oh fantje :$• ursk4
• Od: 16.7.2012
oh fantje :$
16.7.2012 18:01
pač mam problem . Js treniram plavanje in moj soplavavc me skos gleda pa se mi smeji 2 leti je starejši od mene pa ko grem na bazen me skos tunka pa pravhama se po fb-jo danes me je zafkaval da zaka mo skos smajlije pišem pa sm rekla da sm se zmotla ni mi pa kaj reko ko sma se tut drgač pogovarjava pa skregava umes . Pač on je mni ful ušeč res je ful dobr pa nabit . Pač zadnič sma ble z mojo frendico na bazeno pa se je ulego tam zrovn nas pa se obrno proti mni pa me gledo pa reče moja frendica mni če jo kao lahk neha gledat .. Pač ona je res k****
use fante spele puncam pol jih pa pusti . Tk da nevem ka naj zaj nardim ? hvala ž u naprej se opravičujem pač sej probivlam slovensko pisat sam mi glih ne gre ko sm iz koroške • patty1
• Od: 3.11.2011
Re: oh fantje :$
17.7.2012 1:53
Oj! Glej tak je če ti je tip ušeč mu to nekak pokaž... Nwm namest d se kregata se lpo pogovorta. Jst sm tui bla u enega tipa k sma se prej skos kregala p use pol k me je p enkrat neki **** p sm se še jst neki na moj račun **** nakoncu p sma se oba smejala, čez neki časa sma bla p skup...jst ti sam rečem mal se mu nasmej, mu pomežikni, pomahaj pa boš prebila led. Opugumi se pa ga dobi pred prjatlco k je k**** ne! Za pisavo p se ne sekiraj, sei razumemo...• leila1997
• Od: 17.7.2012
:)
17.7.2012 8:33
Oh ja,spet te fantje:P
Fantu si vrjetno všeč naprimer ga povabi,da gresta kakšen dan skupaj na bazen,povabi ga na sprehod... btw: kako lahko svoji prijateljci rečeš,da je ku***? Če imaš tako mnenje o svoji prijateljici ti lahko povem,da ni prava prijateljica. Povej ji v face kaj si msiliš o njej:) |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.