eii res newem nooo.. pomagei

aniiaSmile • Od: 24.4.2012 • Prispevkov: 6
eii res newem nooo.. pomagei 29.5.2012 10:43
wem da je blo že vlik postou na to temo ampk useen.. en mi je pač ušeč iz šole... je en let pa pou starei od mene. in zdj res nevem če sm mu ušeč al ne: ve, da mi je ušeč in ma tut mojo cifro ker sm mu napisala enkrt sms in mu pač neki namiglna in pač se podpisala. je zloo sramežliu ampk si tko med poukom tko dost sms je piševa. oz iz njegovga telefona on pa njegovi frendi. pač se mau **** pa to. učasih tut se on pa njegovi frendi pred šolo usedejo k men in smo pol tm in čvekamo pa to in pol rečejo joj deita nč se ne pogledata. in pol on mene tko lepoo pogledaaa. ampak če se pa tko vidmo na hodniku pa me redko sploh pogledaa. in ene smsje tko ful lepo napiše ene pa tko full potrebne. in pol napišm da mi je bed ker nwem a misl resno al ne in odgovori da je to tko čist resno in pol nwemm. prosm vaše mnenje ker nimm pojma kaj nej bi to pomenl.

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.