grozna zveza• anibani
• Od: 6.6.2012
grozna zveza
6.6.2012 17:26
ok, s enim sosošolcen sma skup ampak fora je v tem, da se skoro vsako jutro objamema pa rečema zdravo pol pa nič... zvečer si pa pišema smsje.. nikol se še nisma prav v živo menla, skup sma že dva mesca pa pol pa se nisma kušnila (oba sma se že kdaj prej)... kak nai mu razložim da nočem več bit v taki "zvezi" ne da bi mi zamero, kr je kot frend pune vreji????? napišite neki KAK NAJ TO SITUACIJO REŠIM PROSIM
XOXO • samnjegova
Re: grozna zveza
6.6.2012 17:46
ka pa če mu poweš da ti ni tak uredi pa sta še usejn skupi a • anibani
grozna zveza
6.6.2012 17:48
sn mu že rekla pa je blo glih ena dva dni bolše pol pa spet po starem..... sam jas več nwm če bi bla z njim glede na to da me u šoli kome pogleda pa večino govori o sebi ko se menima... kak naj mu povem da je med nama konec???
XOXO • samnjegova
6.6.2012 17:52
ja kwa mu ni no :O čudn da njemu tak paše • jagodka007
• Od: 18.12.2011
7.6.2012 19:52
mogoče je pedr pa sam frendam dokazuje da ni al neki ? • Neimenovano
• Od: 12.3.2012
8.6.2012 18:22
Ah ni še zrel za zvezo, po mojm mnenju.
• meandhe
• Od: 5.2.2012
9.6.2012 18:32
Kot je že uporabnica pred mano napisala: ni še zrel za resno zvezo..
• pk4life
• Od: 20.7.2010
10.6.2012 18:09
greš do njega in mu rečeš da sploh nimaš filinga k da bi bla skp z njem in ga prašaš če sta lahko raj prjatla ker on tut očitno ni neki on fire zate.._________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • NoorMaaaL
• Od: 19.10.2008
11.6.2012 10:57
js mam pa mal drugač problem... pač zdej je 1 leto pa še mal odkar sva skup.. na začetku je blo res vse popolno...med vikendi sva bla skos skupi, med tednom kolk se je le dal, hodla sva ven, šla sva na morje,...če se nisva vidla mi je sms napisu... res z njem sem se mela najbolše... sam zdej je pa situacija taka: med vikendom sva pač skupi, sam še to se mu vedno v nedeljo ful domou mudi, ker kao ni nič doma...in pol zvem da sploh ni šel direkt domou ampak je mogu še it h kolegu pa je prišu zlo pozn zvečer domou, od mene pa že takoj po kosilu šel... (pa to se zadnje čase skos dogaja) mam ak občuek k da hoče it čimprej od mene stran. med tednom je tko k da sploh ne bi obststajala...nič se ne spomne na mene pa nič _________________ . nikoli ne obupaj nad tistim po čemur hrepeniš, in nikoli ne hrepenet po tistem kar ne moreš dobit ! • Neimenovano
• Od: 12.3.2012
11.6.2012 16:33
Povej mu, da si opazila razliko v obnašanju. Jst sm tud s fantom že eno leto in 3 mesce, pa sm mu že parkrat povedala da se mi zdi, da je rajs s frendi k z mano, čeprov sva še vedno velik skupi pa ni tko, da nebi obstajala, sam učasih se je tok več trudu zame, zdej pa pac ne (saj men se tko zdi) ..in se lepo pogovoriva in razčistva stvari. Res sam povedat mu morš, ker mogoče se on sploh ne zaveda, da dela kej narobe oz. da to tebe moti.
Mal svobode mu pa vseen dej. • best
• Od: 21.6.2012
21.6.2012 14:18
Poznam to...
Tak sm biv jst zrd enih frendov k so me skos zajbaval če sm se pogovarju s punco pč otroc za u vrtec... No in enga dne mi je ena to povedala v fejs zakva sm tak pa da se nedružm tok z njo v lajfu ampak sam na fb-ju.Takrt sm pa začev mal razmišlat in pol se mi je mal spremenil mišljenje in zdej se vedno rat pogovarjam s puncam in malkrat me je sram tko k me je blo takrt. Tko da povej mu svoje pa ga pust za mal časa kejšn tedn 2. In pol bo sigurn bolje. |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.