modrčki, pa to :)

karjoladoo • Od: 20.6.2010 • Prispevkov: 173
modrčki, pa to :) 4.6.2012 20:52
no, danes sem mal prebrskala cel eetaq portal in našla en kalkulator za izračun velikosti modrčka. jst firbec kot sem, sem seveda mogla preizkusit:)

izmerla sm obe mere pa jih upišem. in veste kaj mi je ven vrglo?
tvoja velikost je: 80A
hahahaha, jst pa svoji dve prijateljici ponavadi še v B komaj spravim (če je kšn fajn, mal večji model še gre). kaj šele da bi se mučila za A košarico. že ko sem kupovala svo prvi modrček s kostjo in malo podložen (prej sem vedno nosila top ali pa kašen klašičen moderček) je prodajalka ocenila da najbrž nosiim A. z mami sve se mal spogledale, ma sve mislile da ona že ve. in pomerim prvi moderc. jst sm mislna sa kje mi bo kaj ven padlo. je rekla d je najbrž samo model tak, naj pomerim še drugega. obup od obupa. jst sm komej dihala. sem mela občutek ko da mi bo glihkar nekdo obedve moji sploščil. ojoj. prodajalki sem vrnila prav vse kar mi je dala za pomerit in ji rekla da naj mi prinese karkoli večjega. no, potem pa je bila razlika našla sem si dva odlična nederčka. hahaha, ja tako je zgledal moj prvi nakup pri Very Happy Very Happy Rolling Eyes
zdaj pa nosim nederčke 80 C, včasih še pride prav kašen 80B. sve se pa zadnjič z mojo prijateljico malo hecale pa mi je dala za probat njen nederček (A košarica). pa se jst tko čez obleko navlečem pa rečem sam: hej to več pokaže k skrije hahahah. resno, glih da mi je pokril del prsi. hahha, ko bi vi vidli šele njo v mojem modrčku. Smileše za dva poka robcev placa.

drugače pa še ene par vprašanjc za vas če želite Smile
1. se spomniš svojega prvega modrčka?
2. kolk si bla stara ko si ga prvič dobila?
3. kolk velik modrc nosiš?
4. maš rada bol klasične modele, al bolj une s kostjo, al push up... ?
5. maš rada bol črno pa belo al si bolj za kaj zanimivega (čipka, tigrast uzorček pa to..)?
6. si zadovoljna s svojimi balkončki?
7. a te kdaj ovirajo?
8. koliko je pa tebi prišlo na tem kalkulatorju [link]
pa hvala k s odprla temo.
bay Razz [list=][/list]
TsP • Od: 26.10.2011 • Prispevkov: 17
Re: modrčki, pa to :) 5.6.2012 19:02
1. ja
2. 12
3. 75C
4. s kostjo
5. črno&belo
6. kr
7. ja pr športni
8. se me ne da
baj baj Smile))
Rocafella • Od: 24.1.2010 • Prispevkov: 340
Re: modrčki, pa to :) 5.6.2012 19:24
karjoladoo pravi:

5. maš rada bol črno pa belo al si bolj za kaj zanimivega (čipka, tigrast uzorček pa to..)?
7. a te kdaj ovirajo?
bay Razz [list=][/list]

