NEUPAMSI! :OO• crncafukat
• Od: 16.6.2012
NEUPAMSI! :OO
5.7.2012 19:59
Pač en fnt me je puvabu na bazen, pa njegou frend bo šou tut zravn...ampak js si NEUPAM... nism lih suha in ja-.- mi je bedno it z njima na bazen kr ta fnt ku me je puvabu je meu use svoje biuše SUHE in DOBESEDNO POPOVNE(lepa pustavca,faca, za osebnost pa nwm) in ja :// neupam si ker se mi zdi da me bo ucenjevou...
pa rekla sm mu de usejn če kako drugo pugleda...ampak js lih tega nočm.kr on je men ful ušeč.ampak nočm de zve da sm lubusuma... de nom tak bajs zdele že 2 dni nejem mam pa še ceu tedn pred sabo predn grem na bazen z njima... zlo me skrbi de ko me bo vidu d bo ****-.- pumagite -.- :// • bela
• Od: 5.5.2012
Re: NEUPAMSI! :OO
5.7.2012 20:26
**** pravi:Pač en fnt me je puvabu na bazen, pa njegou frend bo šou tut zravn...ampak js si NEUPAM... nism lih suha in ja-.- mi je bedno it z njima na bazen kr ta fnt ku me je puvabu je meu use svoje biuše SUHE in DOBESEDNO POPOVNE(lepa pustavca,faca, za osebnost pa nwm) in ja :// neupam si ker se mi zdi da me bo ucenjevou...
pa rekla sm mu de usejn če kako drugo pugleda...ampak js lih tega nočm.kr on je men ful ušeč.ampak nočm de zve da sm lubusuma... de nom tak bajs zdele že 2 dni nejem mam pa še ceu tedn pred sabo predn grem na bazen z njima... zlo me skrbi de ko me bo vidu d bo ****-.- pumagite -.- :// nimaš kaj zgubit ,če te je povabo pojdi da vidiš na čem si glede na zunanjost se pa ne obremenjuj pač niso vsi suhi in popovni mogoče je pa priklopo na drugi tip punce ,če bo mev namen bo tk pogledav kero drugo taksni so fantje ne obremenjuj se naj te ocenjuje mogoce bo pa spoznal ,da le ni vse kaksna je postava ,ce te ma rad te bo sprejel taksna kot si tako da idi js bi na tvojem mestu sla • crncafukat
5.7.2012 20:44
Bela...če si res neupam -.-
bedno mi je :/ najrajš bi se skrila u garderobo pa nej on kr druge gleda -.-" sam faaaak ku mi tuk pumen de bi ga najraš pujedla... sram me je bit u kopalkah -.- beedno nwm če bom šla • meranitina
• Od: 5.7.2012
5.7.2012 21:01
Hejj,hejjj stop! • bela
5.7.2012 21:08
Meranitina pravi:Hejj,hejjj stop!
ti samo idi in se ne ubadaj z zunanjim izgledom ,ce pa ti to red gre na zivce ga pa po bazenu povabi ,ce bi sla skupaj tect ali igrat kak tak sport ,kje se giba celo telo idi pa probaj izgubit ne mores zamujena priloznost ne vrne se nobena • slovenc79
• Od: 19.8.2011
5.7.2012 21:34
da te povab na bazen ni nujn da misl bit u vezi z njo. lahko tud, amapk mogoče sam zato ker je uredu punca pač, zabavna družba ti kar pejt in se lepo mej če pa hočeš shujšat pa met lepo postavo pa shujšat • evica5
• Od: 16.11.2010
• Kraj: Ljubljana
5.7.2012 21:40
eh ne se sekerat. postava ni use. postavo maš isto al si oblečena, al pa ne. če maš kopalke, se res mau bol vid, ja. ampak ej, ne se sekerat res (:
• Pačupa
• Od: 7.5.2010
5.7.2012 22:08
Najlepše kar je človek lahko je biti to kar je. Nehaj se sekirat na svoj izgled, ker na koncu ni važen. Glej najlepše je biti v razmerju kjer si lahko to kar si. To pa pomeni, da se celi čas ne sekiraš kakšna si, kaj si misli če boš to ali to rekla, ampak si enostavno kar v resnici si in se počutiš dobro. Ta fant te je povabil na bazen ker si mu očitno všeč in bi te rad spoznal takšno kot si. Zato se ne sekiraj če nisi popolna (ker tako ali tako nihče ni) ampak bodi vesela, da lahko greš z njim na bazen in se imaš fajn. Če pa mu neboš všeč takšna kot si in če bo ostal s tabo samo če se boš pretvarjala, da si nekaj drugega pa ti odsvetujem takšno razmerje, ker za njega boš nekaj drugega, ti sama pa se ne boš počutla srečno, ker se boš cel čas morala pretvarjati in biti to kar nisi. Tako da idi z njim na bazen takšna kot si in nikakor drugačna ker si lepa. In ne si misli si: ne nisem. Vsak človek je lep a se tega ne zavedamo. Zdaj pa pogum in se imej fajn =).
