AH ,TI FANTJE (HELP)

bela • Od: 5.5.2012 • Prispevkov: 68
AH ,TI FANTJE (HELP) 15.7.2012 18:55
Vem,da je teh problemov veliko pa da jih mate verjetno že povn kufer ampak nevem kje sem .No en tip ko smo bli zadnic na zabavi me ni spusto izpred oci pa tut ko se kje v mestu srecamo me ne spusti v bistvu me skos opazuje pa ka delam .Enkrat pa greva jst pa kolegica pa pride on pa mi ona rece ,da je to njen tip js nisem mogla verjet a sem prav cula al ne pac dobro sem se sprijaznala s tem,da je njen tip . Ko smo se tk pogovarjali sem opazla,da me je kr en cajt gledo pa se smejo ok mogoce to nic ne pomeni ampak nevem v cem sem . Ni mi pa vsec to ,da neve ,da ga kolegica samo suce okrog prsta .V njuno razmerje se ne vmesavam samo nevem ka naj si mislim ,ce je sploh kaj za mislit tukaj.Vsem hvala ,ki bote pomagali.
Mias • Od: 18.3.2012 • Prispevkov: 118
Re: AH ,TI FANTJE (HELP) 15.7.2012 21:04
bela pravi:
Vem,da je teh problemov veliko pa da jih mate verjetno že povn kufer ampak nevem kje sem .No en tip ko smo bli zadnic na zabavi me ni spusto izpred oci pa tut ko se kje v mestu srecamo me ne spusti v bistvu me skos opazuje pa ka delam .Enkrat pa greva jst pa kolegica pa pride on pa mi ona rece ,da je to njen tip js nisem mogla verjet a sem prav cula al ne pac dobro sem se sprijaznala s tem,da je njen tip . Ko smo se tk pogovarjali sem opazla,da me je kr en cajt gledo pa se smejo ok mogoce to nic ne pomeni ampak nevem v cem sem . Ni mi pa vsec to ,da neve ,da ga kolegica samo suce okrog prsta .V njuno razmerje se ne vmesavam samo nevem ka naj si mislim ,ce je sploh kaj za mislit tukaj.Vsem hvala ,ki bote pomagali.

Dej ga na samem dob..men bi blo zlo neprijetn, če bi me od frendice tip skos opazvou.. O.o
Pa ga upraš al pa reč mu nej neha zijat. xD
bela • Od: 5.5.2012 • Prispevkov: 68
Re: AH ,TI FANTJE (HELP) 16.7.2012 10:00
Mias pravi:
bela pravi:

Dej ga na samem dob..men bi blo zlo neprijetn, če bi me od frendice tip skos opazvou.. O.o

ko bi ga lahko na samem doblla ko je pa vedno v družbi ma ja sej je kr na bed ampak kolegica samo čaka,da bi ga s kero drugo vidla ,da bi mu lahko konc dala
Mias • Od: 18.3.2012 • Prispevkov: 118
Re: AH ,TI FANTJE (HELP) 16.7.2012 10:33
bela pravi:
Mias pravi:
bela pravi:

ko bi ga lahko na samem doblla ko je pa vedno v družbi ma ja sej je kr na bed ampak kolegica samo čaka,da bi ga s kero drugo vidla ,da bi mu lahko konc dala

Ja pošl mu esemes?
Al ga pa na fb-ju klikn pa mu reč, če se lahko sama dobita..?

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.