:( help• tinniemjaw97
• Od: 26.5.2012
:( help
26.5.2012 18:48
vem da je to dost pogosta tema ampak useen haha XD. no uglavnem imam eno simpatijo, dougo časa sem mislila, da sem mu všeč, skupej sva bila v kinu pa tko,... vse je blo kot pocukrano, doklermi ni priznov da me ljubi. jz usa hepi pišem best frendici sms, a skoraj isti momen dobim od nje sms. in nama je popolnoma identično sporočilo poslou. zdaj pa nevem, a me samo je*e v glavo al kaj al nevem? kaj nej nardim :s
p.s.: vem da problem zgleda čudn pa tak otročji sam prosim odgovorte • evica5
• Od: 16.11.2010
• Kraj: Ljubljana
Re: :( help
26.5.2012 18:55
*puff* he's out of your life.
• Neimenovano
• Od: 12.3.2012
26.5.2012 19:07
ja očitno se je le igrou z vama, če je obema napisal isto? ..ali ti ni že to dovolj, da medtem ko je bil s tabo je mutil še z tvojo kolegico?
• tinniemjaw97
• Od: 26.5.2012
27.5.2012 14:39
fora je v tem da z njo ni mutil, ampak jo je krnaenkrat samo uprašov :s sam z mano je • Neimenovano
27.5.2012 16:02
jah resno s tabo že ni mislil, če je vseno to napisal tvoji kloegici. Lahko pa ga vprašaš zakaj je to naredil pa je. • slovenc79
• Od: 19.8.2011
27.5.2012 21:01
mogoče se je zmotil kej, odkljukal obe..
• irish
• Od: 12.2.2012
27.5.2012 23:00
si pomislila, da se je koligica zlagala ker je ljubosumna? mogoče ji pa ni poslal. Just sayin. Treba preverit vse možnosti. vprašaj ga ka se gre.
• annalove
• Od: 26.9.2011
28.5.2012 13:21
najprej se prepriči da ni slučajn se ona to zmislla pa sama to napisala npr. nima negove telefonske smpak je napisala ka jst vem :111 maybe pa shranila pod tvojga ''fanta''. če boš pa vidla da je ta prava telefonska itd. pa pejta ubedve du nega, mu pukašta mesič pa ga vprašejta KVA U **** MATRNU TO PUMEN?? _________________ BE COOL!!!!!!!!LOVE IS BEAUTIFUL!!!!!!!!!!! • tinniemjaw
• Od: 2.12.2011
28.5.2012 13:52
haha, ne fora je v tem da sm vidla ta sms, pa bestici sma • slovenc79
28.5.2012 16:17
po pojdite v troje al pa če mu vsaka posebi napiše da ne čuti isto do njega.. lahko pa da se je zmotil in ponesreč obema poslal sms. kaj pa če ma obe rad in ne ve katera od vaju bi ga imela rada? • MissPayne
• Od: 29.5.2012
29.5.2012 19:48
No maš velik možnosti. Lahk ga pustiš u preteklosti in greš naprej, lahk si žalostna za njim al pa se mu lahk mal maščuješ. Ena možnost je tut, da je ponesreč obema poslau sms.
Jst bi zbrala maščevanje, ker bi se s frendico zabavale, povezal bi naju pa še fantu bi blo žau. Npr. lahko ti greš k njemu in flirtaš z njim, potem pa tvoja frendica pride in začne igrat, da ti flirtaš z njenim fantom itd. Lahk bi se tud kao ful skregale, in to bi njega prestrašl. Drgač pa tista zadnja možnost je tut lahko možna. Zdje se lahk pa sama odločiš: al se mu boš maščevala, da ga boste s frendico uprašale kaj to pomen, lahk si žalostna za njim al pa, da ga pustiš v preteklosti. Upam, da sm pomagala • slovenc79
29.5.2012 21:23
maščevanje ja.. zmeni se zrelo, odkrito. ali naj pazi komu sms pošilja, ali pa naj se odloči katera punca mi je všeč. • tyasko
• Od: 1.3.2011
29.5.2012 21:55
slovenc79 pravi:maščevanje ja..
zmeni se zrelo, odkrito. ali naj pazi komu sms pošilja, ali pa naj se odloči katera punca mi je všeč. ja dej no, fantu nej vrne milo za drago nemorš kr PONEVEDOMA poslat še njej istiga smsa noooo grow up, resno • slovenc79
29.5.2012 22:00
itak da lahko ja, lahko se tudi stepejo zarad mene. jes sam povem svoj mnenje. ker resni fantje ne maramo punc ki se tako obnašajo • tyasko
• Od: 1.3.2011
29.5.2012 22:05
ja ne,nemorš lahko obkljukaš še ta drugo punco, če se že prej z njo dopisuješ ? sploh nevem zakaj bi se onedva dopisvala, če je mutil z njeno drugo kolegico, nevem no si že res mal zabit da obema pošlješ sms, itak bi mu pa loh una ta ruga odpisala naprimer 'KVA?' in bi on to dojeu in ji napisov da se je npr. zmotu, deeeej no ja sj vem da vs to odbija, sam tip očitno ni resen no, tut me poznamo bullshit k ga fantje delajo • Neimenovano
29.5.2012 22:29
tyasko pravi:
slovenc79 pravi:
maščevanje ja..
zmeni se zrelo, odkrito. ali naj pazi komu sms pošilja, ali pa naj se odloči katera punca mi je všeč. ja dej no, fantu nej vrne milo za drago nemorš kr PONEVEDOMA poslat še njej istiga smsa noooo grow up, resno Ti njemu grow up, a sama predlagaš maščevanje, ker bo to ful zabavno oh in sploh. Ti si pa res odrasla! (; Drugač se čist strinjam s slovencem. Nevem zakaj se preprosto ne vpraša in razčisti in je to to. Če hoče neko bedno maščevanje k bo ful zabavno haha, pol tud ona ni gojila nekih čustev do njega, ker se drugače nebi šla takkih igrc. Mislm postavi se na njegovo mesto. Ne rečm da je nedolžn, lahko da se je igrou z obema. Sam ubistvu sploh ne vemo kaj se je pravzaprav zgodil, ker nubena ne vpraša. Ampak če se je igrov, zakaj se spuščat na njegov nivo ? k da ga bo tako maščevanje kej prizadel, sej se je on prvi poigral z njima. Lepo greš naprej, pustiš to za sabo in to je to. • slovenc79
29.5.2012 22:36
ja lahko ja najboljše da pogledata čas ko je prišel sms, pa če je enak se je sigurno zmotil, če pa različen pa najbrž ne (ali se je pa šele pol zavedel da se je zmotil) uglavnem, vprašajta ga direkt pa bo.. drugač pa, če te kdo hoče ****, GREŠ STRAN. to je najbolj pametna stvar ki jo lahko narediš. da se pa neki maščevat pa sam dokažeš da si tud ti otročji.. |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.