Aja pa druga možnost katero sem pozabo napiat je, da te je mogoče povabo samo ker se mu zdiš vredi tak za družbo pa to. Samo v tem primeru ne obupat. Pač malo bodi z njim pa to pa še kaj več se z njim druži. Mogoče mu postaneš všeč. S tem da jaz vseeno menim, da si mu že. Ostani takšna kot si - lepa in edinstvena. Uživaj! _________________ The truth may be out there, but lies are inside your head • crncafukat
6.7.2012 20:16
hwala vm ;*
ampak res...me je zlo strah...drugač se mi2 poznava že 9 mescu in sma bla že tko skor skp pa se je on uhladu...sma pa pred messcom šunjala in ja sj on tut ni pupoun...ampak mene je še tuk bl strah...nwm zakaj ampak ja se bom probala putrudt in bom šla z njim in se nebom ukvarjala kaka zgledam u kopalkih ampak še usejn mi je mal BEDNO kr se že tuk doug puznamo ampak ja... hvala vm še 1x <33 • bela
6.7.2012 20:32
**** pravi:hwala vm ;*
ampak res...me je zlo strah...drugač se mi2 poznava že 9 mescu in sma bla že tko skor skp pa se je on uhladu...sma pa pred messcom šunjala in ja sj on tut ni pupoun...ampak mene je še tuk bl strah...nwm zakaj ampak ja se bom probala putrudt in bom šla z njim in se nebom ukvarjala kaka zgledam u kopalkih ampak še usejn mi je mal BEDNO kr se že tuk doug puznamo ampak ja... hvala vm še 1x <33 pol pa tk al tk mores it brez problema lej ti bodi samo to kar si pa se za nic na svetu ne obremenjuj • crncafukat
6.7.2012 22:40
bela pravi:
**** pravi:
hwala vm ;*
ampak res...me je zlo strah...drugač se mi2 poznava že 9 mescu in sma bla že tko skor skp pa se je on uhladu...sma pa pred messcom šunjala in ja sj on tut ni pupoun...ampak mene je še tuk bl strah...nwm zakaj ampak ja se bom probala putrudt in bom šla z njim in se nebom ukvarjala kaka zgledam u kopalkih ampak še usejn mi je mal BEDNO kr se že tuk doug puznamo ampak ja... hvala vm še 1x <33 pol pa tk al tk mores it brez problema lej ti bodi samo to kar si pa se za nic na svetu ne obremenjuj Pa če me je strah de me nebo več maru ko me bo vidu u kopalkah...res mi je bedno...-.- • Neimenovano
• Od: 12.3.2012
7.7.2012 8:51
Ja lej če te ne bo maru v kopalkah pol te ni vredn, ker če hočš bit ti z nekom v zvezi morš sprejet tud njegove napake in če on to ne more pol sploh đabe karkol z njem a ni tko?
• onlyme2
• Od: 25.6.2011
7.7.2012 11:07
oh ja jaz mam popolnoma enak problem & zdaj vidim, da nisem edina, ki se s tem tok obremenjuje glej če si mu všeč taka kot si te bo tako sprejel, drugače pa tak boljše da nimata nič....ker je brezveze da se neke za njega zdaj spreminjaš....bodi to kar si & je to to! • slovenc79
• Od: 19.8.2011
7.7.2012 13:53
2 dni ne ješ kaj si prizadeta??? hočeš bit brez mišic in maščobo, imet 50 kil čiste masti? celulitasta in zdravjem kot 50 letnica? JEJ pa TELOVADI, če hočeš shujšat. in pozabi na 1 teden, če hočeš shujšat se morš prej spomnit, mesece prej.
kaj folk delate neumnosti, prou noro je. sploh pa nvm zakaj si delaš take predstave.. povabu te je na bazen, ne na zmenk. • bela
7.7.2012 15:17
Neimenovano pravi:Ja lej če te ne bo maru v kopalkah pol te ni vredn, ker če hočš bit ti z nekom v zvezi morš sprejet tud njegove napake in če on to ne more pol sploh đabe karkol z njem a ni tko?
tk ko so napisali že ostali ,če bi te rad mev te bo moral sprejeti takšno kot si ne glede na to kakršna si a ne in pač js se glih ne bi sekirala že to je dovolj ,da se z njim pokažeš da pokažeš svojim vsrtnicam in ostalim,da ti tudi lahko to zmoreš ,če pa hočeš shujšat pa ful vode pij pa zelenjave jej ja to je res tk ko je napisav ,če pa hpčeš shujšat resnično to v 2 al pa v 1 tednu ne gre to moreš že mesce prej začet kar ni enostavno sploh pa zaka se sekiraš ? Mni bi blo dovolj ,da se z njim pokažem pa čeprav ni zmenek |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.