fantje,fantje...!

alwaysWithYou • Od: 7.8.2012 • Prispevkov: 8
fantje,fantje...! 8.8.2012 20:18
okej zdj se bom p js mau razpisala k nimam druzga dela.
moja največja napaka ki se je NEMORM rešit je d neznam bit jezna n nekoga dle časa. tip mi dela totalno sranje okol ampak mu nemorm dat konca nikakor kr bi mi blo preveč žau! verjamm d nism edina s takim problemom...
ampak mam res eno prašanje za fante: kok vas je še sploh takih k ste resni.? še obstajate taki? KDAJ za vraga se fantje zresnte? a tud pr 18 še niste zreli? a res potrbujete sam eno trdno žensko roko k bi vas na realna tla spraula.? zakaj se tk radi **** s ženskimi čustvi? a še niste nikol bli przadeti od punce d nwete kok to boli? Sad((
dandanes se tk al tk use vrti sam okol tega fb in to... mene res boli, pa še vrjamm d marsikatero punco k vid d njen tip drugim piše srčke na zid al p ktera punca njemu. p po možnosti je še kaka biuša -.- in pol k mu kej rečeš ti nazaj reče nekej takega d dobiš občutek kriude d si usega ti kriva! in zakaj?? zato k je tip TOTALNA **** in neupa priznat d je res on kriu!
Sej ne rečem d so zmer tipi usega krivi, tud punce znamo kej zasrat.
in največja fora je k si sam ENA izmed njegovih in se tega dobr zavedaš ampak si skrivaš oči pred resnico k si tok faking navezana na njega -.-
a se je že kdaj kdo izmed vas tule znašu u ljubezenskem trikotniku.?
če mate kakršne koli izkušne s tem pište tuki spodi kok se je končal pa to.
pardon če sm se mal preveč razpisala :s
slovenc79 • Od: 19.8.2011 • Prispevkov: 1260
Re: fantje,fantje...! 8.8.2012 20:58
dej mail pa mal poklepetajva Smile jaz bi tud rad našel kkšno resno punco. al kaj ko "uboga zmedenka" čuti pozitivno energijo in iskrice v drugem? al pa se hoče "izživet", ker mladost je norost itd.. potem pa ji naenkrat "zapaše" bit v resni zvezi..

sicer pa kaj boš pričakoval od folka iz generacije ki ima vsega preveč? izmišljevanje in vedno nove želje. zvestoba ni več popularna v 21. stoletju Wink eni smo pa še vedn old school ker nas **** in zabušavanje ne gane Smile
Re: fantje,fantje...! 8.8.2012 21:23
tole maš pa prau! zvestoba,iskrenst in te reči niso več u modi zgleda. dans je use po tisem ''young wild & fee'' , ''fuck everything we are young'' in po podobnih načelih -.- res ni več enga resnga fanta al pa jih je tko mal d ga morš izsledit z mikroskopom ><
Re: fantje,fantje...! 8.8.2012 21:34
kok si pa stara drugač?

je pa lepo videt punco ki tud ceni tisto prave vrednote Smile

js sem star 21 pa še nisem srečal prave :S
Re: fantje,fantje...! 8.8.2012 21:48
16
jap, sam takih je zlo mal ;p fantou in ppunc Razz
no to p ni fain ne ;s
Re: fantje,fantje...! 8.8.2012 21:57
mja.. žensk pri 30ih ko jamrajo da so vsi dobri moški že zasedeni je pa malo morje potem.. njihovi je*ci pa mrtvi ali pa v zaporih Razz

nevem zakaj danes človek ne šteje več za normalnega če nima želje po žuranju in f*karjenju..

