Neprivlačna?• Abby
• Od: 21.5.2010
Neprivlačna?
16.5.2012 21:16
Stvar je taka.. Js mam skos filing, da me dejansk noben ne mara. Še posebi tipi. Zdi se mi da usi pecajo sam druge punce, mene pa noben ne pogleda. In s tem sm tko obremenjena res:( SIcer mam tut ful težave s samozavestjo in so dnevi k si rečem, ni čudn da me noben ne pogleda. Sam po drugi strani mam dneve k si rečem, ja tok slaba pa spet nism. Fora je u tem k se mi reeees zdi da sm tipom antipatična in da me noben ne pogleda. Usaka beseda k jo rečem, dobim filing da jim gre na živce. Sicer sm pa tko da na fejsu ne objavlam svojim slikc pa tko, sam useen me nikol ne klikne alpa kej? Sej tko k gremo vn ob petkih sm že mela parkrat koga, amapk to bl v pijanskih stanjih. Pač men je grozn in se skos sprašujem kaj je narobe z mano. A ma kdo kšn nasvet?• MarushaXm
• Od: 9.11.2011
Re: Neprivlačna?
16.5.2012 21:54
:/ Žal, imam čist čist isti problem kot ti.. nihče me noče. sicer sem se že s tem bolj ali manj sprijaznila in si rečem, saj je useeno.
• slovenc79
• Od: 19.8.2011
17.5.2012 0:06
hvala enako. s tem da ne pijem veliko in tudi tistih trenutkov ne doživim :S
• TNT
• Od: 15.5.2012
17.5.2012 7:29
čist enak se počutm kt ti. pa mam drugačne razloge (ne bi zdej o tem). js sm bla skos samo tih, pa mi gre zdej mal bol. to je edini nasvet k ti ga loh puvem.
• Neimenovano
• Od: 12.3.2012
17.5.2012 15:00
TOK TE ŠTEKAM! Bla sm na enakm kot ti.
K sm pršla v srednjo šolo je šla moja samopodoba na nulo, dobesedno. Sram me je blo same sebe. Sploh hodt nism hotla vn, ker se mi je zdel, da nobenmu nism zanimiva, da grem vsem na živce, da me noben noče zravn itd.. Tko je blo kakšno leto in pol. Vse sošolke so govorile o fantih s katerimi so ble blablabla.. jst pa nikoli nism imela nič za povedat. To mi je šlo tok na živce, da sm se odločila to spremenit. Podret zidove k so me oviral. Sama pr seb sm se odločila, da bom to spremenila. In res sm. Sošolke so me povabile, da gremo v petk vn in ponvadi sm zavrnila povabilo, zdej sm se pa odločila, da ga sprejmm. Mal smo spil in sm bla bolj pogumna in zabavna. Spoznala sm nov folk, k ni vedu za mojo nizko samozavest. Začel smo se pog, zaj*ebavat.. in opazila sm, da je to vse pravzaprav v moji glavi in da to kar že skos razmišlam ni res! Ljudje te vidjo v taki luči, kot ti vidiš samo sebe! To je čista resnica! Pretvarjala sm se, da sm samozavestna in ko sm bila sčasoma "zaželjena" sm res postala bol samozavestna. Končno sm mela tud jst neki za povedat. (: ..in zdej sm ful bolj odprta oseba, rada spoznavam nove ljudi, ni me več sram govort. Več izgubiš če nič ne poveš, kot pa če. Tko da morš met sama sebe rada, tko te bodo mel tud drugi. To je res. Jst sm si našla zdej fanta, ki se je zame trudu 1 leto. V tistm času, si nikol nebi mislna, da bi to zame kdo storu, zdej pa vidm da je res. Tko da bodi optimistična, govor, smeej se!, pojdi vn med ljudi, spoznaj nove ljudi. Predvsem bodi samozavestna, ker tako te bodo videli ljudje. Res ti govorim iz lastnih izkušenj. Ko sm sama pri sebi spremenila mnenje o sebi, so tudi ljudje okoli mene spremenili. Srecno* • DevilEvil
• Od: 7.11.2011
18.5.2012 12:53
Neimenovano pravi:TOK TE ŠTEKAM! Bla sm na enakm kot ti.
