Počitniceee

Ali bi podaljšal/a poletne počitnice?
Jaaaaa takoujjj! Zakoon so ;-D
64%
 64%  [ 9 ]
Ne, je čis prau tak kot so...
21%
 21%  [ 3 ]
Še skrajšat bi jih blo treba!!!
0%
 0%  [ 0 ]
Vseeno mi je...
14%
 14%  [ 2 ]
Skupaj glasov : 14

najcica • Od: 8.1.2012 • Prispevkov: 23
Počitniceee 8.8.2012 9:00
Mene pa zanima kaj si vi mislite o dolžini poletnih počitnic? Kr vem da je enim zai zadn mesec že pune dolgčas, ampak če bi blo po moje bi jih še podljšala xD Se mi zdi da sem dosti bol sproščena zai pa to.. Pa ni nobenih obveznosti Razz
Rocafella • Od: 24.1.2010 • Prispevkov: 340
Re: Počitniceee 8.8.2012 15:11
ko so ble 2 mesca so mi ble čist kul..itak ni neke razlike ko je šola. pa še čist dovolj je da vse potrebno nardiš.
lanske, ko so ble 3 mesce so mi ble absolutno prekratke.. res, minlo je kot da bi ble dolge 1 teden.
letošnje so tud 3 mesece, ampak je itak tak kot da jih ne bi mela ker se morm učit -.-
oblaceek • Od: 27.3.2012 • Prispevkov: 36
Re: Počitniceee 8.8.2012 22:46
men med počitnicami ni nikol dolgčas. poletnih ne bi podalšala ker so ravno prav dolge, bi pa imela še pozimi en mesec frej Smile

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.