1.) ne
2.) umm.. 9. razred ? vem, da sem kr dolgo nosla tiste športne, sam ne vem do kdaj
3.) 65 B al pa 70 A
4.) push up + podložen
5.) enobarvni (tisti klasični iz intimissimi), včasih tud kakšni črni čipkasti
6.) zelo
7.) ne
8.) dobla sem 70 B, ampak mere so bolj tak no, ker sem si prek cot merla. drugače pa..close enough, h&m-ov 70 A mi čist lepo paše, malo stisne in nardi fajn obliko in dekolte
polarbear • Od: 10.4.2012 • Prispevkov: 18
Re: modrčki, pa to :) 6.6.2012 16:16
1. ja sppomnem se ga ;D tak lepi seksi je biu haha (: rozast, čipke, res super.Kupila sm ga pa v lasenzi in je biu nek A čist miniaturen, k ga zdej pogledam, mi ni jasno kako mi je biu prou xd
2. 13 let, če se ne motm. prej sm pa tope nosila.
3. B75
4. ne maram push up; najrajš mam tiste s kostjo, pa tiste pouštrčke zmerej vn dam5. črna, bež, bela, kakša nežno roza/marelična,pa všeč so mi taki s čipko, pa tistimi svilenimi trakci (:
6. haa moji balkončki so zakon!
7.pa ne, ni neki krize. pač pr športni mam športni nedrček, pa je stvar urejena
8.ma neveeem, nekej me zejbava ta kalkulator -.-
T3jchk • Od: 26.6.2012 • Prispevkov: 44
Re: modrčki, pa to :) 27.6.2012 11:10
1. prvi modrček, če se temu reče tko, je bil nek vijolčen top od skinya
2. stara sem bla ene 13 let isto kt polarbear
3. B 80
4. najboljši so mi od Triumpha, brez kosti, kšni s snemljivimi naramnicami
5. nazadnje sem si kupila enga pinky, drugače imam pretežno črne in nekaj belih, kožne barve, se mi zdijo najboljš za pod majčko
6. kr zadovoljna, tipi tud, hehe
7. ovirajo me ne nikol, za športanje mam kul modrce, tko, da se med športanjem ne obremenjujem
8. ta kalkulator je kr neki
bl00dyhell • Od: 27.7.2012 • Prispevkov: 38
Re: modrčki, pa to :) 4.8.2012 1:11
1. se spomniš svojega prvega modrčka? ja, še zdej ga mam nekje v omari
2. kolk si bla stara ko si ga prvič dobila? nevem
3. kolk velik modrc nosiš? okej upam, da nebo to zdej čudn izpadl... ampak jst sm dejansko šla iz A košarce takoj na C. al pa je biu samo C model tak. in nevem kaj pomenjo tele cifre zravn npr. B75?? kako to veš kok maš? če mi kera razloži prosm.
4. maš rada bol klasične modele, al bolj une s kostjo, al push up... ? s kustjo
5. maš rada bol črno pa belo al si bolj za kaj zanimivega (čipka, tigrast uzorček pa to..)? ehh, se kr dost najde... enobarvnih pa pisanih (:
6. si zadovoljna s svojimi balkončki? mhm
7. a te kdaj ovirajo? cjaaa, bol ne k ja
8. koliko je pa tebi prišlo na tem kalkulatorju [link] neda se mi

Nazadnje urejal/a bl00dyhell 22.8.2012 12:47; skupaj popravljeno 1 krat
karjoladoo • Od: 20.6.2010 • Prispevkov: 173
Re: modrčki, pa to :) 4.8.2012 22:25
ja tista cifra zraven je obseg pod prsmi. kok veš kolk imaš pa pač probaš al pa izmeriš pa zaokrožiš (recimo d zmeriš podprsni obseg 78 cm ti bo najbrš ustrezal 80 ipd.)
lokiica • Od: 5.8.2012 • Prispevkov: 1
Re: modrčki, pa to :) 5.8.2012 21:31
karjoladoo pravi:
no, danes sem mal prebrskala cel eetaq portal in našla en kalkulator za izračun velikosti modrčka. jst firbec kot sem, sem seveda mogla preizkusit:)

izmerla sm obe mere pa jih upišem. in veste kaj mi je ven vrglo?
tvoja velikost je: 80A
hahahaha, jst pa svoji dve prijateljici ponavadi še v B komaj spravim (če je kšn fajn, mal večji model še gre). kaj šele da bi se mučila za A košarico. že ko sem kupovala svo prvi modrček s kostjo in malo podložen (prej sem vedno nosila top ali pa kašen klašičen moderček) je prodajalka ocenila da najbrž nosiim A. z mami sve se mal spogledale, ma sve mislile da ona že ve. in pomerim prvi moderc. jst sm mislna sa kje mi bo kaj ven padlo. je rekla d je najbrž samo model tak, naj pomerim še drugega. obup od obupa. jst sm komej dihala. sem mela občutek ko da mi bo glihkar nekdo obedve moji sploščil. ojoj. prodajalki sem vrnila prav vse kar mi je dala za pomerit in ji rekla da naj mi prinese karkoli večjega. no, potem pa je bila razlika našla sem si dva odlična nederčka. hahaha, ja tako je zgledal moj prvi nakup pri Very Happy Very Happy Rolling Eyes
zdaj pa nosim nederčke 80 C, včasih še pride prav kašen 80B. sve se pa zadnjič z mojo prijateljico malo hecale pa mi je dala za probat njen nederček (A košarica). pa se jst tko čez obleko navlečem pa rečem sam: hej to več pokaže k skrije hahahah. resno, glih da mi je pokril del prsi. hahha, ko bi vi vidli šele njo v mojem modrčku. Smileše za dva poka robcev placa.

7. a te kdaj ovirajo?
bay Razz [list=][/list]

1. ja haha
2. emm 13? I guess.
3. 70A ohoho
4.push up, s kostjo..
5.razni vzorci, pa tut črno in belo Smile
6. emm ja no..lahk bi bli mal večji? :$
7. ma učasih mal pr športni, ampak ni sile.
8.ta kalkulator je en navaden drek. men je pisalo dA so neustrezni podatki. like: ?! wtf..pol nej si gre pa sam joške mert, bmk! Smile

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.