut čist isti problem in lei če ga res hočeš pozabit ga boš • sarika22
• Od: 24.4.2009
prebolevanje
24.4.2009 0:29
ja ja..tako je življnje...sej mamo kr vse iste probleme..jz sem tazadnga tipa prebolevala 4 mesce bla sma pa skupi pet...pa mela umes druge tko mal za družbo in vse da bi se kao zamotla in osredotočla na koga od njih, ampak ni šlo, dokler enga lepega večere ni k meni prišu ta k sem ga zdej mela in me je sam pogledu in sem padla..in sma ga začela mal bolj konkretn bluzit in vse in se tko eno jutro ugotovila, da sem pa onga prej čist odmisla in vse...zdej pa že ovo na novo, kr td s tem nisma več skupi oz. ne vem točn kaj si naj mislil, kr en dan je vse ok, drug dan me ignorira, pol k se jz **** je princ na belem konju itd...tko da čimprej upam da bo sam lepo vreme, da se začnejo pikniki, sprehodi, plavanja, da se ne bom obremenjevala z njim in mu dobesedno pustila da se dela norce iz mene...to se mi zdi nekak najbolj v pomoč, da si dopovem da se dela norce iz mene, kr pol sem tok jezna na njega, da ga enostavn odmislim in se ne obremenjujem...
• Juliet013
• Od: 3.2.2009
25.4.2009 0:02
jz sm pa začuda na tazadnga pozabla u tko like 3eh dneh!
tapru dan sm skos jokala. pol mi je blo pa ful dobr. ker je blo itak use zmešan skup in se nekk sploh nism sekerala. tko da je že zdaunej pozablen. se pa drgač ful sekeram zart tipou in sploh nuem zakaj. usak dan si rečem: ni vredno. noben k ga poznaš ni tok perfect da bi ti blo bet zart nega... ampk ne pomaga. ampk če se hoče, se da. in na tipa niti ni tok teško pozabt, če si povemo, da nm je stokrat bolš brez njega. ker nm je, vrjemte. še posebej če ns tkole je.bejo u glavo. Have fun and good luck finding someone honest, trustful, sweet,... perfect! • metuljcica2
• Od: 27.1.2009
25.4.2009 0:36
Ja, mam podoben problem, sem se tud hotla približat tipčku, ki mi je ful všeč, pa sem mu pisala, pa nekek ni bil zainteresiran, pa tud en kolega mu je verjetno povedal, da se zanimam za njega, pa vseeno ni blo nič. Ampak jaz kljub temu čutim, da ni čisto ravnodušen, pa sigurno ve kera sem. In si ga sploh ne morem zbit iz glave, pa se ne morem sprijaznit s tem da ne bo nič. Najboljši recept za to je čas, ko preteče nekaj časa, pozabiš na to osebo, pa ko ga dolgo ne vidiš tud. Če ga pa vsak dan vidiš pa ga zlahka ne pozabiš, tak je
Vso srečo • Pinky girl
• Od: 14.4.2009
25.4.2009 11:35
Hvala useem za nasvete... ampak ko že poskušam pozabiti, se zgodi neki, da mam še pol večje upanje zadnjič sva se celo pogovarjala, in mogoče je to le v moji glavi, ampak zdelo se mi je, da sem mu na nek način pa le ušeč. Hotel je celo eno mojo stvar, • DeViLgIrL
1.5.2009 1:57
Pinky girl pravi:ampak ko že poskušam pozabiti, se zgodi neki, da mam še pol večje upanje enako:) • ninceeeeeu
• Od: 31.10.2008
1.5.2009 15:23
