prvi spolni odnosi-kako privabit fanta in kje ga najti??

iscemfantazaresnozvezo14 • Od: 26.6.2012 • Prispevkov: 9 • Kraj: maribor
prvi spolni odnosi-kako privabit fanta in kje ga najti?? 26.6.2012 22:22
zanima me kako poteka prvi odnos
in kakšni položaji obstajajo
.....kje naj najdem pravega??še vedno nisem našla nobenega ki je bolj romantične duše in ima rad predigro in odnos stoje ali na stolu.
hmm zanima me kdo bo moj prvi.
stara sem 14 in sem iz maribora sem pa tudi občasno v okolici lenarta(cerkvenjak).
je kdo od tam?? naj pove pliss. Sad Sad Sad Sad Embarassed Crying or Very sad Rolling Eyes Exclamation Neutral Confused
pomagajte mi
nelci • Od: 5.2.2012 • Prispevkov: 112
Re: prvi spolni odnosi-kako privabit fanta in kje ga najti?? 26.6.2012 22:32
zakaj ne počakaš enostavno na pravi trenutek?
Very Happy
Re: prvi spolni odnosi-kako privabit fanta in kje ga najti?? 26.6.2012 22:35
nelci pravi:
zakaj ne počakaš enostavno na pravi trenutek?
Very Happy

nevem ampak res mi je dolgčas ko mi sošolci govorijo kak je vredi prvič
Sad pa fuuuuul me zanima ta občutek Sad
majusika • Od: 11.1.2012 • Prispevkov: 40
Re: prvi spolni odnosi-kako privabit fanta in kje ga najti?? 26.6.2012 23:37
lej....kot prvo ce si stara 14let si pol amm koncala 8.clas? al pa 9.? neki od tega...in vrjem tvoji sosolci ti samo nabijajo Smile newem ce se je ker od njih res dau dol k ammm punce nwm ce bi sle s 14letniki u postlo.. Smile drugac paaaa lej tut ce bos mela fanta a bo t tvoj pru al pa drug al pa osmnajst k pac k gres ti u spolne odnose mors fanta poznt, mu zaupat in ga met rada k drugac men vrjem nebos uziwala k sam sex ni prava stvar za zacetk :O in amm za konc se lej jssm mela ze velik fantou ****.ala se nism in lej res stara sm 15 in ce bi loh bi bla zdele se use prvic ne hit nikampor! men je ful zou za use...first kiss u 6.classu, zalizvanje-7.class prvi resn fnt-8class zdele koncala osnouko mam resnga fanta umes bla ze z velikimi lej nee to je blo prehitr nej se ti ne mudi okej? Smile) uziwi ziulenje pa pocaki na taprauga k ce jih bos mela velik pa ti bo usak srcka razdrobu pol bo tvoj srck zgubu zaupanje in bos tko k js reees doug rabm da fantu zaupam Smile tko daa nej se ti ne mudi res Wink <3
Re: prvi spolni odnosi-kako privabit fanta in kje ga najti?? 26.6.2012 23:41
majusika pravi:
lej....kot prvo ce si stara 14let si pol amm koncala 8.clas? al pa 9.? neki od tega...in vrjem tvoji sosolci ti samo nabijajo Smile newem ce se je ker od njih res dau dol k ammm punce nwm ce bi sle s 14letniki u postlo.. Smile drugac paaaa lej tut ce bos mela fanta a bo t tvoj pru al pa drug al pa osmnajst k pac k gres ti u spolne odnose mors fanta poznt, mu zaupat in ga met rada k drugac men vrjem nebos uziwala k sam sex ni prava stvar za zacetk :O in amm za konc se lej jssm mela ze velik fantou ****.ala se nism in lej res stara sm 15 in ce bi loh bi bla zdele se use prvic ne hit nikampor! men je ful zou za use...first kiss u 6.classu, zalizvanje-7.class prvi resn fnt-8class zdele koncala osnouko mam resnga fanta umes bla ze z velikimi lej nee to je blo prehitr nej se ti ne mudi okej? Smile) uziwi ziulenje pa pocaki na taprauga k ce jih bos mela velik pa ti bo usak srcka razdrobu pol bo tvoj srck zgubu zaupanje in bos tko k js reees doug rabm da fantu zaupam Smile tko daa nej se ti ne mudi res Wink <3

hvala za nasvet .sej bom čakala ....<3 bo kaj pač bo

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.