Po videzu mi sploh ni všeč, a sem noro zaljubljena vanj!

1 | 2 | 3 | >>
lollipop95 • Od: 11.4.2009 • Prispevkov: 7
Po videzu mi sploh ni všeč, a sem noro zaljubljena vanj! 14.4.2009 12:53
Js sm že mal več k mesec zalublena v sosošolca. V šoli v naravi sma skupi plesala in od takrat si ga ne morem izbit iz glave. V tem cajtu sm se že ful velikrat jokala kr sm ga pogrešala, kr sm se bala da bi se mu kej zgodil...Ampak fora je v tem da on men sploh ni všeč. Sam tk nekot rada ga mam. Prjatlce me sprašujejo kok sm lahk v njega če pa mi ni všeč. In po pravici povedano tut js tega ne vem. A je to sploh ljubezen??? A se je to že komu nardil in kok se je končal?
Hvala že u naprej.
P.s. Ko pomislim na njega mam kurjo kožo. Embarassed
nissa • Od: 9.3.2009 • Prispevkov: 19
Re: Ljubezen????? 14.4.2009 14:54
lollipop95 pravi:
Js sm že mal več k mesec zalublena v sosošolca. V šoli v naravi sma skupi plesala in od takrat si ga ne morem izbit iz glave. V tem cajtu sm se že ful velikrat jokala kr sm ga pogrešala, kr sm se bala da bi se mu kej zgodil...Ampak fora je v tem da on men sploh ni všeč. Sam tk nekot rada ga mam. Prjatlce me sprašujejo kok sm lahk v njega če pa mi ni všeč. In po pravici povedano tut js tega ne vem. A je to sploh ljubezen??? A se je to že komu nardil in kok se je končal?
Hvala že u naprej.

po mojem mnenju ga maš ti za ful dobrega frenda .. Very Happy
ti bi njemu mogLa to powedat pač kaj čutiš .. usaj moje mnenje je takšno ..
oz. mogLa bi se prepričat če si res zaLjubLjena v njega ..
al zato res nwm no .. Very Happy mauu je čudno če ti ni všeč pa neki čutiš do njega ..
upam da se bo vse dobro končal ..
Re: Po videzu mi sploh ni všeč, a sem noro zaljubljena vanj! 14.4.2009 18:09
nissa hvala za nasvete...
Sam mislim da sm tole mal narobe napisala. Ubistvu se gre za to, da mi ni čist nč ušeč po videzu...rada ga mam kr je tk prjazn, me spravi u smeh in je na sploh FACA!!! Vedno ko se mi nasmehne pol še cel večer predn zaspim sanjarim in sm čest u nebesih! Smile
Zdej pa ne vem al je to ljubezen, obsedenost al sm sam zatrapana? Ampak občutek ni tak ko je bil ponavadi.
N3JC • Od: 11.4.2009 • Prispevkov: 9
Re: Po videzu mi sploh ni všeč, a sem noro zaljubljena vanj! 14.4.2009 18:31
Jaa če mene vprašaš je to ljubezen če ti sanjaš na njega , skos mislš na njega,ITD.
Pa ni važna zunanja lepota (mogoče mal Razz ) važn je kakšn je po srcu xD
Laurii • Od: 12.12.2008 • Prispevkov: 6
Re: Po videzu mi sploh ni všeč, a sem noro zaljubljena vanj! 14.4.2009 21:07
N3JC pravi:
Jaa če mene vprašaš je to ljubezen če ti sanjaš na njega , skos mislš na njega,ITD.

oja! to se pa definitiuno strinjaam! jz sm tut ful zatrapana u enga k ubistvu ni neki ful lep (men je) sam je pa ful uredu človk! da se **** z njim pa use ker je res d-beest. in men je useen kok zgleja pa to. važn mi je d je on qul! Very Happy Very Happy
Re: Po videzu mi sploh ni všeč, a sem noro zaljubljena vanj! 14.4.2009 21:12
Laurii pravi:
N3JC pravi:

oja! to se pa definitiuno strinjaam! jz sm tut ful zatrapana u enga k ubistvu ni neki ful lep (men je) sam je pa ful uredu človk! da se **** z njim pa use ker je res d-beest. in men je useen kok zgleja pa to. važn mi je d je on qul! Very Happy Very Happy

sm mel že dve taki razmerji ni sta ble lepi ženski sei sta ble tko uredu sam pač ni blo uno kar hočš da je po zunanjosti po notranjost je bla pa ful supr zaje bancija skos ... takrt k pa si rabu da ti je pomagala da si bil v težavi je pa to tut pomagala Wink
Jzt • Od: 7.4.2009 • Prispevkov: 20
Re: Po videzu mi sploh ni všeč, a sem noro zaljubljena vanj! 15.4.2009 13:50
Takšne fante bi mogl met ku je N3JC Confused ... redko kdo se najde, da mu je useen za videz.. Confused

očitno un vic res drži, da mamo alkohol zato, da tut grde punce lahko koga polubjo pa tak dalje.. Confused

mah ne vem no Rolling Eyes mal pretiravanja je s to zunanjostjo.. :/

nismo usi popouni Sad
Re: Po videzu mi sploh ni všeč, a sem noro zaljubljena vanj! 15.4.2009 14:40
Jzt pravi:
Takšne fante bi mogl met ku je N3JC Confused ... redko kdo se najde, da mu je useen za videz.. Confused

očitno un vic res drži, da mamo alkohol zato, da tut grde punce lahko koga polubjo pa tak dalje.. Confused

mah ne vem no Rolling Eyes mal pretiravanja je s to zunanjostjo.. :/

nismo usi popouni Sad

Tnx ... Jest poznam od svojih frendov sam 2 k tko mislta k jest drugi pa vsi pač da je pomembn sam zunanja lepota ... Pač eni smo drugačni Confused

