OMFG A ŠE MA KIR HTC-ja? URGENTNO :s !!• abcdef.
• Od: 4.3.2010
OMFG A ŠE MA KIR HTC-ja? URGENTNO :s !!
1.6.2012 21:15
hej pač js mam HTC sensation XL .. pa je vse blo kul čeprav mi je že kr dostkrat padu dol .. zdej sm pa ugotovila da mi pač hruši vsakršn zvok .. pač nevem če hočm musko poslušat je čist neprepoznavna sam hrušenje se sliš pa zlo glasno je .. pa isto ko dobim sms alpa ko me kliče kdo :s a se je še komo to nardil? ka nej nardim a ga nej na servis pelem? pač fullllllllll nočm da fotr zve kr me bo ubiu k ga mam šele od decembra :s
• Timo3113
• Od: 22.2.2011
Re: OMFG A ŠE MA KIR HTC-ja? URGENTNO :s !!
2.6.2012 9:57
pač poveš kaj je narobe,pa še na kakšnem forumu mal povpraši,lahko dobiš veliko materiala,drugače pa je servis edina rešitev...Oče pa nima biti kaj jezen,se zgodi. drugič ap za preventivo nabavi kakšen bumper.
• krohop
• Od: 25.2.2012
2.6.2012 11:06
Imam HTC Sensationa in morem priznati, da je telefon odličen. Kar zadeva HTCje, so telefoni, ki so zelo občutljivi na padce z višin, ki so večje od 1,5m. Zvočnika sama ne boš mogla popravit, zato je servis tvoja edina opcija, ki pa ne bo ravno poceni. Smatrali bodo tvojo malomarnost in ti ne bodo upoštevali garancije. V prihodnje ti predlagam, da si kupiš kak etuji ali pa torbico za telefon. Ravno zaradi občutljivosti HTCjev na padce priporočajo, da kupiš še etuji. Se splača, ker 600? dat za telefo za samo 6 mesecev je... Zaradi 20? pa ne boš propadla.
Očetu pa le povej. Mislim, da majo vsi starši raje odkritost kot prikrivanje. • krohop
2.6.2012 11:06
Imam HTC Sensationa in morem priznati, da je telefon odličen. Kar zadeva HTCje, so telefoni, ki so zelo občutljivi na padce z višin, ki so večje od 1,5m. Zvočnika sama ne boš mogla popravit, zato je servis tvoja edina opcija, ki pa ne bo ravno poceni. Smatrali bodo tvojo malomarnost in ti ne bodo upoštevali garancije. V prihodnje ti predlagam, da si kupiš kak etuji ali pa torbico za telefon. Ravno zaradi občutljivosti HTCjev na padce priporočajo, da kupiš še etuji. Se splača, ker 600? dat za telefo za samo 6 mesecev je... Zaradi 20? pa ne boš propadla.
Očetu pa le povej. Mislim, da majo vsi starši raje odkritost kot prikrivanje. • krohop
2.6.2012 11:07
Očetu pa le povej. Mislim, da majo vsi starši raje odkritost kot prikrivanje. • Timo3113
2.6.2012 14:32
brezveze se je sekirat,se zgodi,da ti telefon kdaj pade na tla,tudi meni je že,samo je k sreči bil vedno lepo zaščiten,tako da je samo ena majhna udarnina vidna.
sam sem pri telefonu podobne vrednosti nekoč v preteklosti zavozil,ker je padel na tla,pa je bilo popravilo (menjava stekla oz. ohišja ter še drugo) okoli 200?. rajši daj 40-50 za res kvalitetno in dobro zaščito,od folije za ekran do etuija,pa nimaš kaj skrbet,pa tudi ob morebitni prodaji boš lahko iztržila več • Timo3113
2.6.2012 14:33
brezveze se je sekirat,se zgodi,da ti telefon kdaj pade na tla,tudi meni je že,samo je k sreči bil vedno lepo zaščiten,tako da je samo ena majhna udarnina vidna.
sam sem pri telefonu podobne vrednosti nekoč v preteklosti zavozil,ker je padel na tla,pa je bilo popravilo (menjava stekla oz. ohišja ter še drugo) okoli 200?. rajši daj 40-50 za res kvalitetno in dobro zaščito,od folije za ekran do etuija,pa nimaš kaj skrbet,pa tudi ob morebitni prodaji boš lahko iztržila več • Timo3113
2.6.2012 14:33
sam sem pri telefonu podobne vrednosti nekoč v preteklosti zavozil,ker je padel na tla,pa je bilo popravilo (menjava stekla oz. ohišja ter še drugo) okoli 200?. rajši daj 40-50 za res kvalitetno in dobro zaščito,od folije za ekran do etuija,pa nimaš kaj skrbet,pa tudi ob morebitni prodaji boš lahko iztržila več • abcdef.
• Od: 4.3.2010
4.6.2012 0:24
hm ja hvala:D očitno bom si res mogla nabavit etui ker sem supermegaultra nerodna oseba in mi ob vsaki priliki pade na tla -.- sicr ne iz 1 metra sam vseeno .. pač zdej mi spet normalno dela no .. nevem če pa se mmi bo še nardil pa bom šla valda h serviserju .. do takrat pa bo v etuiju haha ;s hvala |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.