Če maš čas POMAGEJ :)• Katia99
• Od: 19.4.2012
Če maš čas POMAGEJ :)
30.5.2012 13:55
Heej. No pač dons mi je en reku da je vame... sicr mi ji luškaaan sam je tko bol sramežliv pa važn :/ in sploh nevem če nej mu vrjamem, k se vedn neki spreneveda sam mislm da bi bla skup k mi je ušeč.. no zdej pa nevem kaj naj nrdim... :/
• zhhiva
• Od: 13.4.2011
Re: Če maš čas POMAGEJ :)
30.5.2012 19:53
Hej
Js sm zdle cist v isti situaciji, resno! ce ti je dost usec lahk probas kej met z njim, pac poskusit ni greh • cokopopsy
• Od: 30.5.2012
Re: Če maš čas POMAGEJ :)
30.5.2012 21:15
verjamem kk ti je jst mam tut take probleme samo da je tist fant ku mi je všeč pred mano vprašau če selo šolo :/ ampak menda bi mene prvo samo kaj ku sm hodila z njegovim NAJBULŠIM PRJATLOM!! pr men je ful zakomplicirano...ampak zdej zadnje leto je ful okul mene in nobeno drugo ni kk čem rečt..osvaju..in ja..fajn se trudi okul mene samo kaj ko zdej bo konc leta in smo deveti razred in gremo drugo leto narazen (vsak na svojo šolo) in se več nebmo vidli..in sem predolgo čakala..in zdej mi je že žau..tk da če ti je vsaj mau do njega mu reči ja da ti nebo pol žau |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.