olalala Pariz

polarbear • Od: 10.4.2012 • Prispevkov: 18
olalala Pariz 6.8.2012 16:38
letos gremo s šolo v pariz in me zanima, če je že kdo biu tko s šolo tam in kaka je bla približna cena (: sej bi vprašala kakega starejšega dijaka, pa niti nevem kdo je biu na takem izletu prejšnja leta. gledala sem sicer malo po internetu te ponudbe, pa me vseeno zanima kok stane, če greš tko s šolo. sej ne drugega ampak počitnice so in sanjarim o tem parizu pa me malo firbec matra (;
chicharito • Od: 17.12.2011 • Prispevkov: 3
Re: olalala Pariz 6.8.2012 19:03
Kaj da fak ma to veze z Let's talk about sex?
trixxie • Od: 27.8.2011 • Prispevkov: 14
Re: olalala Pariz 6.8.2012 19:38
ja jaz sem bila letos tudi s šolo, ampak mi smo imeli to zelooo poceni ker smo zmagali na nekem natečaju tak da nam je evropska unija plačala skoraj vse. smo šli za 1 teden, plačal je pa vsak samo 100 ? . tko da zelo poceni. ampak polna cena (za tiste, ki so šli zraven pa niso bili pri kvizu in so morali vse sami plačati) je pa bla 400 + ?. ampak smo imeli všteto vse - 3 hotele, hrano, vodiča, avtobus in podzemno po parizu, pot tja in nazaj itd.

tak da po mojem je cena tega 400 ? .. zdaj je pa odvisno za koliko časa boste šli pa s katero agencijo, pa če boste šli z letalom itd. tak da je cena lahko višja oz. nižja
trixxie • Od: 27.8.2011 • Prispevkov: 14
Re: olalala Pariz 6.8.2012 19:38
ja jaz sem bila letos tudi s šolo, ampak mi smo imeli to zelooo poceni ker smo zmagali na nekem natečaju tak da nam je evropska unija plačala skoraj vse. smo šli za 1 teden, plačal je pa vsak samo 100 ? . tko da zelo poceni. ampak polna cena (za tiste, ki so šli zraven pa niso bili pri kvizu in so morali vse sami plačati) je pa bla 400 + ?. ampak smo imeli všteto vse - 3 hotele, hrano, vodiča, avtobus in podzemno po parizu, pot tja in nazaj itd.

tak da po mojem je cena tega 400 ? .. zdaj je pa odvisno za koliko časa boste šli pa s katero agencijo, pa če boste šli z letalom itd. tak da je cena lahko višja oz. nižja
polarbear • Od: 10.4.2012 • Prispevkov: 18
Re: olalala Pariz 6.8.2012 21:14
chircharito vem da to nima blage veze s tem, ampak sm vidla da mam pod to temo, ko sm že objaula in se mi res ni dalo še enkrat objavlat..
trixxie teb pa hvala (:

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.