Recept za hitrejšo rast las• pomfri
• Od: 12.4.2009
Recept za hitrejšo rast las
12.4.2009 14:28
a pozna kdo kak recpt al pa kak namig al pa karkol, s čimer pospešiš rast las..? • tjashka
• Od: 27.3.2009
Re: Recept za hitrejšo rast las
12.4.2009 14:48
mislim, da to ni možno. nekateri sicer pravijo, da lasje hitreje rastejo če jih redno strižeš ampak jaz mislim, da je to odvisno od človeka. nekaterim hitreje drugim počasneje • BonBonCek
• Od: 8.2.2009
12.4.2009 15:19
Preberi si to...
[povezava] • vanillagirl
• Od: 16.3.2009
• Kraj: Obala
12.4.2009 21:05
Pivski kvas(tablete) zelo pomaga. Tudi sama ga pijem in lasje hitreje rastejo.Pivski kvas je dber tudi za nohte in kožo poskusi • pomfri
• Od: 12.4.2009
12.4.2009 21:47
vanillagirl pravi:Pivski kvas(tablete) zelo pomaga. Tudi sama ga pijem in lasje hitreje rastejo.Pivski kvas je dber tudi za nohte in kožo
poskusi a se kupi v lekarni? a ima kakšne stranske učinke? Hvala • vanillagirl
• Od: 16.3.2009
• Kraj: Obala
13.4.2009 11:00
jaz ga kupujem v merkatorju. Je bolj poceni in še večje pakiranje v lekarni prodajajo manjše količine in še dosti dražji je tako izgleda: [link] tej strani piše da se jemlje 3x3 tablete, ampak jaz jih jemnjem 3x5 mislim da stranskih učinkov ni, vsaj jaz ne vem zanje • pumpkin.
• Od: 14.10.2008
27.5.2009 19:14
vanillagirl pravi:jaz ga kupujem v merkatorju. Je bolj poceni in še večje pakiranje
v lekarni prodajajo manjše količine in še dosti dražji je tako izgleda: [link] tej strani piše da se jemlje 3x3 tablete, ampak jaz jih jemnjem 3x5 mislim da stranskih učinkov ni, vsaj jaz ne vem zanje amm..mene pa zanima..a ta pivski kvas u tabletah je u usakmu merkatorju? pa kje približno? pač med katero hrano? pa vem da obstaja tut u prahu...ga je moja mami neki časa pila..a kej veš a je učinek isti? • anchycka
• Od: 25.5.2009
28.5.2009 8:52
Js pa tem prehranskim dopolnilom ful ne zaupam,nwem zakaj.sam kokr js wem pomaga,brez vsakršnih preparatov in tega z vsakdanjo masažo.trikrat na dan po 3.minute lasišča da se pospeši prekrvavitev.al pa če hodite k frizerju proste uno k wam umije glavo da vam mal zmasira in to ful paše,k se čist sprostiš.to sm js na šolski praksi izvajala u salonu pa so ble stranke zadovoljne.
|
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.