strah me je ljubiti ...

abcdef. • Od: 4.3.2010 • Prispevkov: 44
strah me je ljubiti ... 17.5.2012 13:49
pač vrjet bo zdej vse zvenel osladno pa dramatično ampak karkoli js se na nekoga morm obrnt .. skratka
novembra .. sm mela tipa .. in sm ga mela rajš ko sebe .. rajš ko svoj lajf .. sploh nism vedla da obstajajo drugi tipi .. biu je moj prvi fant (: .. kr pač je blo zame vse prvič sm vse dojemala drgač .. slepo sm verjela v vsako besedo .. nism dvomla v njega .. sratka supr ane (: no u glaunem pol me je un moj tip prevaru 2x pol me je pa **** .. čist tko .. lagano ane .. in js sm skor dobesedno umrla ... psihično .. mislim da ne rabim razlagat kaka sm bla pa tk .. hotla sm ga pozabit pa tko .. pa sm začela vn hodit pa sm mela tk ob petkijh kerga ampak nč resnega . če je pa že hotu kir kaj resnega sm se pa umaknla .. ker me je blo strah .. strah me je blo da bi še enkrat mogla skoz vse to .. skoz vse solze pa neprspane noči pa branje smsov pa gledanje njegova profila . ker nebi bla sposobna .. enostavno ne upam si zaljubit oz. si priznat da mi je nekdo res všeč ker od takrat ko sm šla z unim narazen mam itak sampodobo na nuli in pač mam itak filing da 'zaka bi kir mene hotu' . če pa že mam s kirim kj bol resnega pa preprosto ne zdržim dolgo ker ratam BOLESTNO LJUBOSUMNA ..
nooooooooooooooo u glaunem:DD (mal sm zašla) zdej pa sm spoznala končno fanta .. pri katerem je bla ljubezen neizogibna .. ljubim ga .. vsak delček mene ga ljubi in obožuje ! vse na njem .. njegov smeh, njegov nasmeh z njegovimi najlepš oblikovanimi ustnicami in najbol belimi zobmi .. pa njegov lep nosek pa ooooooooooooočke njegove ko ma take ko sveže oprane nebo .. pa bele trepalnice na koncu pri koreninah pa temne .. u glavnem res mi vse pomeni .. ampak spet me je strah .. ko sma skupi je vse kul .. ko pa gre pa se itak jočem ane ker ga pogrešam že isto sekundo ko odide .. pa če me slučajn ne klikne takoj ko pride alpa kej .. mam kr filing da je neki narobe alpa da ma drugo alpa da me bo **** ker je blo isto pr bivšem:(( pa če kiri lajka sliko alpa tk .. sej mu ne rečem kej sam v notranjosti me pa razganja :ss alpa ko gre naprimer .. pa si dama zadnji poljub .. vedno jočem ker ko sm bla z bivšim pa sma si dala zadnji poljub tisti dan, nisn vedla da je biu to dejansko zadnji poljub ever! in me je strah vsakič ko odide da nebom več okusla njegovih ustnic:((

kot vidite ful filozoferam pa zahajam iz teme .. sam pomagite mi da se znebim dvomom o njem ker je popoln fant .. pa da se znebim ljubosumja ker to ni zdrava mera ampak je BOLANO! pomagite da zaživim tk ko sm pred bivšim:((
annalove • Od: 26.9.2011 • Prispevkov: 66
Re: strah me je ljubiti ... 17.5.2012 15:50
sam to: SPROST SEEE
če je en naredu napako in te przadeu še ne pumen da te bo tut gun ta drug
Re: strah me je ljubiti ... 17.5.2012 16:44
ti povem svojo zgodbo: spoznal sem punco, ki jo je prejšnji tip prizadel. isto je bila zelo ljubosumna, tudi sama je to povedala, ko sva se še spoznavala. nato pa sme se zaljubil vanjo in rad sme jo imel. tudi njej sme bil všeč ampak enostavno ni mi mogla zaupat. še pika na i je to da je bila med nama taka razdalja da se nisva mogla v živo pogovorit in bit skupaj. in je končala vse skupaj, še preden se je dobro začelo. in bolelo je zelo da se je na tka način končalo, ker sme jo imel zelo rad, ona pa enostavno ni verjela..

