Travca..1 | 2 | >>
• kLoown
• Od: 9.3.2009
Travca..
5.4.2009 0:19
Mene pa zanima kolk jih je že vsaj probalo ganĐo..al kadite.?
kok doLgo že.?..se to pozna na vaši zunanjosti & notranjosti..? noo..jz kadim parkrat na tedn že približno pol leta... x) Nazadnje urejal/a kLoown 5.4.2009 19:31; skupaj popravljeno 1 krat • spela13
• Od: 19.2.2009
Re: Travca..
5.4.2009 10:46
NE KADIM TRAVE...to ni dober. Kako sploh loh!?
• zmajcy
• Od: 19.10.2008
• Kraj: Nova Gorica
5.4.2009 10:58
ne kadim, nism nikol probala niti trave niti piškotkov...še cigaretov ne...ne vidim fore u temu. in verjetno ne bom nikol tega probala k sm že mela prilike pa nism.
• nixii
• Od: 5.2.2009
5.4.2009 11:02
binaa pravi:Mene pa zanima kolk jih je že vsaj probalo ganĐo..al kadite.?
kok doLgo..se to pozna na vaši zunanjosti & notranjosti..? noo..jz kadim parkrat na tedn že pol leta.. x) ne pozna se na zunanjosti ampak na notranjosti :Đ spomin ti peša ( in to zelo ! ). npr 3 dni nazaj se skor nič ne spouniš .. :/ zato pa zmerno bakaj (; . :Đ • impulz
• Od: 12.10.2008
5.4.2009 11:32
na zunanjosti se ti pozna šele čez veliiik let (podobn si odvisnikom od heroina) po notranjosti se ti pa pozna zelo hitro:počasnejše dojemanje tudi v treznem obdobju, use ti je bl u izi, fuul ti peša spomin, kasneje imaš pa tudi problem z izražanjem in govorjenjem ( ne najdeš pravih izrazov za stvari ) je pa tud res da je fuul od človeka od visn kok se mu bo poznal
hf* • kLoown
5.4.2009 19:22
spela13 pravi:NE KADIM TRAVE...to ni dober. Kako sploh loh!?
Lei..če ne kadiš trave pač nemorš vedt kok je.. vem da ni glih zdravo.. čeprou eni govorijo da je, drugi da ni. nevem. je pa bol zdravo kot čiki. • kLoown
5.4.2009 19:29
zmajcy pravi:ne kadim, nism nikol probala niti trave niti piškotkov...še cigaretov ne...ne vidim fore u temu. in verjetno ne bom nikol tega probala k sm že mela prilike pa nism.
haah..tud jz sm to govorila zmerei.. da niti čikou nebom kadila. zdei pa kadim čike in ganĐo.. pač, zaradi radovednosti in verjetno tudi družbe v katero sm padla.xP drugač pa..fain da nisi niti probala.. kolk si stara.? • sarcyka1
• Od: 5.4.2009
5.4.2009 22:46
oi!
sama ne kadim ne cigaret ne trave.Nemorem pa rečt da ne bom nikol ker nikol ne veš kaj pride. pomoje je pa ful težko prit iz tega če že kadiš neki časa..Upam da ne bom no niti nimam želje po tem ampak nikol ne veš ... lp • kLoown
6.4.2009 18:35
sarcyka1 pravi:oi!
sama ne kadim ne cigaret ne trave.Nemorem pa rečt da ne bom nikol ker nikol ne veš kaj pride. pomoje je pa ful težko prit iz tega če že kadiš neki časa..Upam da ne bom no niti nimam želje po tem ampak nikol ne veš ... lp strinjam se.=D. aam..da težko prideš ven iz tega, je pa odvisno od posameznika. Ampak jz npr. lahko brez trave zdržim dougo časa.mislm tud nečutim nobene potrebe po kakšnem jointu. xD.Moji frendi, ki pa kadijo okol 6 let, pa nemorjo dneva brez jointa. HF. • sarcyka1
6.4.2009 18:40
binaa pravi:
sarcyka1 pravi:
oi!
