Likalnik za lase

Mias • Od: 18.3.2012 • Prispevkov: 118
Likalnik za lase 20.5.2012 18:12
Ahooooj!
Dej, če si že začeu/la brat tole mi pa pomagi prosm. Very Happy

No, uglaunm...nameravam si kupt raunalnik za lase in me zanima katerga priporočaš.
Ker jst sm gledala po netu in so objave glede likalniku stare po več let.
Želim si pa tazga, da nebo las preveč uniču (logičn) pa, da je pač čim bolj modern.

Tok, da, če kar koli veš..PROSM te pomagej mi. Very Happy

aja pa še to; hvala and HF. Wink
xyxo • Od: 30.9.2011 • Prispevkov: 17
Re: Likalnik za lase 20.5.2012 18:59
jz mam remington pearl in je zlo dobr :D nasplošno so usi raunalci od remigtona ful uredu :) prej sm mela kr nega od boscha in je biu grozn. ta k ga mam zdej je pa ful uredu in sm zadovolna z njim :D
drgač lase ti bo pa usak uniču, tazga k ti jih ne neboš nikjer najdla :) loh pa si pred usakim likanjem gor pošpricaš zaščitni sprej, pa se ti nebodo tko hitr uničl :)
Re: Likalnik za lase 20.5.2012 19:04
directioninfection hvala ti za tale odgovor. Wink

Drugač pa zdej kokr sm po netu brskala usi nek prporočajo likalnike Ga ma.
In sm se zdej zapičla u tega:
[link]

Tok, da bi prosila za kakšno mnenje o tem izdelku.
Very Happy
fuckThis • Od: 19.3.2011 • Prispevkov: 5
Re: Likalnik za lase 20.5.2012 20:58
omg 100e boš dala za raunalnik? hahah sori sao to je smešno Very Happy sploh zaradi tega ker so remingtonovi reeees svetouni,in si lahko najcenejšiga vzameš pa stavim da bo bolše delo ko toti za 100e. Verjemi punca da NI VSE V CENI !! to ti povem iz izkušenj. verjetno misliš da toti pač nebo neki skodovau če je tak dragi pa neki nwm kaj,VSAKI RAVNALEC SKODI LASOM!! zapomni si pa da je VSE ODVISNO KAK JIH NEGUJEŠ Smile vse je odvisno od nege,in verjemi mi ne glej samo na ceno,jaz sem mela vse mogoče raunalce,zdaj mam najcenejšiga remingotnovega za 20 e!! ja 20e Very Happy lase mam dolge čez pol hrbta.barvam si jih,finta je v tem da dam vsaka 2 mesca 50 e za frizerja Smile verjemi nega je preveč ZELO POMEMBNA in upam da boš me upoštevala,pa zapravi kaj drugiga denarja za kake cotike+tega ne pretiravaj z likanjem če si želiš dolgih las Smile
fuckThis • Od: 19.3.2011 • Prispevkov: 5
Re: Likalnik za lase 20.5.2012 21:00
sori my mistake*ravnalce sn mislila ne računalnik hahahahah lih sm neki rsazmišlala da si bi mogla jaz noviga nabaut pa sm napisala računalnik haha sorči Very Happy
tyasko • Od: 1.3.2011 • Prispevkov: 30
Re: Likalnik za lase 20.5.2012 21:04
ja js ti tut kr priporočam remingtona Smile
TsP • Od: 26.10.2011 • Prispevkov: 17
Re: Likalnik za lase 21.5.2012 17:17
jst mam remington likalnik in je ful fajn! Smile)

moj je podoben:http://www.bigbang.si/nega-in-pocutje/nega-las/oblikovalci-pricesk/488871-remington-s1510-ravnalec-las
Re: Likalnik za lase 26.5.2012 15:19
fuckThis pravi:
omg 100e boš dala za raunalnik? hahah sori sao to je smešno Very Happy sploh zaradi tega ker so remingtonovi reeees svetouni,in si lahko najcenejšiga vzameš pa stavim da bo bolše delo ko toti za 100e. Verjemi punca da NI VSE V CENI !! to ti povem iz izkušenj. verjetno misliš da toti pač nebo neki skodovau če je tak dragi pa neki nwm kaj,VSAKI RAVNALEC SKODI LASOM!! zapomni si pa da je VSE ODVISNO KAK JIH NEGUJEŠ Smile vse je odvisno od nege,in verjemi mi ne glej samo na ceno,jaz sem mela vse mogoče raunalce,zdaj mam najcenejšiga remingotnovega za 20 e!! ja 20e Very Happy lase mam dolge čez pol hrbta.barvam si jih,finta je v tem da dam vsaka 2 mesca 50 e za frizerja Smile verjemi nega je preveč ZELO POMEMBNA in upam da boš me upoštevala,pa zapravi kaj drugiga denarja za kake cotike+tega ne pretiravaj z likanjem če si želiš dolgih las Smile