P.S.Pa ta vic ne drži xD Wink
hipi • Od: 20.3.2009 • Prispevkov: 1
Re: Po videzu mi sploh ni všeč, a sem noro zaljubljena vanj! 15.4.2009 15:51
Jes mam isti problem.. Smile fora je u tem da mi po videzu sploh ni neweeem kaj (okej sej nobeni ni) ampak jes sem ze 2 LETI taak nuooroo noro zatrapana vanga.. xD
Re: Po videzu mi sploh ni všeč, a sem noro zaljubljena vanj! 15.4.2009 17:04
Res ful hvala za use kar ste napisal. Men to zlol velik pomen. Mim grade...odločla sm se da bom šla v "akcijo". Očitno ga res ljubim. Bom poročala o vsem Laughing
Drgač se pa definitivno strinjam z Jzt...svaka ti čast N3JC.
Hipi...upam da se bo pr obeh dobr končal. Smile
Re: Po videzu mi sploh ni všeč, a sem noro zaljubljena vanj! 15.4.2009 19:30
Ja tak pač sm ane ... Sam nvm zkj nimam punce Confused No ti kr pejt v akcijo pa sporoč kai je blo Razz
Juliet013 • Od: 3.2.2009 • Prispevkov: 100
Re: Po videzu mi sploh ni všeč, a sem noro zaljubljena vanj! 15.4.2009 19:43
ubistvu je tko z zunanjostjo, da je lah edn eni ful ušeč tadrugi je pa ful grd. Govorim iz lastnih izkušenj. men usi govorijo da mam grozn okus za tipe. sam je*biga, takle mamo. drugač pa nj zunanjost nebi bla pomembna sam al prznamo al pa ne, JE pomembna. nausezadne tistga človeka k si z nim usak dan gledaš. al pa pač usaj večino cajta.
naya • Od: 8.3.2009 • Prispevkov: 1
Re: Po videzu mi sploh ni všeč, a sem noro zaljubljena vanj! 15.4.2009 20:42
lollipop95 pravi:
Hvala že u naprej.

Ja ok ... men se je to tut zgodil pa tko mi je ubistvi grd sam pol k ga vidm kr Shocked mislm to ... sm zart njega trpela leto in pol in zdej kokr tok sm ga prebolela ... sam keč je u tem da pol on zej nek name ... in spet mislm na njega Sad ... sej pomoie ga bos prebolela ce bos kksnga nowga spoznala(tabori pa to) ... pa zej so pocitnce ... in ja to je ljubezen .. sam lej probej mort si mu tut ti usec pa bos vidla ..al pa ce mu nisi se prepricavi u glavi d ti ni usec ..pomaga... no lej upam zate&zame&zuse k se jim to dogaja ..happy ending Cool Embarassed
wild_dream • Od: 20.4.2009 • Prispevkov: 3
Re: Po videzu mi sploh ni všeč, a sem noro zaljubljena vanj! 20.4.2009 18:52
Embarassed

Nazadnje urejal/a wild_dream 19.8.2009 22:04; skupaj popravljeno 1 krat
BuBu • Od: 25.3.2009 • Prispevkov: 245
Re: Po videzu mi sploh ni všeč, a sem noro zaljubljena vanj! 21.4.2009 0:14
lollipop95 pravi:
Hvala že u naprej.

