Žvaljenje...help! :/

LonelyGirl • Od: 24.3.2010 • Prispevkov: 81
Žvaljenje...help! :/ 12.8.2012 17:52
Hey...js mam en problem za mene ful pomembn...
v sredo greva z mojo bff na zabavo...in mi je rekla da bo me z fantom ko mi je všeč(in js sem tut njemu) skup spraula...oz njemu bo rekla da me more zažvalt...in mene je tega ful ampak res ful strah da neb česa naredla norebe al neki...pa še njegovi frendi in moj brat bodo tam zato še tok hujš..tko da plis help...kk naj izpeljem vse skup? ker on si res vse upa in ja...mene pa je strah ://
Re: Žvaljenje...help! :/ 12.8.2012 18:49
pa nima te bit česa strah! niti se žvalenja nemoreš naučit, kr ga enostauno znaš. pač tvoje telo ve ka nardit. ravnaj se po tipu, lepo pust jeziku da ma tak ritem k ga ma on. pa predusem ne se sekirat, kr če boš razmišlala ko se bota žvalla bo pa res najhujš. prepust se trenutku pa uživi. Wink

good luck. Wink
LonelyGirl • Od: 24.3.2010 • Prispevkov: 81
Re: Žvaljenje...help! :/ 12.8.2012 22:30
samo mene vedono panika zgrab in pol nwm kaj bi xD
Hwalaa& se bom poskušala držat nasveta Wink
Re: Žvaljenje...help! :/ 18.8.2012 21:02
LonelyGirl pravi:
samo mene vedono panika zgrab in pol nwm kaj bi xD
Hwalaa& se bom poskušala držat nasveta Wink

Preprosto prepustiš se. Noben nasvet ti pri tem ne bo kaj veliko pomagal, moraš sprobat sama. (: Vem, da je že mimo, torej, kako je bilo? (: oprosti, ampak me muči radovednost, hihi. (:
Mandex • Od: 19.2.2012 • Prispevkov: 275 • Kraj: Ljubljana
Re: Žvaljenje...help! :/ 19.8.2012 9:26
Prepusti se užitkom, edin priporocam da mu jezika prevec ne porines v usta.. Igraj se z njegovim jezik and enjoy

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.