hoh..okej hvala ti za tole mnejne..zdej mam pa še jest nek za pripomnt. Smile
1. Kokr sm gledala mnjena po forumih za Remingtovon likalnik..je blo že kr nek punc k so mele po 3-4 Remingtonove likalnike in so se jim je pri useh začele tele "ploščice luščt" in to bi še spregledala, če bi jih to sam ene par napisalo. Ampak fora je, da jih ma kr velik te probleme z Remingtonovmi likalniki.
2. Raj dam 100? za raunalc k ga bom mela za fuuuuul doug, kokr, da ga že po 2 letih zamenam.
3. za tale Ga Ma likalnik nism najdla niti ENE pripombe kaj šele pritožbe kokr pr Remingtonovih, ki jih je OGROMN. Smile
4. In ja vem..nega, nega in nega. In tega se tut zavedam in si res mislm zaščitt lase in poskrbet zanje ne glede na vrsto likalnika.
Zaklučk; Remington ODPADE, ker je blo že preveč uporabnic razočaranih in tega nočem doživet tut jst.

Tok, da, če bi se dalo tut jst nebi dala 1oo? za likalnik ampak ne vidm druge rešitve. Wink
Someone. • Od: 29.6.2010 • Prispevkov: 103
Re: Likalnik za lase 26.5.2012 18:28
haha in kje maš 'zagotovilo' da ti ta 'ga ma' nebo crknu po dveh letih al še manj? in boš 100 ? vrgla dobesedno u koš za smeti? ;D sori sam je škoda tok dnarja dat za likalnik ko si lahk kupiš 10 drugih stvari. pa daš pou man za likauc pa bo glih tk fajni ko pa on oz. bolši; moje mnenje
Re: Likalnik za lase 26.5.2012 18:29
haha in kje maš 'zagotovilo' da ti ta 'ga ma' nebo crknu po dveh letih al še manj? in boš 100 ? vrgla dobesedno u koš za smeti? ;D sori sam je škoda tok dnarja dat za likalnik ko si lahk kupiš 10 drugih stvari. pa daš pou man za likauc pa bo glih tk fajni ko pa on oz. bolši; moje mnenje
Re: Likalnik za lase 26.5.2012 18:30
Mias pravi:
fuckThis pravi:

1. Kokr sm gledala mnjena po forumih za Remingtovon likalnik..je blo že kr nek punc k so mele po 3-4 Remingtonove likalnike in so se jim je pri useh začele tele "ploščice luščt" in to bi še spregledala, če bi jih to sam ene par napisalo. Ampak fora je, da jih ma kr velik te probleme z Remingtonovmi likalniki.
2. Raj dam 100? za raunalc k ga bom mela za fuuuuul doug, kokr, da ga že po 2 letih zamenam.
3. za tale Ga Ma likalnik nism najdla niti ENE pripombe kaj šele pritožbe kokr pr Remingtonovih, ki jih je OGROMN. Smile
4. In ja vem..nega, nega in nega. In tega se tut zavedam in si res mislm zaščitt lase in poskrbet zanje ne glede na vrsto likalnika.
Zaklučk; Remington ODPADE, ker je blo že preveč uporabnic razočaranih in tega nočem doživet tut jst.

Tok, da, če bi se dalo tut jst nebi dala 1oo? za likalnik ampak ne vidm druge rešitve. Wink

Re: Likalnik za lase 26.5.2012 20:38
Someone. pravi:
Mias pravi:
fuckThis pravi:

Zagotovilo je u tem, da še na nobenmu forumu nism zasledila, da bi komurkoli crknu. O.o
Sploh pa..kje maš pa zagotovilo, da bom dala velik mn dnara za kerkol drug raunalc pa nebo crku??

Pa prosm za mnenja tistih k majo ta likalnik...ne pa, da me kle ene napadajo, ker mislm dat tok ? za likalnik...ej drage moje...sej je moj dnar..nč se sekirat zarat tega..če mate kašno informacijo o Ga Mi pište..če ne pa odpeketejte.
Pa brez zamire. Wink

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.