help

1 | 2 | >>
tinniemjaw • Od: 2.12.2011 • Prispevkov: 18
help 10.8.2012 22:26
no, gre za mojo bff. začela je kadit in jo ful zavoham, njeni tastari so na dopustu... dejte IDEJE kaj naj da po kajenju v usta da ji nebi smrdelo po čikih in kako naj se tudi po telesu "zakamuflira" pred tastarimi... ali obstajajo cigarete ki ne smrdijo? HELP US!
Petraa :3 • Od: 23.11.2011 • Prispevkov: 25
Re: help 10.8.2012 22:33
Čigumi?
Re: help 10.8.2012 22:52
kaj pa telesni vonj? a niso tud kaki taki čiki?
slovenc79 • Od: 19.8.2011 • Prispevkov: 1260
Re: help 10.8.2012 23:00
pismo ne kadit ane Rolling Eyes

in tko kot ognja brez dima tud čika brez smradu ni..
Re: help 11.8.2012 20:24
glej, ona noče nehat, sej samo ona kadi Wink
Re: help 11.8.2012 22:10
ja pol nej pa kr **** Very Happy kadilci pač ne živijo dolg Razz

kaj pa ma od kajenja anyway? a je bl "kul"?
tiasq • Od: 9.7.2012 • Prispevkov: 49
Re: help 12.8.2012 0:36
slovenc79 pravi:
ja pol nej pa kr **** Very Happy kadilci pač ne živijo dolg Razz

kaj pa ma od kajenja anyway? a je bl "kul"?

ubistvu ne. pasivno kajenje ma ful hujše posledice kot aktivno Wink tako da tist, k je zmer v družbi kjer se kadi in to voha non stop, bo prej umru kot pa kadilec.. : ) poznam en tak primer.

Drugač pa ja, js tut ne razumm zakaj je kadit kul. Razz
Re: help 12.8.2012 12:53
ja pol je pa dobr met prjatle k ne puhajo vate Smile večina mojih ne kadi, tisti pa, če res morjo u moji družbi mal pazjo kam puhajo.. itak samo še na prostem, tko da ni panike Smile

punce pa ne bi mel take ki kadi..
lollipoop • Od: 8.8.2012 • Prispevkov: 122
Re: help 12.8.2012 13:01
slovenc79 pravi:

punce pa ne bi mel take ki kadi..

punce ki ne kadijo iščejo fante ki tut ne kadijo
ampak zakaj se men zdi da že skor čist usi kadijo??
Confused
Re: help 12.8.2012 13:03
to zato k si pr takih letih kjer mularija hoče bit odrasla Wink pol k ugotovijo da je to butast, pa itak so tko al tko odrasli pa nehajo Very Happy večino folka k js poznam zdej ne kadi Smile
lollipoop • Od: 8.8.2012 • Prispevkov: 122
Re: help 12.8.2012 13:22
a ni to neumno??!!?!?
da kadiš ker hočeš bit odrasu
mislm haloooooo!
pa čiki tut dost stanejo če smo že pri tem
meranitina • Od: 5.7.2012 • Prispevkov: 35
Re: help 18.8.2012 21:03
tinniemjaw pravi:
no, gre za mojo bff. začela je kadit in jo ful zavoham, njeni tastari so na dopustu... dejte IDEJE kaj naj da po kajenju v usta da ji nebi smrdelo po čikih in kako naj se tudi po telesu "zakamuflira" pred tastarimi... ali obstajajo cigarete ki ne smrdijo? HELP US!

Ne bom govorila, če to sme ali ne, itak je njeni lajf, vsak ravna po svoji vesti ane (; Drgač pa čigumiji ;D
SmileOnMyFace • Od: 26.6.2012 • Prispevkov: 730 • Kraj: Ljubljana
Re: help 24.8.2012 13:48
Ej, ljudje, mal ste zgrešili temo! Punca vpraša, kako naj njena kolegica, ki je začela kadit to skrije pred starši. In vi kar ustrelite nekam mimo češ: ''zakaj kadi?; prej bo umrla...; naj neha kadit....'' bla bla bla.......zakaj hočete 24 ur na dan pametovat o zdravju, ko pa -grem stavit- večina od vas gre vsaj enkrat na teden v Burger KIng ali pa McDonalds...! zares pohvale vredno! Rolling Eyes

