NIKON D3100

Someone. • Od: 29.6.2010 • Prispevkov: 103
NIKON D3100 6.6.2012 14:56
ma kdo kake iskušnje? pač če ma kdo ta fotoaparat naj prosim napiše če je zadovolen z njim & če dela lepe slike pa tk (:
Nathasha5 • Od: 11.5.2011 • Prispevkov: 7
Re: NIKON D3100 8.6.2012 19:14
Imam ta fotoaparat objektiv je od 18-55 in mi je ful všeč. Very Happy Ni kompliciran, dela ful dobre fotke. Že nekaj časa se ukvarjam z fotografijo in mi je ta fotoaparat res zakon Very Happy
Someone. • Od: 29.6.2010 • Prispevkov: 103
Re: NIKON D3100 11.6.2012 16:31
Nathasha5 pravi:
Imam ta fotoaparat objektiv je od 18-55 in mi je ful všeč. Very Happy Ni kompliciran, dela ful dobre fotke. Že nekaj časa se ukvarjam z fotografijo in mi je ta fotoaparat res zakon Very Happy

aja ka pa če naprimer kej tk od blizu slikaš (brez zooma) pač da daš fotoaparat čist blizu npr. pikapolonice al pa metulja. a lepo izostri?
bela • Od: 5.5.2012 • Prispevkov: 68
Re: NIKON D3100 11.6.2012 18:02
Someone. pravi:
Nathasha5 pravi:

aja ka pa če naprimer kej tk od blizu slikaš (brez zooma) pač da daš fotoaparat čist blizu npr. pikapolonice al pa metulja. a lepo izostri?

a lahko da kdo kakšen link od tega digitalca ?
jully47 • Od: 31.3.2011 • Prispevkov: 27
Re: NIKON D3100 13.6.2012 18:48
moja prijatlca ima ta fotoaparat in je zeloo zadovolna in js sm že tut probala z njim slikat in mi je biu ušeč.
tak da ti ga priporočam kr je ful fajni.

en link:
[povezava]

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.