X- FACTOR

manncalove • Od: 7.5.2012 • Prispevkov: 49
X- FACTOR 4.6.2012 14:14
Kateri so vam naj naj boljši pevci v šovu???
kateri so vam tko všeč (ne po petju)???
kateri so vaši favoriti???
a vam je šov dobr???
ker protistira da NE bi smela iti včeraj ven AJDA KOVAČIČ????
Kdo vam naj grš poje???
keri od žirije mislite da najbolj ocenjuje:jadranka, aleš ali damjan??? Smile Cool Smile
Someone. • Od: 29.6.2010 • Prispevkov: 103
Re: X- FACTOR 4.6.2012 16:20
ajda, demetra sta najbolše. ana je bedna
Re: X- FACTOR 4.6.2012 16:33
noo, vam povem vprašanja:

1.demetra, ajda
2.newem
3.demetra
4.ja, dd
5.jes, zagotove ne bi smela it.
6.damjan, itak, saj razloži svoje odgovore.
Re: X- FACTOR 4.6.2012 16:35
ups, neki sem pozabla odgovorit. najgrš mi poje ana, za njo pa takoj matija!! Razz
Timo3113 • Od: 22.2.2011 • Prispevkov: 269
Re: X- FACTOR 4.6.2012 17:41
ravno sem hotel tole temo načeti.
vsi tekmovalci,od kar je v živo:
-Alma Merklin: na začetku mi je delovala antipatična,tako kot Ana,ampak je pokazal,da zna naredi,in me preseneča čisto vsakič. Na začetku mi je delovala kot negativna,zdaj pa en velik + Smile
-2byone-simpatični,a premalo pevsko talentirani,očitno tisti ki stavijo bolj na koreografijo kot petje,tukaj ne uspevajo,žal za njih.
-Gašper Mihelič: ni me navdušil,nikoli,vedno se mi je zdej samo povprečen.
swag:važne,samovšečne,bolj posameznice kot skupne,in to jih je pokopalo. takrat ko so izpadle,tisti nasto,so me presenetle,ampak je žal očitno bilo za njih prepozno.
-ana soklič: attitude,grdo obnašanje,tudi petje mi nivšeč,da o obnašanju ne govorimo,škoda besed zanj. ne razumem aleša,ko je ajdo poslal domov. res ne.
-matija jahn:poseben človek,deluje na en svoj sistem,njegova pravila,ampak vseeno mi je dovolj všečen,da bi ga spustil naprej.
-demetra malalan:luštna,prikupna,dobro poje,kljub fušanju včeraj,en plus za njo,trenutno moja favoritinja
in&out-super fantje,super pojejo,lušni,samo ko skupaj pojejo refren,fušajo

najboljši pevci:demetra nasplošno,matija naprvi avdiciji,alma včeraj,ajda nasploh

kateri so vam tko ušeč:damjanova triperesna deteljica,izstopa Ajda,sonček

kateri so vaši favoriti:trenutno Demetra,Alma mogoče,ampak je naredil slab vtis,ki se je pri drugih še drži,pri meni že dolgo ne.

a vam je šov dober:odvisno,zadovoljen sem ker sta vid in peter zdej bolj v ospredju,na avdicijah ju praktično ni blo.

ker protistira da NE bi smela iti včeraj ven AJDA KOVAČIČ: JAZ!nedvomno. moja favoritinja od prbega dne. Aleš me je razkuril in razočaral.kako lahko naprej spustiš nekoga s takim odnosom kot je ana? ko je v kamero govorila,kok je ****. ni prav. in ni mi všeč. ajda je sonček,poglejte njeno rešilno pesem,vesela,ne pa on ane,ko se je tresla ko da nujno rab fiks,groza..

kdo vam naj grš poje: Ana. Pa še antipatična je, splho ne vem kajd ela tam. men ni všečna,niti videz niti petje,da o obnašanju ne govorimo.

