Kaj zdaj to pomeni

1poncy1 • Od: 26.3.2012 • Prispevkov: 30
Kaj zdaj to pomeni 25.6.2012 21:55
no danes sem ga kliknila na fejsu in se s tem zelo potrudila toda jaz sem ga sprasevala on pa samo odgovarjal in nic uprasal kaj kdo ve kaj je narobe plis help Exclamation Question Question

Nazadnje urejal/a 1poncy1 26.6.2012 11:27; skupaj popravljeno 1 krat
Re: Kaj zdaj to pomeni 26.6.2012 11:25
Se opravicujem za taksno nerazumljivo besedilo. Torej vse se je zacelo pred casom, takrat sva se pogovarljala in tako naprej vendar bolj malo. Veckrat me je kaj vprasal jaz pa sem mu samo odgovorila, ze od takrat je bilo razbrati iz njegove telesne govorice kot da bi mu bila vsec, toda vem da se na to ni dobro zanasati in poleg tega bi zelela biti z njim samo prijateljica. Sedaj me tezi to da ko sem ga kliknila na facebooku mi ni nic drugeg pisal kot samo odgovore razen pozdrava in odzdrava, seveda sem jaz prekinla pogovor torej sem odzdravla prva. Torej bistvo je da nevem kaj pomeni ce fant samo odgovarja ne pa tudi sprasuje. Question
meandhe • Od: 5.2.2012 • Prispevkov: 110
Re: Kaj zdaj to pomeni 26.6.2012 11:28
1poncy1 pravi:
Se opravicujem za taksno nerazumljivo besedilo. Torej vse se je zacelo pred casom, takrat sva se pogovarljala in tako naprej vendar bolj malo. Veckrat me je kaj vprasal jaz pa sem mu samo odgovorila, ze od takrat je bilo razbrati iz njegove telesne govorice kot da bi mu bila vsec, toda vem da se na to ni dobro zanasati in poleg tega bi zelela biti z njim samo prijateljica. Sedaj me tezi to da ko sem ga kliknila na facebooku mi ni nic drugeg pisal kot samo odgovore razen pozdrava in odzdrava, seveda sem jaz prekinla pogovor torej sem odzdravla prva. Torej bistvo je da nevem kaj pomeni ce fant samo odgovarja ne pa tudi sprasuje. Question

Hej, enako je bilo z mojo sošolko.
In na koncu je to pomenilo, da ga ne zanima.. Mogoče je v tvojem primeru drugače, ampak ponavadi je tako. Ker tudi pri meni je bilo tako, a ni nujno, da bo pri tebi. Če si ga večkrat kliknila in ti odgovarja samo na tvoja vprašanja ter pozdravi in odzdravi potem ni zainterisiran vate. Če pa se je to zgodilo samo enkrat potem pa je mogoče imel kakšno delo,se učil,pospravljal sobo ali pa preprosto ni mel časa. Zdaj pa katero od teh dveh možnosti je ali je zainterisiran ali ni, pa moraš presoditi sama Wink torej se je to večkrat zgodilo ali samo enkrat?
Re: Kaj zdaj to pomeni 26.6.2012 13:19
do sedaj samo enkrat, samo problem je da veckrat ko je on kej vprasal sem mu tudi jaz
samo odgovorila.
Maariiee • Od: 31.8.2010 • Prispevkov: 13
Re: Kaj zdaj to pomeni 26.6.2012 16:00
1poncy1 pravi:
do sedaj samo enkrat, samo problem je da veckrat ko je on kej vprasal sem mu tudi jaz
samo odgovorila.

no mogoče pomeni da je res mel kakšno drugo delo, mogoče pa je obupal in ti še samo odgovarja in ne sprašuje več ker je mogoče imel občutek (ko si samo odgovarjala) da nimaš časa, nisi zainteresirana, ti gre on na živce....in zato je nehal silit vate.
Re: Kaj zdaj to pomeni 26.6.2012 16:32
hvala za nasvet Very Happy , bom vidla kako bo

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.