odpri ce se ti lubii :*

DevilEvil • Od: 7.11.2011 • Prispevkov: 29
odpri ce se ti lubii :* 4.8.2012 0:57
Arrow mo pac mene sam zanima nwki okol knig....

Pac ful rada berem najstniske dnevnike.....

a predlagste se kerga ker sem prebrala ze;
-princeskin dneunik +use
-skriuni dneunik jadrana krta
-tangice,poljubi in se kaj;ne,jaz ne maram tangic

little help pliss?? :*[/list]
Nastek • Od: 5.2.2012 • Prispevkov: 58
Re: odpri ce se ti lubii :* 4.8.2012 21:09
Uf ne poznam lih velik takih knjig razn teh k si jih naštela Wink
Mogoč: Lesliejin dnevnik, Allan Stratton
Dnevnik Anne Frank, Anna Frank
(sam to je drgačna temnatika kokr recimo Princeskin dnevnik). Drgač iz Zbirke Izpovedi in Kafe klub so neke podobne vsebine, sam ni v obliki dnevnika.
neki sm našla na emki, ne vem pa kok fajn je(po moje niso lih najstniški):
Love Letters of Great Men and Women (ne vem a je prevedena)
Kratek dnevnik jamarskega zasvojenca,Damijan Šinigoj

Okej, to je z moje strani vse xD
mislim da je bol mal še kakih takih najstniških dnevnikov (ali pač), drgač pa boš vidla da ni tko slabo prebrat kakšno bolj resno. Se vsaj mal zamisliš.

Upam, da sm pomagala.
Čauu
superskuna • Od: 6.6.2012 • Prispevkov: 61
Re: odpri ce se ti lubii :* 5.8.2012 11:47
ljubi - ne ljubi, je u obliki dnevnika, je pa tematika zlo zanimiva ce se tko izrazim...
SmileOnMyFace • Od: 26.6.2012 • Prispevkov: 730 • Kraj: Ljubljana
Re: odpri ce se ti lubii :* 5.8.2012 15:05
Tangice, poljubi in še kaj je najbolj zakon knjiga.....Very Happy Very Happy <333 jst sm se tok narežala, da sm komi dihala Very Happy priporočam Razz

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.