Prijateljica pride za 1 dan na obisk. Kaj naj počneva?

nelci • Od: 5.2.2012 • Prispevkov: 112
Prijateljica pride za 1 dan na obisk. Kaj naj počneva? 16.7.2012 12:16
haj.

moja prijatelca pride v kratkem času k meni domov, vbistvu se poznama, včasih sva se videli zelo pogosto, ampak to je bilo že pred kakim 5. letom, sedaj se pa po fejsbuku zelo razumeva in sva se zmenili, da bo prišla ona k meni. zdaj me pa zanima, če ima kdo kakšen predlog kaj bi lahko počeli, saj pride za cel dan. Smile

vsakega odgovora bi bila zelo ZELO vesela Very Happy
lepo se imejte še naprej! Very Happy Razz
Mias • Od: 18.3.2012 • Prispevkov: 118
Re: Prijateljica pride za 1 dan na obisk. Kaj naj počneva? 16.7.2012 13:30
Če mate u bližini kašno jezero al pa bazen se pejte kopat. Smile
Če ne si pa naredte kašn domač piknik (basanje s sladkarijami,debate o tipih, itd.)
Upam, da ti kej korost tole. Wink
+ uživejtaa. Razz
mucka123 • Od: 20.2.2010 • Prispevkov: 9
Probita 16.7.2012 13:33
nardita si kkšne maske za faco, nalakirita nohte...
Re: Prijateljica pride za 1 dan na obisk. Kaj naj počneva? 16.7.2012 15:44
hvala vama za odgovore in upam, da boma res uživale! Very Happy Very Happy

če še ima kdo kakšen predlog so dobrodošli! Razz
tiasq • Od: 9.7.2012 • Prispevkov: 49
Re: Prijateljica pride za 1 dan na obisk. Kaj naj počneva? 16.7.2012 22:52
pejte na sprehod, al pa s kolesom kam, če maš pač sestro, in ma ona kolo. drgač pa ja, pejte kam na bazen, al pa jezero, potok, pač plavat. mente se nvm o vsem, o šoli (če niste na isti) pa kej se čis vsakdanjega sprašujte. pa o tipih itd. zvečer lah nardite movie night, pogledate en dobr filmčk pa zravn jeste kokice ! Wink lah povabte tut kakšno drugo prjatlco, al pa grete komu na obisk tko. pa mogoče kam v kavarnco na pijačko pa tko. pa če ona ni doma v isti vasi kot ti (razn če živiš u mestu), jo pelš gledat kakšne lepe skrivne kotičke, če jih mate. ker pr ns je potok in poznam ful takih placov, ko bi koga šla pelat gledat, ker so rees lepi ; )
irish • Od: 12.2.2012 • Prispevkov: 180
Re: Prijateljica pride za 1 dan na obisk. Kaj naj počneva? 17.7.2012 12:59
pejta u šoping al pa glejta filme. Very Happy
Re: Prijateljica pride za 1 dan na obisk. Kaj naj počneva? 17.7.2012 22:09
okej hvala vam za odgovore. dobila sem nekaj idej in tudi nekaj teh boma porabili Very Happy hvala vam 100 krat! Razz Razz Razz Razz

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.