Najboljša prijateljica• zaskrbljena
• Od: 8.7.2011
Najboljša prijateljica
30.7.2012 19:54
Hej Mam fanta (skupej sva že 2 leti) in se mava najrajš na svetu, in ta najboljša prjatlca je od obeh, tko moja kot tut njegova. Njej sm povedala čist vse, ampak res vse, popolnoma sva si zaupali, dokler ni pršlo do tega: Lansko leto me je najbolši prjatu povabu k njemu domov, najprej sva se pogovarjala, gledala tv, pač čist banalne stvari, pol sva začela mal pit in ker sva bla sama se je pač zgodl kar se je, mal predelč sva šla in si po tem, ko se je to zgodil oblubla, da tega nobenmu nikol en bova povedala. Tko je tut blo, dokler on in moja najboljša prijatlejica nista postala par. Takrat ji je on vse povedou, ona pa takoj do mene, kako sm ji lahko kej tazga zamoučala, da zdej pa ne bo mela nobenga zaupanja več do mene. Rekla mi je, da bi blo prov tut do mojga fanta da mu to povem in sm mu, ker sm tut js tko čutla. On je to sprejeu zlo uredu, reku je da je razočaran, ampak, da me ma pač preveč rd in da bo zdej to spregledou, ampak če se ponovi vem kaj sledi. Js sm se opravičla obema, fant je to sprejeu uredu, najboljša prijateljica pa ne. Ona se komej še kej pogovarja z mano, spremenila se je. Povedala sm ji, da če ne bi blo alkohola se to ne bi zgodil nikol, da je to največja traparija k sm jo nrdila v življenju, da to močno obžalujem. Ampak, kar me najbol mot je to, da je zamerla samo men, svojmu fantu (k je pa isto kriv kot js) pa niti mal. In zdej sploh ne vem kaj nej nrdim, situacija je res čudna :/ Morm povedat, da sm z mojmu ''bivšmu'' najbolšmu prjatlam stike skorej da prekinla, miljonkrat sm se ji opravičla, pa nč ne pomaga. Ampak še vedno mi pa ona pomen ogromno in res nočem zgubit take prjatlce kot je ona. Proooosim, nujno rabm nasvet, kaj nej? :/ • tiasq
• Od: 9.7.2012
Re: Najboljša prijateljica
30.7.2012 23:11
prvo kot prvo, maš res zakon fanta. če ti povem en pregovor; nikol ne zapust tistga k ljubiš, zarat tistga k ti je ušeč.fant te ma res rad, spoštuj to ; ) cen, da ti je dau še eno priložnost.
zej pa o najboljši prijateljici.. očitno to ni, ker te ne razume in ti ne odpusti. mogoče je jezna nate, ker si se poljubljala (al karkoli pač sta delala iskreno se pogovorte, povej da ti gre naživce, ker te ignorira in ker se je spremenila.. povej ji, da ji pač takrat nisi hotla povedat, ker je blo to takrat najboljša možnost. zej pa se je pač razpletlo da onedva hodta, in si mogla povedat. pa upraš jo, zakaj sam nate krivdo vali, če je tut njen fant kriv.. lej nevem, bf ni bf, če ti ne odpusti in te ne razume..nevem zakua je tuk užaljena glede tega, če si ji povedala, da ni blo čustev umes. • zaskrbljena
• Od: 8.7.2011
Re: Najboljša prijateljica
31.7.2012 0:17
tiasq pravi:prvo kot prvo, maš res zakon fanta. če ti povem en pregovor; nikol ne zapust tistga k ljubiš, zarat tistga k ti je ušeč.fant te ma res rad, spoštuj to ; ) cen, da ti je dau še eno priložnost.
zej pa o najboljši prijateljici.. očitno to ni, ker te ne razume in ti ne odpusti. mogoče je jezna nate, ker si se poljubljala (al karkoli pač sta delala iskreno se pogovorte, povej da ti gre naživce, ker te ignorira in ker se je spremenila.. povej ji, da ji pač takrat nisi hotla povedat, ker je blo to takrat najboljša možnost. zej pa se je pač razpletlo da onedva hodta, in si mogla povedat. pa upraš jo, zakaj sam nate krivdo vali, če je tut njen fant kriv.. lej nevem, bf ni bf, če ti ne odpusti in te ne razume..nevem zakua je tuk užaljena glede tega, če si ji povedala, da ni blo čustev umes. Vem da mam najbolšga fanta k me razume in mi je odpustu tako traparijo Dons sva se pogovorila, je rekla, da se tut njej zdej že brez veze zdi, da se nekej grdo drživa ena do druge, ker itaq ne morva ena brez druge, ampak, da pa bo rabla nekej časa, da bo spet dobila nazaj tist taprav zaupanje, pa pač da bo nehala mislt na to kar je blo med mano in njenmu zdejšnmu fantom Drugač pa hvala,ker si odpisala in mi dala nasvet <3 |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.