Kaj pa vi mislte?• girl231
• Od: 20.8.2011
Kaj pa vi mislte?
24.7.2012 20:32
Živjo..mam en problem, ki ga enostavno sploh ne znam več rešit. Mislila sem, da se bo vse uredilo s pogovorem, ampak sem se zmotila..Torej, moja najboljša prijateljica ne mara mojega najboljšega prjatla. Oz. bolje rečeno, sploh ne mara mojih prijateljev. Ne vem zakaj, mogoče se ji ne zdijo v redu, mogoče misli da jo zanemarjam, res nevem. Lahko vam povem, da jo mam res zelo zelo rada in da sem že razmišljala o tem, da bi se nehala družit z tistimi, ki jih ne mara, ampak po pravici povedano se mi to zdi izredno trapasto in otročje. Vedno ko se s kom pogovarjam, ali ga pohvalim, itd. ona gleda jezno, včasih celo noče govoriti z menoj.. Res jo imam zelo rada in ne želim izgubiti stikov z njo, ne želim pa se niti odtujiti od drugih prijateljev, ker jih imam resnično rada in se zelo razumemo. Upam, da sem vam svojo težavo dovolj opisala in vas lepo prosim, da mi pomagate z nasveti, izkušnjami, ker res ne vem več kaj naj storim in kje se me drži glava. Hvala ker obstajate, upam da si boste vzeli čas in mi pomagali. • nancy
• Od: 27.4.2010
Re: Kaj pa vi mislte?
24.7.2012 21:26
Amm okej.. Obnašanje tvoje prijateljice se mi zdi totalno otročje in nezrelo. Njeno obnašanje bi prej pripisala izredno ljubosumnemu fantu kot pa najbolši prijateljici ki naj bi te podpirala v vsem. Res ne vem iz kje izhajata ljubosumje in nezaupanje in ti res ne znam pomagat. Ampak mislm da bo sama prišla so zaključka da je njeno vedenje totalno brez smisla, ko bo še malce odrasla.
• nelci
• Od: 5.2.2012
24.7.2012 21:56
okeeej. tole mi je pa zelo, zelo znano, saj se je meni tudi to dogajalo.
jaz bi se na tvojem mestu pogovorila z to tvojo najbolšo prijateljico, nevem vprašala bi jo kaj je narobe s tem, da se ti tudi družiš z ostalimi (pač na lep način ji poskusi dopovedati, da je ona tvoja najboljša prijateljica, ampak da rabiš tudi druge prijatelje in ne samo njo.) najbrš ima tudi ona druge prijatelje in te bo mogoče lahko razumela.. (odvisno je tudi od človeka kako hitro se razburi,..itd), če te pa ne bo razumela in bo trdila svoje, pa jaz mislim, da jo je zelo strah, da bi te izgubila ali pa hoče doseči svoje. vem, da bo to zate zelo težek korak, ampak verjemi, da prej ko se bosta pogovorili, boljše bo za obe..1 pa veliko sreče! • tiasq
• Od: 9.7.2012
24.7.2012 22:42
lubusumna je na to, da se družš tut z drugimi in da nisi samo njena. misl, da ne boste več ble tako dobre prjatlce, ko se boš neki časa z onimi družla. sigurn ; )
1. lahko pred njo nehaš govort o drugih prjatlih. 2. jo spoznaš s tvojo družbo in da bo tut ona z vami. jo nekak prvlečeš k družbi, al pa da oni pridejo zravn, ko sta skup, ker pred njimi sigurn ne bo kej velik tečnarla 3. ji najdeš eno drugo prjatlco, da ko boš ti z to družbo, bo ona pač pa z tisto . samo da bote še vedno najbolše prjatlce. 4. najd ji fanta xD 5. si se res ISKRENO pogovorila z njo? si ji rekla da ti gre naživce, ko ne mara tvoje družbe? 6. organiziraj čas tako, da se boš družla z obemi nekak enako. da ne boš koga zapostavlala nikakor pa se ne nehi družt z ostalimi prjatli. čeprau je tvoja bf, verjem, da je bolš, če se ne družiš več z eno, kot pa z recmo 10. |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.