Nujne kontracepcijske tabletke

BlackShadow • Od: 23.7.2011 • Prispevkov: 11
Nujne kontracepcijske tabletke 2.7.2012 12:18
Ojla!
Me nekaj zanima koliko od vas jih je že vzelo ..a je tudi učinkvalo ? kako dolgo ste čutile stranske učinke..?

jaz sem jo vzela in mi ni kaj fajn po njej :/
please help!

Embarassed
NoorMaaaL • Od: 19.10.2008 • Prispevkov: 167
Re: Nujne kontracepcijske tabletke 3.7.2012 13:24
če misliš kontracepcijske tabletke jih ko ješ vsak dan....pač vsak dan eno... in ja js jih mam zdej bo skor že eno leto in sem ful zadovolna...stranskih učinkov nisem nič mela, slabosti ni blo,... res sem zadovolna z njimi Smile
če pa misliš jutranjo tabletko k jo pač vzameš, če poči kondom al pa če si mela nezaščiten spolni odnos al pa kej podobnega... sem jo pa že tud vzela enkrat ja... pa tud ni blo nobenega stranskega učinka...
Re: Nujne kontracepcijske tabletke 3.7.2012 13:30
navadne kontracepcijske jemlm, pa use kar je blo, je to da na začetku nism mela neke normalne menstre.
za tiste kao jutranje pa nevem, je še nism uzela. sam baje je čist možno da ti je kej slabo al pa kej tazga..
Rocafella • Od: 24.1.2010 • Prispevkov: 340
Re: Nujne kontracepcijske tabletke 3.7.2012 18:22
če misliš nujno jutranjo tabletko, te ti je lahko slabo ja. in če jo izbruhaš, morš pol še eno vzet Very Happy
BlackShadow • Od: 23.7.2011 • Prispevkov: 11
Re: Nujne kontracepcijske tabletke 6.7.2012 17:06
ful vam hvala ..mam pa še eno uprašanje .. neki dni po uzetju te tablete a ste kaj občutile ? je blo kj nenavadnega?
justS • Od: 19.10.2010 • Prispevkov: 39
Re: Nujne kontracepcijske tabletke 10.7.2012 0:14
Jz sm mislila, da me bo konc kšno uro po tem k sm to vzela :/ stranski učinki so pri men trajal dva dni, prvi dan me je glava bolela pa trebuh mal nižje, drug dan pa samo glava. Par dni kasnej pa nč tazga, samo to, da sem menstruacijo dobila dva tedna prezgodej. Wink

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.