keri od žirije mislite da najbolj ocenjuje: noben,aleš nima pojma,damjan mi je še nekak najbolj realen,jadranka mi ni všeč,tudi styling njen ne. Aleš se mi ej grozno zameru učeri,ko sem vidu kdo je v možnosti za izpad (ana in ajda),sem si rekel,da bo aleš lagano dal za ajdo,ker druge variante splho ni. razočaranje,razočaranje,razočaranje. okej,mogoče so (smo) res siddhartini poslušalci bolj specifični,ampak vseeno,odpela je presenetljivo dobro...
Gremo naprej,komi čakam na ansledno nedeljo,da Ana izpade Twisted Evil
Re: X- FACTOR 4.6.2012 20:19
js tud čakam da gre ana ven.poj se mi zdi da bo šu matija ker ga žirija ful kritizira.pomoje bodo zmagal fantje al pa demetra, alma pa se mi zdi da tok folk ne mara, ker večkrat zapoje rešilno pesem.newem, vse bolj trapast postaja!!
Soundbox • Od: 23.11.2009 • Prispevkov: 470
Re: X- FACTOR 5.6.2012 11:42
Pa kva ste bolani? Ana slabo poje? Vi niste resni, majkemi..

Demetra pa že vsak x factor show fuša..
Ajda je šla pa sam na slabš od prve oddaje naprej..
Alma je tut dost solidna.
Ana ma odličen glas in odlično zna z njim, osebne zadeve so osebne zadeve. ampak lej, vedno se skup sprau in odlično opravi, kar ma za opravt. In ne je sodit po obnašanju, ker ne veš nikol kaj se ji je u lajfu vse zgodilo. Tukaj je važno petje in Ana poje odlično.
In&Out so odlični, vsako oddajo za par stopnic boljši..
Matija..hmm..sam še na dol..na audiciji je bil dober, pol naprej pa ne baš neki..nej mu dajo Queene za pet.

@Timo
Tud Damjan bi poslal Ajdo domou, če ne bi bla njegova varovanka Wink verjemi..
Someone. • Od: 29.6.2010 • Prispevkov: 103
Re: X- FACTOR 5.6.2012 14:31
Timo3113 pravi:
ravno sem hotel tole temo načeti.
vsi tekmovalci,od kar je v živo:
-Alma Merklin: na začetku mi je delovala antipatična,tako kot Ana,ampak je pokazal,da zna naredi,in me preseneča čisto vsakič. Na začetku mi je delovala kot negativna,zdaj pa en velik + Smile
-2byone-simpatični,a premalo pevsko talentirani,očitno tisti ki stavijo bolj na koreografijo kot petje,tukaj ne uspevajo,žal za njih.
-Gašper Mihelič: ni me navdušil,nikoli,vedno se mi je zdej samo povprečen.
swag:važne,samovšečne,bolj posameznice kot skupne,in to jih je pokopalo. takrat ko so izpadle,tisti nasto,so me presenetle,ampak je žal očitno bilo za njih prepozno.
-ana soklič: attitude,grdo obnašanje,tudi petje mi nivšeč,da o obnašanju ne govorimo,škoda besed zanj. ne razumem aleša,ko je ajdo poslal domov. res ne.
-matija jahn:poseben človek,deluje na en svoj sistem,njegova pravila,ampak vseeno mi je dovolj všečen,da bi ga spustil naprej.
-demetra malalan:luštna,prikupna,dobro poje,kljub fušanju včeraj,en plus za njo,trenutno moja favoritinja
in&out-super fantje,super pojejo,lušni,samo ko skupaj pojejo refren,fušajo

najboljši pevci:demetra nasplošno,matija naprvi avdiciji,alma včeraj,ajda nasploh

kateri so vam tko ušeč:damjanova triperesna deteljica,izstopa Ajda,sonček

kateri so vaši favoriti:trenutno Demetra,Alma mogoče,ampak je naredil slab vtis,ki se je pri drugih še drži,pri meni že dolgo ne.