sama ne kadim ne cigaret ne trave.Nemorem pa rečt da ne bom nikol ker nikol ne veš kaj pride. pomoje je pa ful težko prit iz tega če že kadiš neki časa..Upam da ne bom no niti nimam želje po tem ampak nikol ne veš ... lp strinjam se.=D. aam..da težko prideš ven iz tega, je pa odvisno od posameznika. Ampak jz npr. lahko brez trave zdržim dougo časa.mislm tud nečutim nobene potrebe po kakšnem jointu. xD.Moji frendi, ki pa kadijo okol 6 let, pa nemorjo dneva brez jointa. HF. ja pol se mi tut zdi da če ti naprimer kadiš nwm 10 let alpa 1 let je lažje nehat če kadiš 1 leto (vsaj pomoje) ja je pa tut res da je odvisno od posameznika • kLoown
6.4.2009 18:45
sarcyka1 pravi:
binaa pravi:
sarcyka1 pravi:
oi!
sama ne kadim ne cigaret ne trave.Nemorem pa rečt da ne bom nikol ker nikol ne veš kaj pride. pomoje je pa ful težko prit iz tega če že kadiš neki časa..Upam da ne bom no niti nimam želje po tem ampak nikol ne veš ... lp strinjam se.=D. aam..da težko prideš ven iz tega, je pa odvisno od posameznika. Ampak jz npr. lahko brez trave zdržim dougo časa.mislm tud nečutim nobene potrebe po kakšnem jointu. xD.Moji frendi, ki pa kadijo okol 6 let, pa nemorjo dneva brez jointa. HF. ja pol se mi tut zdi da če ti naprimer kadiš nwm 10 let alpa 1 let je lažje nehat če kadiš 1 leto (vsaj pomoje) ja je pa tut res da je odvisno od posameznika ja maš prou. xD. Trenutno sm u fazi odločanja: kadiT ali nehat. haahaha. • XcrazyyX
• Od: 4.10.2008
6.4.2009 18:55
kLoown pravi:
sarcyka1 pravi:
binaa pravi:
sarcyka1 pravi:
oi!
sama ne kadim ne cigaret ne trave.Nemorem pa rečt da ne bom nikol ker nikol ne veš kaj pride. pomoje je pa ful težko prit iz tega če že kadiš neki časa..Upam da ne bom no niti nimam želje po tem ampak nikol ne veš ... lp strinjam se.=D. aam..da težko prideš ven iz tega, je pa odvisno od posameznika. Ampak jz npr. lahko brez trave zdržim dougo časa.mislm tud nečutim nobene potrebe po kakšnem jointu. xD.Moji frendi, ki pa kadijo okol 6 let, pa nemorjo dneva brez jointa. HF. ja pol se mi tut zdi da če ti naprimer kadiš nwm 10 let alpa 1 let je lažje nehat če kadiš 1 leto (vsaj pomoje) ja je pa tut res da je odvisno od posameznika ja maš prou. xD. Trenutno sm u fazi odločanja: kadiT ali nehat. haahaha. js sm za :NehAt ^^ _________________ It's sad, but sometimes moving on with the rest of your life, Starts with goodbye. <3 • barby999
• Od: 28.9.2008
• Kraj: Novo mesto
6.4.2009 19:37
js kadim Ganđo in čike..pa še kj druzga .It's good!! • sarcyka1
6.4.2009 19:53
kLoown pravi:
sarcyka1 pravi:
binaa pravi:
sarcyka1 pravi:
oi!