ne naredi še ti tega.
Neimenovano • Od: 12.3.2012 • Prispevkov: 229
Re: strah me je ljubiti ... 17.5.2012 17:18
Ja ne smeš dovolt da te ena slaba izkušnja tko močno ovira! To morš pustit za sabo. Čs celi rane! Lej našla si novga supr fanta in zdej morš samo pustit slabe stvari za sabo.
Vem, da je lazi govort k to nardit, sam če hočš bit srečna in brez skrbi boš to mogla nrdit.
In k boš enkat spet zaupala tudi ne boš tako ljubosumna. Smile
natariana • Od: 17.6.2009 • Prispevkov: 104 • Kraj: ukolca Lublane xD
Re: strah me je ljubiti ... 17.5.2012 18:18
Dej! Izkorist in uziwej zivljenje v ljubezni..nimamo vsi taki srece da bi nekoga ljubili s celim srcem..Smile))
Re: strah me je ljubiti ... 17.5.2012 18:24
ooo pač hvala vsem (:

res je ja .. tut js nisn našla 5 mescov nikogar ki bi ga res mela rada pa bi mi use pomenu .. in zdej sem ga in ga nočem zgubit, sploh pa ne zarad enga kretena k me je prizadeu .. bom se potrudla da se nebom obremenjevala .. hvala vsm še enkrat .. pač ful pomagajo vaše besede heh *(:
onlygirl • Od: 9.3.2011 • Prispevkov: 65
Re: strah me je ljubiti ... 17.5.2012 22:57
ahja...podobna zgodba pri meni... prvič sem bla uno res ZALUBLENA bla sma dost časa skupi, sam pol je tko prišlo da sma šla narazn... po 4ih mescih ga mam pa še zmeraj isto rada, prav obsedena sem že s tem da bi mogla spet bit skupi, zraven se pa sploh ne menima več in nč... prav ne vem kaj čuti ker vem da sma bla res zlo zalublena... pol pa kr naenkrat konc pač zrt takšnih in drugačnih okoliščin... pač dejansko bi lahk dala šanso že zdej drugemu tipu, enemu ki me ma res rad...ampak nočem, ker si še zmer mislim da bo ON spet moj... vsakemu govorim da sm ga že itak pozabla, sam v sebi se še prav spomnim zadnjega trenutka z njim... okej mal sm zašla... nevem kaj bi ti rekla, ker vem da te je zelo strah pred tem da bi znova ljubila tako kot mene... ampak malo sem se izpovedla:) GOOD LUCK!
Re: strah me je ljubiti ... 18.5.2012 0:08
onlygirl pravi:
ahja...podobna zgodba pri meni... prvič sem bla uno res ZALUBLENA bla sma dost časa skupi, sam pol je tko prišlo da sma šla narazn... po 4ih mescih ga mam pa še zmeraj isto rada, prav obsedena sem že s tem da bi mogla spet bit skupi, zraven se pa sploh ne menima več in nč... prav ne vem kaj čuti ker vem da sma bla res zlo zalublena... pol pa kr naenkrat konc pač zrt takšnih in drugačnih okoliščin... pač dejansko bi lahk dala šanso že zdej drugemu tipu, enemu ki me ma res rad...ampak nočem, ker si še zmer mislim da bo ON spet moj... vsakemu govorim da sm ga že itak pozabla, sam v sebi se še prav spomnim zadnjega trenutka z njim... okej mal sm zašla... nevem kaj bi ti rekla, ker vem da te je zelo strah pred tem da bi znova ljubila tako kot mene... ampak malo sem se izpovedla:) GOOD LUCK!