enkaaaaaaaaaa
K sm pršla v srednjo šolo je šla moja samopodoba na nulo, dobesedno. Sram me je blo same sebe. Sploh hodt nism hotla vn, ker se mi je zdel, da nobenmu nism zanimiva, da grem vsem na živce, da me noben noče zravn itd.. Tko je blo kakšno leto in pol. Vse sošolke so govorile o fantih s katerimi so ble blablabla.. jst pa nikoli nism imela nič za povedat. To mi je šlo tok na živce, da sm se odločila to spremenit. Podret zidove k so me oviral. Sama pr seb sm se odločila, da bom to spremenila. In res sm. Sošolke so me povabile, da gremo v petk vn in ponvadi sm zavrnila povabilo, zdej sm se pa odločila, da ga sprejmm. Mal smo spil in sm bla bolj pogumna in zabavna. Spoznala sm nov folk, k ni vedu za mojo nizko samozavest. Začel smo se pog, zaj*ebavat.. in opazila sm, da je to vse pravzaprav v moji glavi in da to kar že skos razmišlam ni res! Ljudje te vidjo v taki luči, kot ti vidiš samo sebe! To je čista resnica! Pretvarjala sm se, da sm samozavestna in ko sm bila sčasoma "zaželjena" sm res postala bol samozavestna. Končno sm mela tud jst neki za povedat. (: ..in zdej sm ful bolj odprta oseba, rada spoznavam nove ljudi, ni me več sram govort. Več izgubiš če nič ne poveš, kot pa če. Tko da morš met sama sebe rada, tko te bodo mel tud drugi. To je res. Jst sm si našla zdej fanta, ki se je zame trudu 1 leto. V tistm času, si nikol nebi mislna, da bi to zame kdo storu, zdej pa vidm da je res. Tko da bodi optimistična, govor, smeej se!, pojdi vn med ljudi, spoznaj nove ljudi. Predvsem bodi samozavestna, ker tako te bodo videli ljudje. Res ti govorim iz lastnih izkušenj. Ko sm sama pri sebi spremenila mnenje o sebi, so tudi ljudje okoli mene spremenili. Srecno* • Pačupa
• Od: 7.5.2010
19.5.2012 21:24
Do nedavnega je z mano bilo podobno. Samopodobo in samozavest sem imel v nuli, vedno sem se počuto, da si drugi vedno nekaj mislijo o meni, da sem čuden itd. Tako sem dolgo hodil po svetu dokler prišel do drugega mnenja (začel sem brati knjige ki sploh niso povezane s tem in podobne stvari). Prišel sem do tega oziroma ogotovil sem, da je vse v moji glavi. Bili sta glavni dve točki, ki sta mi delali preglavice: občutek da sem grd in občutek, da sem nezaželjen. Prvi občutek je bil zaradi moje nesamozavest, katera pa je bila tudi delček zaradi drugega občutka... Vedno sem se sekiral kaj si drugi mislijo o meni, kar je do ene točke prišlo da na primer da sem se popraskal po glavi in sem se sekiral kaj bi drugi rekli (vem glupo). Ampak kot sem rekel sem nekaj spoznal. Prvo kot prvo vse to izvira iz glave: vsak človek sklepa in doumneva in tako sem jaz doumneval kaj si drugi ljudje mislijo kar je pripreljalo do tega, da sem vzpostavil nekakšen zid med mano in drugimi, kar je pol vplivalo, da so se oddaljili od mene, kar mi je potrdilo, da sem nezaželjen. Kot pa sem sleko prej začel ugotavljat je, da kot sem že rekel vse v naših glavah. Ugotovil sem, da ljudje sploh ne vedo da obstajaš, nišče te ne pozna (razen prijateljev, staršev - mišljeno je kot ljuje za katere se sekiraš, da si nekaj mislijo pa jih prvič vidiš), večino ljudi sploh ne zanima da živiš (jah takšna je resnica - probaj se spomniti vseh obrazov ljudi, ki si jih danes srečala - ne verjamem, da lahko). In tako sem ugotovil, da se je brezveze sekirat, kaj si drugi mislijo ker si nišče nič ne misli oziroma tisti ki si (ja se najdejo) pa tak al tak *****eš jih. Ker edini ki majo o tebi kaj mislit so tvoji prijatelji in starši, ker ti želijo dobro, za druge pa se ne rabiš sekirat. Opazil sem, da imamo v glavah en glas, ki nav vedno pravi