sama ne kadim ne cigaret ne trave.Nemorem pa rečt da ne bom nikol ker nikol ne veš kaj pride. pomoje je pa ful težko prit iz tega če že kadiš neki časa..Upam da ne bom no niti nimam želje po tem ampak nikol ne veš ... lp strinjam se.=D. aam..da težko prideš ven iz tega, je pa odvisno od posameznika. Ampak jz npr. lahko brez trave zdržim dougo časa.mislm tud nečutim nobene potrebe po kakšnem jointu. xD.Moji frendi, ki pa kadijo okol 6 let, pa nemorjo dneva brez jointa. HF. ja pol se mi tut zdi da če ti naprimer kadiš nwm 10 let alpa 1 let je lažje nehat če kadiš 1 leto (vsaj pomoje) ja je pa tut res da je odvisno od posameznika ja maš prou. xD. Trenutno sm u fazi odločanja: kadiT ali nehat. haahaha. ja lej to se pa moreš sama odločit • zmajcy
• Od: 19.10.2008
• Kraj: Nova Gorica
6.4.2009 20:16
kLoown pravi:
zmajcy pravi:
ne kadim, nism nikol probala niti trave niti piškotkov...še cigaretov ne...ne vidim fore u temu. in verjetno ne bom nikol tega probala k sm že mela prilike pa nism.
haah..tud jz sm to govorila zmerei.. da niti čikou nebom kadila. zdei pa kadim čike in ganĐo.. pač, zaradi radovednosti in verjetno tudi družbe v katero sm padla.xP drugač pa..fain da nisi niti probala.. kolk si stara.? ja pač pomoje je odvisno od človeka al bo probu al ne in pomoje jst nom probala. tud moj fant je nehu kadit (čike), trave mi pa pomoje ne bi pustu probat (al pa bi se prej vsaj pogovoru z mano če je to res tisto kar hočem itd.) stara sm pa drugač 16 (bom 17 letos) • love9bitch
• Od: 28.3.2009
6.4.2009 20:42
jst sm tut rjku d ciku ne bom nikol. ampak sem.(za travo nisem tega nikol reku, reku sm d ioo bom). tko sem kdaiu cca. 1 mesc sam bv. nimas nc ud tega. siv dim. tu j tu. bols trava ku mas sau ud tega. pa s bul je zdarava. sam mau s ti res puzna. mislm n notr. zdei sem jst puzbliu k n uem kua. prejsn tedns sm cel vcer iskou cupate,drug dan sm pa pusinu d s sploh nism ubu(sam j blu tut mau alkota)
drugace pa ja. odvisno od cloveka. nekaterim se sploh nic ne pozna, drugim spet veliko vec. osebno jas ne kadim veliko. en joint u sob in petk. malo za sprostitev. zdaj sme si rekel da je bv, in bom samo en doint na mesec(kar naj bi tudi pomagalo-krepitev mozganskih celic) in se to, ko jaz kadim doint, je to zame "DOGODEK", ne pa kot nekateri, ki kadijo samo zato, da kadijo, kot cigarete. drugace pa ganja ni zasvojliva. sma fizicno ne kot cigareti. mogoce, je kot cokolada.č samo vsec ti je tisti obcutek, kot pri cokoladi okus, in ko zmanka, bi se. pri basi je podobno. drugace pa ni n vem kaj. razen ce seveda ne kadis zlo dougo(par let) ps. star sem 14(14 -3/4let • kLoown
6.4.2009 20:51
barby999 pravi:js kadim Ganđo in čike..pa še kj druzga
.It's good!! jaap.pol smo na istem. rdeče oči.haah. jz mam ponavad ful rdeče, pekle so me pa sam na začetku mau..zdei je supr. • jerrry
• Od: 30.4.2009
.
5.5.2009 12:44
jst pa poham zdej že 2 mesca in moram rečt, da je krasno.
Lih dons smo s kolegi meli frei 3 ure in smo kadili štiri "bakle". • Piqica
• Od: 5.5.2009
5.5.2009 14:01
kLoown pravi:
spela13 pravi:
NE KADIM TRAVE...to ni dober. Kako sploh loh!?
