PIRSING

bela • Od: 5.5.2012 • Prispevkov: 68
PIRSING 11.6.2012 18:00
Mene pa zanima kateri predel za prising najbolj boli ?Prosim napišite
manncalove • Od: 7.5.2012 • Prispevkov: 49
Re: PIRSING 11.6.2012 19:38
ful boli v jetik, trebuh nad očmi, pa nekatere hrustanc v ušesu. Very Happy
annchx3 • Od: 29.5.2011 • Prispevkov: 70
Re: PIRSING 11.6.2012 19:52
mene u hrustanc niti mal ni bolel. resno čist niti mal, sam vroče mi je blo v uho, pa še to je hitr minil.

drgač pa nevem... najbol boli u jezik verjetno? al pa u nipl.
Koocka • Od: 13.10.2010 • Prispevkov: 18
Re: PIRSING 11.6.2012 20:36
v jezik boli ampak ne tko fejst, če si daš pa v popek pa nič ne boli. Drugač pa nipli mislim da morjo kr bolet. :/
13tamala • Od: 20.8.2011 • Prispevkov: 30
Re: PIRSING 11.6.2012 21:00
bela pravi:
Mene pa zanima kateri predel za prising najbolj boli ?Prosim napišite

Mene v popku ni ful bolel..... boli pa v jeziku.... Smile
NoorMaaaL • Od: 19.10.2008 • Prispevkov: 167
Re: PIRSING 11.6.2012 21:45
mene v jeziku pa v nosu ni čist nič bolel...v popku je pa mal zaskeleo... drugač pa v jeziku je ful smotan k prvi teden bol težk govoriš... sam pol je kul Smile

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.