pomoč pri fantu:)• playingdead
• Od: 12.7.2012
pomoč pri fantu:)
12.7.2012 20:35
hojla:P
prosim če mi lohk kdo pomaga, ker reees nevem kko naj se odločim:( z enim tipom se poznava že dooooooug, bla sva na isti šoli, zdej greva vsak drugam. in pač eno leto nazaj sm bla blazno vanga, vseeee bi nardila da bi biu moj. bli smo prjatli, in ni kazu zanimanja za nič več..... pred neki dnevi pa sma se začela ment po fejsu in to, in mi je razlagu kok sm mu ušeč, pa da ni upu povedat:) zdej to traja že par dni, in pač baru me je če bi srala.... valda sm rekla ja... in pač se dobiva... no in takrat,pred enim letom je biu ful uredu do punc... nikol ni varu, resen je biu.. s to tazadno tipico pa sta se skregala kr jo je fuuul varau... in res nevem kaj naj.. mislim da se mu gre samo za seks, in pri tem ma že fuul prakse, kar vem že doug... sej mi je pač lepo povedou pa reku da mu je na bed ker ve da me moti, ampak da nemore nič spremenit.... pač nevem kaj naj, spet nekaj čutim:) a naj dam priložnost al ne, do kašne mere?:S • bela
• Od: 5.5.2012
Re: pomoč pri fantu:)
12.7.2012 21:08
playingdead pravi:hojla:P
prosim če mi lohk kdo pomaga, ker reees nevem kko naj se odločim:( z enim tipom se poznava že dooooooug, bla sva na isti šoli, zdej greva vsak drugam. in pač eno leto nazaj sm bla blazno vanga, vseeee bi nardila da bi biu moj. bli smo prjatli, in ni kazu zanimanja za nič več..... pred neki dnevi pa sma se začela ment po fejsu in to, in mi je razlagu kok sm mu ušeč, pa da ni upu povedat:) zdej to traja že par dni, in pač baru me je če bi srala.... valda sm rekla ja... in pač se dobiva... no in takrat,pred enim letom je biu ful uredu do punc... nikol ni varu, resen je biu.. s to tazadno tipico pa sta se skregala kr jo je fuuul varau... in res nevem kaj naj.. mislim da se mu gre samo za seks, in pri tem ma že fuul prakse, kar vem že doug... sej mi je pač lepo povedou pa reku da mu je na bed ker ve da me moti, ampak da nemore nič spremenit.... pač nevem kaj naj, spet nekaj čutim:) a naj dam priložnost al ne, do kašne mere?:S Heiii ja pac dej mu priloznost pac ko bos vidla,da hoce seks al pa kaj pac nevem nekako ga ustavi al pa mu daj vedet da nisi tiste vrste punca samo za seks • bela
• Od: 5.5.2012
12.7.2012 21:16
bela pravi:
playingdead pravi:
hojla:P
prosim če mi lohk kdo pomaga, ker reees nevem kko naj se odločim:( z enim tipom se poznava že dooooooug, bla sva na isti šoli, zdej greva vsak drugam. in pač eno leto nazaj sm bla blazno vanga, vseeee bi nardila da bi biu moj. bli smo prjatli, in ni kazu zanimanja za nič več..... pred neki dnevi pa sma se začela ment po fejsu in to, in mi je razlagu kok sm mu ušeč, pa da ni upu povedat:) zdej to traja že par dni, in pač baru me je če bi srala.... valda sm rekla ja... in pač se dobiva... no in takrat,pred enim letom je biu ful uredu do punc... nikol ni varu, resen je biu.. s to tazadno tipico pa sta se skregala kr jo je fuuul varau... in res nevem kaj naj.. mislim da se mu gre samo za seks, in pri tem ma že fuul prakse, kar vem že doug... sej mi je pač lepo povedou pa reku da mu je na bed ker ve da me moti, ampak da nemore nič spremenit.... pač nevem kaj naj, spet nekaj čutim:) a naj dam priložnost al ne, do kašne mere?:S Heiii ja pac dej mu priloznost pac ko bos vidla,da hoce seks al pa kaj pac nevem nekako ga ustavi al pa mu daj vedet da nisi tiste vrste punca samo za seks jst mam pa cist drug problem • tiasq
• Od: 9.7.2012
12.7.2012 23:32
--
Nazadnje urejal/a tiasq 12.2.2013 16:53; skupaj popravljeno 1 krat • erkica
• Od: 2.9.2010
Nederčki ;)
13.7.2012 21:03
hej....vem da je mau bedno sm me zanima kje bi se dalo kupit kak tam modrc brez naramenc..al pa celo taki: [link] Hvala za umaprej • evica5
• Od: 16.11.2010
• Kraj: Ljubljana
13.7.2012 22:17
fak kam je šlo to. ena se razpiše o nečem k kle sploh ni veze, druga pa sprašuje ke nej modrc dobi. kaj d fak.
drgač pa ja. se strinjam z belo... • Mias
• Od: 18.3.2012
15.7.2012 17:07
evica5 pravi:fak kam je šlo to. ena se razpiše o nečem k kle sploh ni veze, druga pa sprašuje ke nej modrc dobi. kaj d fak.
drgač pa ja. se strinjam z belo... Hahahhaha sam res ! Kle o tipih debata pol pa una z modrcam nek umes skače. :'''D Polepšale ste mi popoudnan. xD Drgač pa, če se držim teme..dej tipčku priložnost..oz. pogovor se z njemu..in se pač zmenta al bosta sam bluzila, če je mogoče on za resno zvezo in ugl. use glede sexa. Upam, da sm kej pomagala. |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.