Lei..če ne kadiš trave pač nemorš vedt kok je.. vem da ni glih zdravo.. čeprou eni govorijo da je, drugi da ni. nevem. je pa bol zdravo kot čiki. Hehe je bol zdravo če kadiš čistaka peace • Piqica
5.5.2009 14:04
kLoown pravi:
barby999 pravi:
js kadim Ganđo in čike..pa še kj druzga
.It's good!! jaap.pol smo na istem. rdeče oči.haah. jz mam ponavad ful rdeče, pekle so me pa sam na začetku mau..zdei je supr. hihihi rdeče oči.... zdei šo to ni problem...Visine Clear so obvezna oprema v torbici • bsprah1
• Od: 28.3.2009
5.5.2009 15:38
****š travo, to več ne seka.... KOKS JE NAJJAČI!!! • Petarda.
• Od: 1.11.2008
5.5.2009 15:55
Kuaj pa na temu svetuu sploh še zdrauuuu.?? xD
Travaaa je enim ušeč, drugim ni..=) in kua boš nareedu? nč nauš k jim nemorš ukaznt kua loh delajo kua pa ne..xP pa itaq eni k mate tok prod trav..sploh neveste kašn je filing...no mejbi č ste že probal pa to an..Hm..kera stvar je pa na teeemu svetu še zdrava? xD Trava je čist zdrava č jo kadiš enkat mesečnoo..=) Toj drgač čist udvisn ud fookaa al je trava droga al ne..res je č pretiravaš ti udmirajo možganske celicee pa se nespouneš nč..je pa res da č kadiš travo enkat do dvakat na mesc...pa ni nč škudliuu..glih ubratn zadnič mi je frend razlagu primer k si je tip s travo puzdravu plučnga rakaa k je pržiu.!!hehehheheheheh.. pa ud trave nepustaneš kuj udvisn..enii rečejo..jest bom pa zdej nehuu..pa nehajo...enimm pa travaa ni nčč..pa rečejo toj živ dougčas...jest bi raj drug filing..pa grejo not u resno drogo k se jo nemorš tko hit udvadt. mojii frendii pržijooo..pa ne glih usak dan..udvisn kolk je robee an xD..pa ud keša je udvisn..č pa pač ni..pa kumot zdržijoo brez..moja frendicaa sej spounla da pač 6 mescou du b-daya nau pržila..paj jij ratal pa sploh ni pugrešalaa travcee!!..Je pa ful folka k pržii sam zarad družbe al pa zato k je firbčn..KUMAT xD sam č so ti tistii frendi res dobrii...ti naujo težil da morš ti zdej tut začet..pa morš bit močn...č pa pač ti je ušeč bit zadet pa valdaa boš šu zravn an xD hehh...Trava je trava...č je pa še tubak zravnn pa pa mal bol "škudliu" k sama trava xD sam pumoim skori nubengaa ni k bi pržiu smo travoo xD ehhehe...no ja neki sm probala napisat čeprou mi dons tolee pisanje glih negre najbol an...k že ceu dan pišm kontree ud mtee xD tko da baučyčaučy.* • mySTUFF
5.5.2009 20:51
trave še nism probala sm pa neki časa kadila pč cigarete.
ne morm rečt d mi ni blo ušeč,sm u familiji noben ne kadi in če bi me starca dobila bi blo hudo. sm pomoje d bi travo probala. • tjas
5.5.2009 23:02
meni je trava zakon in to zato ker se takrat počutim zelo dobro in brezskrbno... svoj prvi joint sem skadila konec 7 razreda (osemletka) OŠ kar pa v našem kraju med mojimi prijatelji in vrstniki ni nič čudnega... od takrat sem do konca OŠ pokadila še mogoče kako baklo ali dve ampak res redko saj mi to takrat še ni predstavljalo neke zabave... redno kajenje trave se je začelo v poletnih počitnicah pred srednjo šolo... travo redno kadim zdaj približno dve leti in se s tem kako in koliko mi škoduje dokler kadim ne bom ukvarjala će vas pa drugače kaj zanima pa samo vprašajte... p.a.: sem pa nekoliko presenečena nad izidom ankete |
||||||||||||||||||||||||||||||
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.