Hehe... Laughing čudn to da te ne privlač..pri men je ponavad glih to..so 3 tipčki izt pa sveta aleluja za koga nei se udločm č so usi took hoTT... em ia izt bi rekla d ie to lubezn..ampak una tpraua k a ni tko d prauio č ud znotri lubš pa ne gledaš na zunanjost al neki taga... nism še mela kšne take izkušne sam si pa predstaulam kuko ti ie Rolling Eyes naibol bo d slediš dogodkom...pučas step by step... Hf*.! Cool
nikica • Od: 11.3.2009 • Prispevkov: 33
Re: Po videzu mi sploh ni všeč, a sem noro zaljubljena vanj! 18.5.2009 16:04
um... ia iezt mam tut enakk blem Very Happy z mudelom se ful štekava pa to pa tut on mi je že parkrat prznau da sm mu ušeeč.. sam men on ni biuu nikol cute pa to... res mi je biu izt en x osebek.. pač za frendaa oki ane.. sam tkoo za kei ueeč pa ne.. pa tko si skoz mal mesiče piševa pa tko.. seii u sol me tut gdai p gdaii puzdravi.. Very Happy sam blem iee da mi iee zdeii on kr nevemm. tokk faiin ratu... :S inn mi iee cist bednn... pa še sestra uee da nekii iee.. in mi skoz da neb z nemu hodila slučajn pa tko.. in pol mi iee še bl beed.. ie pa še en bleem.. k taa fnt ni gliih dobr šol pa kksne **** rd pučnee pa pač tko.. ni glih zgledd.. in neueem kok bi tastarii reagiral k bi zuedl da hodwaa (c bi hodila)... kkšn nasveet??
radaa vs maam
Re: Po videzu mi sploh ni všeč, a sem noro zaljubljena vanj! 18.5.2009 18:25
nikica pravi:
um... ia iezt mam tut enakk blem Very Happy z mudelom se ful štekava pa to pa tut on mi je že parkrat prznau da sm mu ušeeč.. sam men on ni biuu nikol cute pa to... res mi je biu izt en x osebek.. pač za frendaa oki ane.. sam tkoo za kei ueeč pa ne.. pa tko si skoz mal mesiče piševa pa tko.. seii u sol me tut gdai p gdaii puzdravi.. Very Happy sam blem iee da mi iee zdeii on kr nevemm. tokk faiin ratu... :S inn mi iee cist bednn... pa še sestra uee da nekii iee.. in mi skoz da neb z nemu hodila slučajn pa tko.. in pol mi iee še bl beed.. ie pa še en bleem.. k taa fnt ni gliih dobr šol pa kksne **** rd pučnee pa pač tko.. ni glih zgledd.. in neueem kok bi tastarii reagiral k bi zuedl da hodwaa (c bi hodila)... kkšn nasveet??
radaa vs maam

iah sei kko bi pa tstari zuedl.? aia sam 100% pa pol če bi že hudila mau paz d nou za usako ttreto gledu.. Confused pa nwm zkua pa ma tvoia sekica tok prot nemu al kua.? Question Hf*
Re: Po videzu mi sploh ni všeč, a sem noro zaljubljena vanj! 18.5.2009 19:03
umm... iaa se nimam glihh namenaa skriwaat po sql z nemu aneeda... to tkoii pride okol... in sm zihr daa u roku enga tedna pridee to do tastariih... sploh k je klee šolaa čiizt mjhnaa.. xD sekica pa jaaa. khm... Very Happy neweem... tip ji jee čiizt antipatiičn... [tko k je biu men na začetku] in neueem no... Very Happy um...po čemm pa sklepaš da bi gleduu za usakoo ttreto? Embarassed um.. msleem... Very Happy bom pazila itaak ane.. pa ueeš daa... samm usen.. tnx drugaač...

Nazadnje urejal/a nikica 18.5.2009 19:23; skupaj popravljeno 1 krat
Re: Po videzu mi sploh ni všeč, a sem noro zaljubljena vanj! 18.5.2009 19:23
sei bo... Rolling Eyes a ie sekica mlaiša.?
Re: Po videzu mi sploh ni všeč, a sem noro zaljubljena vanj! 18.5.2009 19:26
umm.. nee iee stareeišaa... inn gliih u teem iee bleem.. misleem... ona zaenkraat ni še melaa tipaa... ieezt pa tkoo 2 anee... in neeueem.. čudn mii iee da mi pol klee ona guvurii glede tipoow... pa ni vrag da onaa nebii tastarriim pouedalaaa... iee zih da bii naipreii do niee pršlo ...
Re: Po videzu mi sploh ni všeč, a sem noro zaljubljena vanj! 18.5.2009 19:29
aaiaaa... pa šee nek.. aa maaš kkšn predloog... a nj jzt paač neeueem hodm z nemuu zj... al neeueem da sua sam prjatlaa...
Re: Po videzu mi sploh ni všeč, a sem noro zaljubljena vanj! 18.5.2009 20:52
iaia stareiša... pa nbenga fanta...uh po i lah naslednič kr rečš nei bo rai tih č neue kei dozt o tem... em ma jz bi ti predlagala d mugoče usein še en cait mau opazuiš niegouo obnašanie po pa probi... pač d ga res spoznaš...
Re: Po videzu mi sploh ni všeč, a sem noro zaljubljena vanj! 18.5.2009 20:55
okii... tnx full... Very Happy
sporočiim če bo kj.. hehe Wink
Re: Po videzu mi sploh ni všeč, a sem noro zaljubljena vanj! 18.5.2009 21:17
nzk.... le deii... me prou zanima kko se bo tale romanca nadeljevala... Wink
CherryPink • Od: 29.10.2008 • Prispevkov: 10
Re: Po videzu mi sploh ni všeč, a sem noro zaljubljena vanj! 19.5.2009 20:55
Lahko pa da gre za karmično povezavo.Sm nwm, kok ste kaj seznanjene s tem... Pač lahk da sta se v prejšnjem življenju poznala in imata neke dolgove že odprej. In to se prenaša iz življenja v življenje...Tako imam ful rada enga tipa v bistvu mi sploh ni ušeč, ampak me nekaj vleče k njemu. To si jaz tako razlagam.... Wink

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.