jst mam isti prublem..s tipom sva nehala pred 3tedni..nehala sva 1tedn predn bi bla pou leta skp...on je dokoncn dau konc..ker sva se usak dan vidla..in se je navelicu naja..pa pac rd me ma sam se kt frendico..sva se zmenila d ostajava frenda..sam 1mesec bo udkar sva nehala jst mam njega se zmer rada tok k prej k sva bla skupi..sploh ga ne morm puzabt..ne najdem nubene slabe lastnosti od njega..ne morm nc cez njega rect k je res tak d bi si ga loh usaka zelela..in na vsake par dni..padem u krizo..in jokam ceu dan..men je tok hudo..nevvem kaj nej nardim...vidm ga pa tud usak dan..k se z vlakom voz..in ga vidm k gre z vlaka..pa pol k gre na vlak..ne morm ga puzabt..mugoce ga podzavestno tud nocm prebolt..praujo d dj casu cas..sam pr men nevem ce to pumaga..ful si zelim da ne bi sla narazn..k tud njemu ni useen d jst trpim pa to..sam skupi ne morva vec bit • EnErGeTiK
• Od: 1.5.2009
1.5.2009 22:46
mam en problemček.... Dooolg mi je že ušeč en, pa sm mu to povedla, ampak on je ostal hladn. Pol čez neki časa sma tut zabluzla, pa se ni nč spremenil. Ko se srečama, se obnaša kt da me ne pozna. Ja po lastnih izkušnjah ti loh sam tko odgovorim: VELIK SE DRUŽ S PRJATLCAMI DA TI NOU TOK HUDO, PA VALDA PUST ČASU ČAS • Pia8
• Od: 11.5.2009
27.5.2009 10:26
Predvsem fante boli eno dejstvo in sicer, da jih punca ignorira!
Dokler bo on videl,da s teboj lahko manipulira te pokliče kadar mu je dolgčas in počne vse kar se mu zljubi bo to tako kot je sedaj! Ko bo vas videl nasmejane in da ga ve ne opazite (to se pravi ignorirate) bote videle kako bo kaj hitro priplezal do vas. Ne bodite v njegovi družbi slabe volje in ne dajte jim kazati da vam je hudo. Ko ga vidite bodite vesele, dajte mu vedeti da vam on popolnoma nič ne pomeni..... • anchycka
• Od: 25.5.2009
27.5.2009 12:27
To se je pa tut men nrdil...da z nečim tako upanje dobiš,da te je strah nekoga pozabit,k mislš d boš zamudila to da boš z njim,če ga boš pozabla.mpk če se tip tko obnaša,ga **** nalašč,tut če bo hotu kj met s tabo.k ni vredn tega,vrjem.js sm tut u enga zdj k je pa sicr vredu ful mi,sam mam konc šole in ni kake prihodnosti.bla sm pa dwe let u enga in to fuul.drugim je biu sicr grd,sam men je biu pa kt bog,jokala sm pa dostkrat zrt njega.k sm zmer k me je pogledu mela upanje da bo kj,sam u seb sm pa wedla d nbo nč.zdj pa že tri tedne sm se tok u unga druzga zalubla,da sm čist pozabla na unga prvega.pa še to se mi je ful zamiru,kr je na after partyu tk plesu tm s sošolkami,men je pa fuck you pokazu.sicr sm mu pa rekla js to prd tem na maturancu.ampk bmk.
• nejciscute
• Od: 2.3.2009
27.5.2009 15:38
Hja no.
jz sm v enga Žana ... čprou mam drugačn nick mislm je že str. In ta Žan nevem sva kokr kao neki mutila in je neki govoru d je vame pto..in sva kokr hudila sam pol pač je zmerm tko skor vsak dan drugačn nevem enkt me ful gleda enkat ignorera enkat je nesramn ..pol zdej pač k sva se neki kregala pa mi je neki reku da je vame pred enimi 2dnevi in zj te dva zadnje dni pa kr neki usvaja eno Kajo pto...pač pol kao mi je reku tko'' a še ne veš za Kajo'' al neki takšnga in jz ga pač hočm puzabt ker ne mislm trpet kokr zrd enga tipa k me je totalnu zaj** v glavo...in to se mi je tut zgudič z enimi frendi k me skoz zaj. v glavo ptake in res anbenmu ne zaupam NIKOL več apa d vrjamm sploh ne... Pa tko k sm lih misnla da nekdo resno misl se mi pa svet pudre... Ah je blo prelepo d bi blo res... Please help. Hvala. |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.