a vam je šov dober:odvisno,zadovoljen sem ker sta vid in peter zdej bolj v ospredju,na avdicijah ju praktično ni blo.

ker protistira da NE bi smela iti včeraj ven AJDA KOVAČIČ: JAZ!nedvomno. moja favoritinja od prbega dne. Aleš me je razkuril in razočaral.kako lahko naprej spustiš nekoga s takim odnosom kot je ana? ko je v kamero govorila,kok je ****. ni prav. in ni mi všeč. ajda je sonček,poglejte njeno rešilno pesem,vesela,ne pa on ane,ko se je tresla ko da nujno rab fiks,groza..

kdo vam naj grš poje: Ana. Pa še antipatična je, splho ne vem kajd ela tam. men ni všečna,niti videz niti petje,da o obnašanju ne govorimo.

keri od žirije mislite da najbolj ocenjuje: noben,aleš nima pojma,damjan mi je še nekak najbolj realen,jadranka mi ni všeč,tudi styling njen ne. Aleš se mi ej grozno zameru učeri,ko sem vidu kdo je v možnosti za izpad (ana in ajda),sem si rekel,da bo aleš lagano dal za ajdo,ker druge variante splho ni. razočaranje,razočaranje,razočaranje. okej,mogoče so (smo) res siddhartini poslušalci bolj specifični,ampak vseeno,odpela je presenetljivo dobro...
Gremo naprej,komi čakam na ansledno nedeljo,da Ana izpade Twisted Evil

haha dobesedno si mi pobrau besede z jezika (:
evica5 • Od: 16.11.2010 • Prispevkov: 349 • Kraj: Ljubljana
Re: X- FACTOR 5.6.2012 14:54
Soundbox pravi:
Pa kva ste bolani? Ana slabo poje? Vi niste resni, majkemi..

Demetra pa že vsak x factor show fuša..
Ajda je šla pa sam na slabš od prve oddaje naprej..
Alma je tut dost solidna.
Ana ma odličen glas in odlično zna z njim, osebne zadeve so osebne zadeve. ampak lej, vedno se skup sprau in odlično opravi, kar ma za opravt. In ne je sodit po obnašanju, ker ne veš nikol kaj se ji je u lajfu vse zgodilo. Tukaj je važno petje in Ana poje odlično.
In&Out so odlični, vsako oddajo za par stopnic boljši..
Matija..hmm..sam še na dol..na audiciji je bil dober, pol naprej pa ne baš neki..nej mu dajo Queene za pet.

@Timo
Tud Damjan bi poslal Ajdo domou, če ne bi bla njegova varovanka Wink verjemi..

to je nekak komplet tega kar sm hotla povedat. use kar je kle napisan je po mojem mnenju res, sam matija mi je velik bol u minus kukr je kle napisan.
pa swag so mi ble kul. vedno bol so mi ble kul. za njih mi je žou da so šle.
Re: X- FACTOR 5.6.2012 15:44
A SE IŠČE TUKAJ PETJE,AL X FAKTOR? KDO IMA PREJ X FAKTOR,ENA CMERAVA ŽENSKA,KOT NASMEJANA AJDA?
kako to,da kljub gromozanskemu talenta in takšni glasbeni nadarjenosti (to je bil sarkazem) še nikol nismo slišala NIČ o Ani?