Če želi tvoja kolegica to zakriti pred starši ji predlagam mentol bonbone. Ker pa se ves čas ne more samo filati z bonboni, naj da kakšno kumarico na hitro v usta ali pa česen, kar daje obupen zadah: ampak boljše zadah, kot pa vonj cigarete ali ne? Wink
Naj se tušira vsak dan in si kožo masira s kremami: njena koža ne sme nikoli postati suha kot karton Exclamation
Ker lahko tudi lasje postanejo suhi, naj si redno umiva lase in naj uporablja najbolj naravne šampone.
evica5 • Od: 16.11.2010 • Prispevkov: 349 • Kraj: Ljubljana
Re: help 24.8.2012 15:16
res je da nben ni lih pomagu odgovort na temo sam kle pa sori ampak tut js nebom.
pa mislm da ni čist isto če skadiš usaj 3 čike na dan, kukr pa da greš enkrat na tedn u meka al pa burgr kinga. ta j bla mau mem no.
js osebno človeka vedno zavoham če kadi. ker, mogoče na začetku ne, ampak pol k že doug kadi in mu je to tko kukr men jest pa pit, tega ne morš več skrit. če ji lajf tok mau pomen, da hoče kadit, nej kadi. sam nej se zaveda da tega ni lahko prikrit. sploh pa če hoče to familiji prkrit, očitno ne kadi, ker to rab al pa tok zlo zlo uživa, ampak zarad družbe in jo je očitno po en stran tega sram. zakaj bi torej delala neki, česar bi jo blo sram? patetično če mene uprašaš.
in ja. tut js ne bi mela partnerja k bi kadiu. k je moj tip meu neko fazo k je občasno kadiu, sam če je šou vn, se js nism niti pogovarjala z njim, kaj šele da bi ga kušnla. na srečo je pol dojeu kok je to dejansko ogabno. pa nevem zakaj, ampak na ženskah mi je to ogabno še bl k pr tipih. kako maš loh kej romantike s tem ogabnim vonjem js res nevem.
Re: help 24.8.2012 15:49
oprosti, ampak kaj imate toliko proti kadilcem??? Kje piše, da je to dekle začelo kaditi, ker se hoče vključiti v družbo? In kako si sploh drzneš reči, da vsak, ki kadi, da mu za njegovo življenje ni mar! Mad
Njena stvar, da je začela kaditi. Ok, kajenje ravno ni nekaj lepega in očarljivega, ampak čisto enako je, kot s prehranjevanjem hitre hrane! Si vedela, da imajo v določenih hamburgerjih tudi podganje meso? In, da za krompirček uporabljajo staro olje; Da nimajo ohlajene skrinje v katerih je sladoled; da je v Pepsiju toliko sladkorja, kolikor ga imaš ti v hiši; videla sem na lastne oči, kako je zaposlenemu v Mcdonaldsu meso padlo na tla in ga je pobral in dal nazaj v sendvič; slišala sem za preveč ljudi, ki so se zaradi hitre hrane zastrupili! .....
Spoštujem stil ostalih življenj in briga me, kakšne navade imajo ostali, ampak premalo veš o življenju, da bi lahko gofljala o nemarnih zadevah in kajenju!
Ne poznam nobenega, ki ne bi čisto nikoli nič prikrival svojim staršem.
najprej spoznaj zares kako zelo kruto je lahko v življenju, potem govori! Exclamation
Timo3113 • Od: 22.2.2011 • Prispevkov: 269
Re: help 24.8.2012 16:39
Zdi se mi da je bilo tole čisto off topic...
Ampak kolikor obrneš,kajenje ni dobra razvada,je pa BOLJ škodljiva navada kot hitra hrana. Za kajenje je dokazano,da za vsako cigareto,ki jo pokadiš,izgubiš 5 minut življenja (če bi umrl po naravni poti,drugo so nesreče,kot naprimer potres,avtomobilska nesreča in tako dalje),če pa poješ en Hamburger se mi zdi pa da ne izgubiš toliko življenskega časa...
Re: help 24.8.2012 21:21
opisala sm svoje razmišlanje, če dovolš.
bubaFreak • Od: 2.1.2010 • Prispevkov: 73
Re: help 24.8.2012 22:45
evica5 pravi:
opisala sm svoje razmišlanje, če dovolš.

haha, sej on je tut svojga Razz

Drgač pa, nevem zakj se kregate okol tega, punca je uprašala za nasvet kako prikrit smrad, in to je to...kadilci naj odgovorijo,nekadilci se pa sploh ne umešavejte.. puste jih, naj si sami uničjo življenje,sej bodo pač enkrat že pogruntal ... to je isto, kot če bi fuzbal fane uprašu kdo je bolši, real al barca.. ne bi blo konc kreganja.tako da tut tuki je tko.. zj lah se naprej kregate ker ma prou, lah pa preprpsto odnehate, ker drug druzga nouste nč prepričal u nasprotno,ampak bote sam čs zapravlal.xd vsak se rodi s drugačnim pogledom na stvari, in tega se ne more spremenit..
Re: help 25.8.2012 16:30
Prav imaš, evica. Preveč sem se razburila. Imela sem izjemno slab dan in upam, da ne zameriš. ne bi te smela tako napasti. tega se zavedam šele zdaj, ko sem bolj pomirjena. Naredila sem napako. Ne bi smela biti tako arogantna Crying or Very sad
Re: help 25.8.2012 17:54
ne sej je uredu..
Re: help 26.8.2012 0:43
a če bi en vprašu kako samomor naredit bi mu pomagal? al pa kako enga ubit, pa zraven napisal "tisti ki to obsojate ne pišite"?

