starinska starša

manncalove • Od: 7.5.2012 • Prispevkov: 49
starinska starša 4.6.2012 20:39
a se kermu dogaja, da vse kar hočeš rečejo starši, ahh vse morš met modern. mam več takih primerou:
MAJICA BREZ NARAMNIC:jez mamic pokažem ful lepo majco, zdej moderno, ona pa mi odgovori, a nebi rajš tako, pa mi pokaže eno naštrikano z dolgimi rokavi.
TELEFON:greva v simobil, kupet z atijem pa mami po telefon, ker sta mi oblubla samsung galaxy ace, poj pa pridemo, poj pa ati reče, uu se to je pa telefon na dotik, poj pa mami zbere ta najmanjšga s tanajslapšo vse kar je gor.(poj sta mi ga kupla pa ati si je zbrou tud enga na tač.)

mogoč vam je smešen ampak se ne zaibavam!!
Laughing Laughing Laughing
zhhiva • Od: 13.4.2011 • Prispevkov: 11
Re: starinska starša 4.6.2012 22:24
ohaha. te čist razumem, čeprou pr men ni tok hudo, pač telefon si lahk sama zberem, pa cote tut ane Very Happy

sam res ne to je pr vlkih starših tak. moja mama je starinska glede druženja.govori mi da naj namest da grem ven s frendi(ponavadi v kako kino alpa kr tko druženje po mestu) mi reče naj si gremo kake igrce (spomin,domino..) omg *_*in pol reče da se je ona v njenih cajtih tak družla in zaka se nebi js!? pa haloo 21.stoletje te pozdraula xd

pa to ni nič no, sam useen bo treba starše mal pomaknat u sedanjost, ne pa da so še kr u kameni dobi Very Happy
kraljica13 • Od: 19.5.2012 • Prispevkov: 3
Re: starinska starša 5.6.2012 16:58
sej pr men je isto sva šle z mami u new yorkerja pa tko ona men d nej usako stvar k jo zberm
pumerm pa pukažm in pol jst tko pumern eno tako bl široko majco pa ona men d je taka k da jo je kkšn kon prežveču pa da te že nam uzela tm pa tko pouna trguvina pa ljudje so mem hudil pa puslušal jst sm se skor u zemlo udrla
T3jchk • Od: 26.6.2012 • Prispevkov: 44
Re: starinska starša 1.7.2012 19:29
Ma itaq folk ve, d so vse mame včasih mal smotane, tko, da ti nima bit kej nerodn. Ti povej, d ti njena izbira ni všeč in, d je škoda keša, ker ne boš nosila une majce. Men tud pametuje, d zakaj ne gremo na kak badminton al pa kej. Ja ok, bom rekla naslednjič, d gremo na badminton no, samo, da bo srečna Smile

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.