za koga bi šel folk prej kupit vstopnico,a?
Demetra ima x faktor...srčki moji,tukaj ne šteje petje,pa kako znaš peti,tukaj se šteje šov,kaj ti narediš tam... Z Aninim odnosom pa prideš tja,kjer je Ana.
Večina ljudi ne razume,kako Matija funkcionira...Žal ga je verjetno res malo "pokronal" na prvi avdiciji,ko je prišel s tisto veverico gor,ampak vseeno...
@evica5 in soundbox: ko smo že ravno pri tem,ane: dvomim,da je imela Ana kdaj takšen odnos do vsega,sploh pa pri 16. letih,kot ga ima Ajda (in Demetra)...
Swag so mi delovale bolj vsaka za sebe. In nikol mi zarad tega,ker svojhi egov niso mogle potlačt,ble ušeč. men so bile bolj minus kot plus.
Re: X- FACTOR 5.6.2012 22:33
Timo3113 pravi:
A SE IŠČE TUKAJ PETJE,AL X FAKTOR? KDO IMA PREJ X FAKTOR,ENA CMERAVA ŽENSKA,KOT NASMEJANA AJDA?
kako to,da kljub gromozanskemu talenta in takšni glasbeni nadarjenosti (to je bil sarkazem) še nikol nismo slišala NIČ o Ani?

za koga bi šel folk prej kupit vstopnico,a?
Demetra ima x faktor...srčki moji,tukaj ne šteje petje,pa kako znaš peti,tukaj se šteje šov,kaj ti narediš tam... Z Aninim odnosom pa prideš tja,kjer je Ana.
Večina ljudi ne razume,kako Matija funkcionira...Žal ga je verjetno res malo "pokronal" na prvi avdiciji,ko je prišel s tisto veverico gor,ampak vseeno...
@evica5 in soundbox: ko smo že ravno pri tem,ane: dvomim,da je imela Ana kdaj takšen odnos do vsega,sploh pa pri 16. letih,kot ga ima Ajda (in Demetra)...
Swag so mi delovale bolj vsaka za sebe. In nikol mi zarad tega,ker svojhi egov niso mogle potlačt,ble ušeč. men so bile bolj minus kot plus.

no ja sej..pr nas v sloveniji je x factor itak sam to da fajn zgledaš pa da se smejiš skos..dej no dej..
tvoj problem je če nisi nič slišala o Ani..a o Ajdi si pa kdaj prej slišala, pa Demetri, pa Matiji, Almi, ...?
Če ne veš, je Ana nastopala tut na emi, ne vem točno kerga leta ampak pod imenom Diona Dimm..in tut na nekaterih drugih festivalih.. v sloveniji je itak tko, da vsi lažje sprejmejo in poslušajo nekaj kar je podobno že slišanemu, ker se bojijo nekaj novega in Ana je z njenim vokalom definitivno nekaj novega pr nas..

Predvsem pa razum da je to vse skupi prevsem show. Ajda je na TVju lahko skos nasmejana, sam kako veš kaj je res? Ana tut verjetno ni skos taka, kot jo prikažejo. Demetra se je tut skos jokala zarad tistih visokih pet, ostali tut niso bli vedno..
Ta odnos Ajde, da je vedno nasmejana in tko naprej, na njo deluje veliko bolj slabo, kot si vi mislte, ker gre preveč zlahka v to in na nobenem njenem nastopu mi ni zgledala kot da je res u filingu notr. Na avdiciji je dobr pela in definitivno ma fajn glas in vse, ampak v oddajah tega še ni pokazala, preveč se drži nazaj in preveč lahkotno si vse jemle. vsaj tko sm js dobu občutek.

Men je drgač dost vseen kdo zmaga, ker nimam nič od tega kdo tm zmaga.. Smešna mi je sam ta publika, ko na stvari gleda s pašnika.
katty00 • Od: 1.3.2012 • Prispevkov: 122
Re: X- FACTOR 6.6.2012 14:48
Najbolš je bla Ajdaa

Mitja, un fnt ku je peu v 2byone-fuul je za hece pa tt luuškaaaan Very Happy

Ajda ki je zdej izpaala.. zdej pa mitjaaaa

Jaaaa...

jssssssstt.... bogla bi it tista ANA ku ma taaku grd glaas...