ČIST POPOLNOMA te razumem .. tk je blo meni od novembra do marca oz. aprila .. obsedena sm bla z njim .. če sm ga kje vidla sm se takoj jokat začela ker sm se na vse spomnla .. nejgove smse sm hranla fuuuul dougo pa sm jih ponoči brala pa se jokala .. poslušala sm pesmi k so me na njega spominjale .. ko je šou z drugo v razmerje sm jokala ko nora .. vse dokler nisems spoznala da si tak kreten ne zasluži mojih solz! ne zasluži si niti da sm ga mela rada ..! in zdaj .. se mi gabi lih tolk kolkr sm ga prej mela rada .. tko da vse kar ti lahk rečem je da čas celi rane .. sicr pr men je trajalo .. ampak jih je zacelu skor(: vsaj prebolela sm ga .. to nezaupanje me pa še daje ampak upam da sčasoma bo .. vso srečo tut tebi! pa zapomn si da ni vredn tvojih solz(: !!
AleLuiah • Od: 18.4.2012 • Prispevkov: 14
Re: strah me je ljubiti ... 18.5.2012 22:33
Jst mam čist podobno zgodbo tvoji. tudi sama sem mela tipa, ki me je prevaru, zato sem potem raje mela občasne flirte, nič kaj resnega. Tako sem se prepričala, da noben fant ni resen, in da je to edini način, da ''imam'' fanta, s tem ko flirtam, se zabavam. Ko sem pa spoznala enega zlo super fanta, sem pa ugotovila, da mi tisti flirti, v bistvu niso nič kaj pomenili, in da če bi prej vedela, ne bi tega počela, ker vpliva na to kar se zdaj dogaja. Sem bogatejša za eno izkušnjo več, ampak mi ni preveč koristila, ker zdaj po vseh teh flirtih, še manj zaupam fantom, kot sem jim prej. Tudi jaz sam čakam, kdaj bo reku, da noče met več kaj z mano, čeprav mi ves čas zatrjuje, da mi tega ne bi naredil. Zaupam mu, ampak na splošno v fante več ne zaupam, ne verjamem, da so zmožni met radi, zaupat, bit resni. In če mi je velik fantov pokazalo, da je to res, eden ne bo mogel tega spremeniti iz danes na jutri.
slovenc79 • Od: 19.8.2011 • Prispevkov: 1260
Re: strah me je ljubiti ... 18.5.2012 23:35
^^ to pa zato ker vas večina enostavno ne vidi resnih fantov. ker smo taki v ozadju, pozabljeni, neopazni, nezanimivi. zato pa smo še vedno sami.

edina punca za katero sem mislil da se le ujameva in sva lahko skupaj srečna in se imava rada, me je pustila zaradi točno takega razmišljanja. ker pač in verjela. in prekleto boli, da veste.

ljudje smo si različni in ne moreš pol sveta sodit po nekaj primerkih.
MonsterArrr • Od: 19.5.2012 • Prispevkov: 1
Re: strah me je ljubiti ... 19.5.2012 9:00
Hei... Cist popolnoma te razumem kako se pocutis ti pa tudi povem da ta tip k ga zdaj mas more dobit moznosti da ti dokaze da niso vsi tipi isti ne vse v en kos vrzt k ni tako.. Jst sm tud na zacetku tko mislila ko swa z bivsim rasla...In je on prisel in mi rekel ''Mala pusti mi da lahko pridem do tvojega srca.. vsaj kot frenda da ti dokazm d nismo vsi isti'' in sm mu pustila in mi je dokazil da to je mozno..pocasi se celijo rane...Tko da glawo po konci...

slovenc79 pravi:
^^
ljudje smo si različni in ne moreš pol sveta sodit po nekaj primerkih.

Ja slovenec res je tako.. sam zal to se veliko krat dogaja
OuttaMyMind • Od: 15.5.2012 • Prispevkov: 3
Re: strah me je ljubiti ... 20.5.2012 11:56
vidim d vas ma kr ogromn isto mnenje glede tega Razz men se je zgodila podobna stvar ampak nebom zj tega razlagala kr zgleda d usi vete kok to gre, js sm pa misla d sm edina na svetu k jo je tok przadel to Razz na kratk: bla sma skp 2leti, prevaru me je že takoj pol me je pa pustu pa še zabiu stem da mi je povedu d me je varu.double pleasure XD in res je to kar usi praujo, čeprou se ti zdi d je mogoč pravi za tebe pa d bota za vedn skp in da nobenga neboš meu tok rad k tisto osebo je še vedn nekdo tm zuni za tebe k te bom meu res rt.pa pr teh letih je bv razmišlat sploh o resni zvezi, ko si mlad se morš zabavat kr si mlad sam 1x pa pust te zveze k si boš hotla ustvart družino/met resnega partnerja.izkorist ta čas k ga maš pa ga pozab tak kt sm ga js pa je biu 2 lete moja usakdanja rutina pa usak tedn sma bla skp.. vedn se da pozabt.tut tisti k so po 8let skp pa grejo narazn.use se da če se hoče Wink
Re: strah me je ljubiti ... 22.5.2012 6:57
pač ja sej vem da niso vsi isti pa setega res dobr zavedam .. sam kot so že ta dekleta napisala .. preprosto ne morš vrjet da bi te lahk meu kdo rad za več kot pa sam eno noč .. in ko te en dan ne pokliče je vse narobe ker si sigurna da mam drugo in jokaš in paničariš pol pa ugotoviš da je meu ene probleme .. iz dneva v dan živim v strahu da me bo lepga dneva odje*u in to boli .. in žau mi je za tiste resne fante ki bi delali s punco kot s princeso, pa ne morjo dobit priložnosti ker nas je strah ljubiti zrd enih kretenov ki delajo s puncami ko s kosom mesa.. ;/

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.