v enih temah je pač rešitev to da ne podpiraš slabih razvah. kot una recimo kjer je ena spraševala kakop bruhat. bolano.

sploh pa se čudim moderatorjem kako sploh dovolijo take teme odpret.
bubaFreak • Od: 2.1.2010 • Prispevkov: 73
Re: help 26.8.2012 2:07
slovenc79 pravi:
a če bi en vprašu kako samomor naredit bi mu pomagal? al pa kako enga ubit, pa zraven napisal "tisti ki to obsojate ne pišite"?

v enih temah je pač rešitev to da ne podpiraš slabih razvah. kot una recimo kjer je ena spraševala kakop bruhat. bolano.

sploh pa se čudim moderatorjem kako sploh dovolijo take teme odpret.

sej sm tut js proti kajenju. sej si bodo sami uničl lajf, lej itak je tko al tko preveč ljudi že na svet. en gor al pa dol. (ful nesramno povedan, sam je pa resnica.)

drgač pa samomor je mal drugač kot kajenje.. no ubistvu je kajenje zlo počasn samomor k napreduje čez leta, ampak useen. lej kadilci itak da bodo zagovarjal svoje, tko da škoda jih prepričvat, res.. sej js tut suvražm use u zvezi s kajenjem, ampak ne bom pa prepričvala drugih naj nehajo.. ni moja skrb, dokler mi ne puha direkt u faco.
Re: help 26.8.2012 12:05
Mogoče imaš prav, ampak jaz vseeno nimam nobenih pooblastil, da bi ji zdaj tukaj pridigala, česa ne sme. Več kadilcev odneha kaditi, ker se sami začnejo zavedati, da je to slabo za njih, in ne zato, ker so jim tako naročili in jim pridigali ostali.
Samomor pa je nekaj popolnoma drugega: in še enkrat pomisli,: kdo bi vprašal, kako se naredi samomor? Mislim, če bi delal samomor, verjetno tega ne bi napisal na blok, ali ne? Mogoče: ''Če bi vi delali delali samomor, kako bi ga?'' tukaj noben ne namiguje, da bo delal samomor. In, če se mene vpraša je samomor preresna zadeva o kateri bi lahko tako mirno razpravljali. Ljudje delajo samomor iz obupa in to sploh ni zabavno. V samomoru samomorilci vidijo izhod iz njihove depresije. Danes je vedno več tega. Takoj, ko smo prišli v 21. stoletje je svet ponorel: Indija, Perzija, Irak, Iran, vsa zahodna Azija, Turčija, Kazahstan, Afrika.....države, v katerih so samomori najbolj pogosti. Vprašanje več ni ZAKAJ LJUDJE DELAJO SAMOMOR? Ampak:
KAJ DRUŽI VSE TE DRŽAVE? ZAKAJ SO SAMOMORI NAJBOLJ POGOSTI RAVNO TAM?
In, ko ravno imamo odprto to temo, pa pomislite na taka filozofska vprašanja.
SeeMeSmile • Od: 5.11.2010 • Prispevkov: 70
Re: help 26.8.2012 12:18
Jaaa za začetek nej kadi zuni pa ne v družbi kadilcev. Cune nej da naprej zračt na en veter pol pa v pranje. drgač pa West duo al kaj so. vem da ti zmanjšajo zadah. Drgač pa deodoranti, tušeranje pa po tem kremo gor dat... predvsem na predel rok s katerim čik drži. Sam k ji bo pa tist porumenel je pa v **** ....
Re: help 26.8.2012 16:57
SmileOnMyFace pravi:
Mogoče imaš prav, ampak jaz vseeno nimam nobenih pooblastil, da bi ji zdaj tukaj pridigala, česa ne sme.

saj, to bi morali moderatorji take teme pobrisat.

zakaj je tam največ samomorov? zato ker je tam največ ljudi. največ samomorov na prebivalca je bolj pametno pogledat. in vidiš da je največ samomorov v severni evropi.

v sloveniji je velika stopnja samomorov zaradi spremembe vladavine. pošten folk iz socializma ne more več pošteno živet v pokvarjenem kapitalizmu. mladostniki so pa razvajani in jih vsaka malenkost tok potre da se grejo ubit. človek, ki nardi samomor, pač ni dost močan da bi se spoprijel s problemi. zato se egoistično izmuzne in povzroči drugim še več problemov. to je moje mnenje o samomoru.

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.