aam aleeš mi je ful ok ka usaj razumno pa po pravic povee ;D
Re: X- FACTOR 6.6.2012 15:24
katty,vrjetno si mislila Gala oz. Gaja,kokerkol že.
soundbox,okej,vsak ima svoje poglede na to. jas ne odstopim od svojih,ki jih že veš. enostavno end a se mi več zagovarjat svojih idej,komu so všeč,naj bodo,komu ne,pa ne...
pred pol ure sem bral to o dioni dimm. moraš upoštevati,da je ana skoraj enkrat starejša,kdo pa je slišal za Amy Winehouse ko jih je mela deset? Very Happy
ne vrjamem tega,kar prikažejo na tvju,ker prikažejo človeka drugačnega kot je,ampak če bolj spremljaš zadevo,ti takoj postane vsaj približno jasen karakter posameznika.
A JE AJDA KLELA U KAMERO? meni je vseeno,kaj se v njeni glavi dogaja,samo naj ona nek odnos pokaže,ne rečem da je slaba pevka itd. ampak odnos me muči... one rabi učitelja petja,ampak prej terapevta /psihiatra.
Re: X- FACTOR 7.6.2012 1:59
Klikni za povečavo.
Re: X- FACTOR 7.6.2012 9:10
awwwwwh Very Happy hahahahaha Very Happy
irish • Od: 12.2.2012 • Prispevkov: 180
Re: X- FACTOR 7.6.2012 21:39
E.. Moja lestvica.
1.In&Out
1.Demetra (pač od teh dveh naj nekdo zmaga Smile )
2.Alma
3.Mitja
4.Ana

Drugače pa vsem ki pravite, kak fušajo na nastopih.
Sploh veste KOKŠNA trema je to?! Veš kok to vpliva na glas?
Me zanima kak bi se vi znašli na odru.
Just saying.
Re: X- FACTOR 7.6.2012 23:23
irish pravi:
E.. Moja lestvica.
1.In&Out
1.Demetra (pač od teh dveh naj nekdo zmaga Smile )
2.Alma
3.Mitja
4.Ana

Drugače pa vsem ki pravite, kak fušajo na nastopih.
Sploh veste KOKŠNA trema je to?! Veš kok to vpliva na glas?
Me zanima kak bi se vi znašli na odru.
Just saying.

če se nam zdi, da se ne bi znašl, ne bi šli. lih u tem je fora, da nej trema ne bi lih neki negatiuno uplivala nate ane.. tko pač nikamor ne pridš...
Neimenovano • Od: 12.3.2012 • Prispevkov: 229
Re: X- FACTOR 8.6.2012 18:20
Osebno navijam za Demetro, ker ima fantastičn glas + njeno spogledovanje s kamero je top! (:
Drugače pa tremo zgubiš z izkušnjami in na začetku je pač lahko prisotna, lahko pa ne.
Ne morejo biti kar že takoj najboljši in brez napak, saj to pa je point šova, da so iz teden v teden boljši.
In če se nebi prijavla na šov na katerega si želiš, zato ker ne veš če se boš znajdla na njem, si zamudila eno priložnost.
Kako boš vedla, če sploh ne poizkusiš. Wink
zmaychika • Od: 11.8.2010 • Prispevkov: 77
Re: X- FACTOR 9.6.2012 16:13
Kateri so vam naj naj boljši pevci v šovu???
Demetra definitivno. (tud ajda ni bla slaba)ž

kateri so vam tko všeč (ne po petju)???
In&out.

kateri so vaši favoriti???
favoritka je Demetra k res, res odbr poje

a vam je šov dobr???
pa tko...povprečn

ker protistira da NE bi smela iti včeraj ven AJDA KOVAČIČ????
JS.!

Kdo vam naj grš poje??? men po karakterju in po petju ni ušeč Ana...pa tud če sm bohinjka in je bla best frendica od moje sestre. Horrible!!!!!!!!

keri od žirije mislite da najbolj ocenjuje:jadranka, aleš ali damjan??? Smile
ka pa vem...usak učasih mem udar. tko pa recmo da damjan! Wink

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.