Huawei Honor

Mias • Od: 18.3.2012 • Prispevkov: 118
Huawei Honor 9.6.2012 13:27
Mene pa zanima kej o telefonu omenjenemu u naslovu.
Spodej je en link tega fončka, in me zanima, če ga kdo ma..plusi-minusi pr tem telefonu in mnenja na splošno, ker za ta telefon nism še slišala dost in me mau čudi, glede na to, da ni tko slab. So help please. ;D

[link]

Tenx. <3
MarushaXm • Od: 9.11.2011 • Prispevkov: 50
Re: Huawei Honor 10.6.2012 20:30
mogoč zrd oblike ni tak popularn xD drgač pa firma huawei ni tk slaba, usaj kokr pravjo. nism ga še mela Razz
tvojapikica97 • Od: 11.6.2012 • Prispevkov: 5
Re: Huawei Honor 11.6.2012 23:28
moja sestra ma pa je fulj vredi, tak da ga kupi hh: )
Re: Huawei Honor 25.6.2012 13:08
tvojapikica97 pravi:
moja sestra ma pa je fulj vredi, tak da ga kupi hh: )

Hvala. Wink
Re: Huawei Honor 25.6.2012 13:09
MarushaXm pravi:
mogoč zrd oblike ni tak popularn xD drgač pa firma huawei ni tk slaba, usaj kokr pravjo. nism ga še mela Razz

Ja tut jst sm že slišala, da je kr priznana firma..sam me mau čud, da se je šele zdej začela tale znamka prodajat v Sloveniji.
Tenkju veri mač. ;D

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.