pomagi če čš ;))

keep out • Od: 7.8.2011 • Prispevkov: 63
pomagi če čš ;)) 14.6.2012 12:48
uglaunm situacja je taka: pred cirka 2. leti sm spoznou punco staro 21 let (jst sm biu 16) in itak bla mi je fuuuuul ušeč ampk zrd razlike v letih si pač nism neki preveč upu ampak sm se odmaknu in da sva bla pač sam frenda... zdej sm jo pa po parih mescih s5 vidu in ress punca je UUAAAAUU luštna fuul in smo se pač neki pogovarjal na temo ljubezni p tko, in ona mene objame pa reče k bi biu ti moj... ampk sm se mal pozanimu in zvem da ma fanta, in sm jo prašu pač kaj z njemu in mi reče da pač on je to kr je iskala... men je še zmer ful ušeč, uprašu sm jo če jo leta kej motjo in je rekla da sploh ne, zdj me pa zanima kva bi vi nardil oz. kaj bi mi svetoval?? Wink tnx za odgovore že za unaprej... Smile)
Pačupa • Od: 7.5.2010 • Prispevkov: 616
Re: pomagi če čš ;)) 14.6.2012 19:25
Če je punca v zvezi tace bek! Kak bi tebi blo, da maš punco pol pa en šmeka z njo =P ?

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.