fajn je da si še mlada Smile sigurn boš našla kkšnega takega. samo ne obupat in postat ena od njih.
Re: fantje,fantje...! 8.8.2012 22:05
hahah tut res,na konc so pa one tiste ki izpadejo neresne in ****čice :p
zto k je tako pač 21 stoletje -.-' in če bo tko ššlo napej bo sam še slapš...
ja no to pa nebom Very Happy
Re: fantje,fantje...! 8.8.2012 22:08
mja.. sej vidiš kok je ločitev an porok.. preveč. folk se poroči sam zato da se loh loči al kaj Rolling Eyes pa zrd keša ker je kriza.. mja, kapitalizem je prodrl do nas, miselnost ki omogoča marketingu da se potrošniki vsake stvari čim prej naveličajo in kupijo novo. in to se tudi drugje pozna potem..
Re: fantje,fantje...! 9.8.2012 11:40
jap,ljudje se poročijo pol se ločjoo in najdejo usak svoje partnerje in tko.. otrok kokr čš ><
učash je blo 'moderno' d je fant meu eno punco in je to meu zares rad,dones je p moderno d je ****č in jih ma enih par... dokler mu uspeva in ne zvejo ena za drugo hehe pol ma pa štalo k ostane brez useh Razz tko k tista muska ''... če sediš na stolih dveh se ti spodmakneta oba..''
fantje dandanes niso zadovoljni če imajo samo eno punco.prepozno se zavedajo d jih je le ta mela res rada..al p se sploh ne.. res nwm zakaj je moderno d jih ma več? Surprised a s tem izpade pred prjatli frajer.? za moje pojme ne -.- največji frajer je če ma ENO ki jo ma res rad in jo brez sramu pokaže usem in je nikoli ne zataji pred prijatelji sploh pa ne pred kakšno punco ki ga upraša če je samski in reče ja sam zto d bi pridobiu še mogoče kako... to je men brezveze.raj sm samska celo žiuleje kt pa da takle še enkrat.
Re: fantje,fantje...! 9.8.2012 13:08
mja, tud u mojih očeh taki ne morjo bit frajerji..
meni najbolj gre na živce ko ene punce ne vejo kaj hočejo.. enkrat hočjo žurat pa se lizat z random tipi, drugič hočejo neki resnega, pa skačejo sem pa tja.. sploh ne vem a je kakšna ki je sposobna tudi OSTAT resna. al pa da pol "iskrice ko drugega pogleda" in ves ta bs.. pa pol ne ve koga ima raje itd. najbolj trapasto je pa, ko tip z večimi je prasec, punca z večimi pa "uboga in zmedena"..
Neimenovano • Od: 12.3.2012 • Prispevkov: 229
Re: fantje,fantje...! 9.8.2012 14:07
Sm mela kolegico, katera je bla s tipom 1let in pol in jo je samo j*ebu v glavo. Tud sama ga ni mogla pustit, ker je bla preveč navezana nanga, ampak lej vse se da če se hoče. Mi frendi smo ji pomagal čez to, zbrala je dovolj moči in ga pustila. Zdej ma novga fanta in jo res spuštuje. Ne si več zatiskat oči, če veš kaj se dogaja. Pust ga, lej vrjem da boš našla bolšiga tipa. Sprva bo težko, res težko, sam bot s frendi, zuni, lepo se mej, da ne boš mislna nanga in vrjem da ti bo slej k prej ratal. Nuben noče bit v taki zvezi,zakaj pol vztrajat?
Kakšno sranje ti dela ne vem, če je vse fora s fejsom, pejta dol z njega, čeprov če bi blo vse v najlepšm redu, zaupanje med vama in to, bi mogu bit fejsbuk tuki najmanjši problem in nebi smela pustit in se kregat sploh zrd take glupe stvari kokr je fejsbuk, k dela sam štalo in nč dobrga zvezam.
Pusti ga, če večino časa nisi srečna in če ne upošteva/spoštuje tvojega mnenja. Ko si v zvezi, se morš tud nekaterim stvarem odrečt, požret kdaj ponos in se prilagodit. Tuki sta zdej 2 in ne 1, zto ne morš bit tko egoističn.
keep out • Od: 7.8.2011 • Prispevkov: 63
Re: fantje,fantje...! 9.8.2012 21:27
evooo smo že trije iz tako imenovane "stare šole"... sm še edn k bi biu za resno zvezo ampk u tem času je skoraj nemogoče najti punco da bi bla resna... sam kaj morš taki so cajti, to je v "modi... :/
zbegana zvezdica • Od: 18.12.2011 • Prispevkov: 29
Re: fantje,fantje...! 10.8.2012 9:26
No smo že šterje in tud jst še nisem najdla pravga pa sem 19. Drugač pa je res da dons težko spoznet tipa k te spoštuje in se noče že takoj det dol s tabo. Zdi se mi, da je blo učasih dost lepš k so se fantje res se bel potrudel za punce dons pa se moreš skor ti postavt na glavo, da kej rata in pol i še bedna če nočeš bit takoj z njem.
Re: fantje,fantje...! 10.8.2012 13:15
zvezdica piši mi kej Smile
zbegana zvezdica • Od: 18.12.2011 • Prispevkov: 29
Re: fantje,fantje...! 10.8.2012 14:01
iz kje sploh si?
Re: fantje,fantje...! 10.8.2012 14:27
lj. ti?

slovenc79@gmail.com

ali pa pošlji zs Smile
myWorld • Od: 28.6.2012 • Prispevkov: 7
Re: fantje,fantje...! 10.8.2012 21:56
dejansko je res kriiiza tole -.- kam gre ta svet Confused
missvampire • Od: 15.11.2010 • Prispevkov: 40
Re: fantje,fantje...! 10.8.2012 22:45
young&wild&free, ja to bo to. in s tem, ko na partiju zaližeš 3 punce postaneš car. in use tri, ne glede na njihov karakter trpijo..pha..pa sej jih ne branim.. in ko se zares zaljubijo, jim tega sploh nobeden ne verjame, ker so se že tolikokrat zlagali. karma obstaja! usaj upam. jaz pa čakam, na tistega princa na belem konju, ki ne bo prišel samo za eno noč, ampak za naslednjih 12094300. ali pa usaj takega, ki mi bo zvest in me bo imel zares rad v še tistih mladih letih. mogoče pa preveč berem ljubezenske knjige in gledam romantične filme?
useeno verjamem, da nas je na tem svetu peščica takih, ki prej odidejo na zmenek, kot v kot v disku. take, ki se zaljubijo na prvi pogled, verjamejo v usodo in pravo ljubezen. take, ki namesto ' a bi hodila z mano' rečejo..'moja si in vedno boš'. hej fantje in dekleta, ne obupajte. ŠE NAS JE TAKIH ROMANTIČNIH, STAROMODNIH a PRAVIH, ORIGINALNIH IN NEPONOVLJIVIH DUŠ, ki gazimo to krivično in ljubljeno zemljico. Smile <3
Re: fantje,fantje...! 10.8.2012 22:58
lej no lej pa vas je kr velik resnih punc Smile upam samo da ne boste čez par let postale k***e..

drugač pa tkole.. js sm star 21 let, iščem punco, nisem je še mel, sem iz lj.. če kera hoče mi lahko kej piše Smile

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.