LoVe<33

abu • Od: 2.6.2012 • Prispevkov: 11
LoVe<33 16.6.2012 0:11
HEJ.! Very Happy
Zalublena sm v enga tipa s katerim ne hodva na isto šolo vidva pa se ponavadi na večih športnih tekmovanjih. Ogromno sva se tut po fb-ju pogovarjala. Moja prjatlca mu je pisala po fb-ju brez da bi js vedla da sem ji js priznala da sem vanga in če je slučajno tut on vame. pa je napisau da ni res da sm ji js to priznala in da ne pove če je on vame. Smile in ona mi je to pokazala kar je napisala sdei pa nevemo kaj naj bi to pomenilo in nevemo kaj nrdit da bi i vrjeu. prosim če ma kdo kako idejoooooo. Embarassed
Neimenovano • Od: 12.3.2012 • Prispevkov: 229
Re: LoVe<33 16.6.2012 9:19
Mislm da če v nekoga nisi zaljubljen to takoj poveš. Very Happy ..tko da, nekaj more bit na tem! Wink
Re: LoVe<33 16.6.2012 10:22
Najlepša ti hvala za tvoje mnenje. sam sdei pa nevem kako nadaljevat kaj naj mu napišm pa tko. Very Happy
littlepig • Od: 4.7.2011 • Prispevkov: 104
Re: LoVe<33 16.6.2012 20:26
čakaj malo kje točno je zaj problem?

drugače pa..rajši se zmenta pa idita skup nekam na pijačo al pa kam. samo ne se preveč po fb pogovarjat ker je pol res smešno če je v živo čisto drugačen kot pa ko si pišeta...if you know what i mean
Re: LoVe<33 17.6.2012 0:31
hvala za nasvet. Very Happy

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.