stvari, ki smo jih naredili narobe, pač nas obsoja: nam pravi: grd/a si, čudn/a si in podobne stvari, ti lasje ti ne pašejo... Človek postane svoboden ko neha poslušat tega lažnicva, ker laže. Človek zmaga ko začne ljubiti sebe in druge. Ljubiti sebe pa pomeni spoštovati sebe takšno kot si. Ljubezen je zanimiva. Prava ljubezen je kot pasja ljubezen. Prideš domov, si jezna zaradi šole, nakar pride do tebe tvoj pes. Vesel te je in želi da ga pobožaš ti pa ga odrineš vstran in greš v svojo sobo. Ko pa prideš iz sobe te pa pes čaka te je isto vesel in te enako ljubi - njegova ljubezen je brezmejna - ni tako kot človek ki bi se namulil zaradi zavrnitve, ampak ve da si momentalno v slabem počutjo in to vpliva, da si takšna. Še vedno te ljubi neglede, da ga potisneš na stran. No če grem nazaj na temo. Toraj ugotovil sem, da je brezveze misliti kaj si drugi mislijo, ker si v resnici mi namišlamo kaj drugi mislijo in trpinčimo sami sebe. Ko sem to ugotovil sem začel opažati, da je svet drugačen. Ljudje te sploh ne zavračajo kot se mi je zdelo. Ljudje se sploh ne sekirajo kaj rečeš (ok če nen ne vem kakšnih fejst bedarij govoriš), in ugotovil sem, da sem si sam delal pregrado med sabo in drugimi. Pravkar sem pogledo kaj je blo izvorno vprašanje in vidim, da sem malo zabluzo... No v glavnem glede fantov. Naj se ti ne mudi. Če te kdo ne klikne na fb-ji še ne pomeni, da nisi zaželjena (lažnivec pa to...). Naj se ti ne mudi v zvezo zato, da bi bla kul, da bi bila sprejeta, ker drugih ne briga če maš fanta ali ne. Življenje je tvoje in delaj kaj hočeš ker je brezveze, da igraša stranske vloge v življenju drugih oseb. Igraj glavno vlogo v svojem filmu. Bodi kar si in si najdi fanta, ki ti je všeč, pristopi do njega in če gre je super, če ne pa ne obupak, ker je brezveze hodit v zvezo, samo za to, da si v njej. Idi v njo zato, ker ne moreš zdržati dan brez svojega fanta, ker veš, da lahko delaš kaj želiš in veš, da te bo vseeno ljubil, ne glede na kaj narediš. To je pravo razmerje, da živiš življenje in da osebnostno skupaj rasteta in se imata fajn (pa tudi druge stvari pridje polek če veš kaj mislim xD ). V glavnem ne vstrajat ve nekem razmerju kjer se sekiraš če te bo ljubil če nareidš to ali pa ne tistega. Zveze niso za trpljenje ampak za ljubezen in preživljanje skupnega časa v smehu in veselju. Toraj povzetek: naj se ti je*be (će rečem po domače) za druge razen tiste, ki so ti blizu, ki ti kaj pomenijo. Vsak dan ko greš spat si reči, da si lepa, da si vredu (na začetku ti se bo zdelo čudno in lahko da celo si boš takoj rekla nazaj če pa nisem (primer lažnivca) ampak vedi da si - vsak na tem planetu je lep, vsak je neizmerno lep. Nišče ni grd vsak je po svojem lep, ker vsi smo izjemna bitja in glavna stvar je, da se imamo sami sebe radi, ker le tako lahko imamo radi tudi druge. Toraj idi v svet s tem nasvetom: ljubi sebe in ljubi druge, ne govori grdo o ljudeh in ne šimfaj, kajti to prinaša samo jezo in sovraštvo. Spoštuj tiste, ki spoštujejo tebe ter idi vstran od tistih, ki te zaničujejo, ker nimajo pravice in niso vredni, da bi bili v tvojem življenju. Najdi takšne prijatelje in fant, ki te bodo spoštovali in dali vse za tebe na sveto in seveda enako velja za tebe daj vse za svoje prijatelje tako kot oni za tebe. Ne vstrajaj v razmerijih (prijatelju, fant in podobna razmerja) v katerih se počutiš slabo in se sekiraš na za kar koli rečeš ali narediš, ker takšno razmerje ni normalno, kajti življenje je prekratko za sovraštvo in jezo in za strah ampak za ljubezen, za večno ljubezen. Idi in ljubi, kajti to je namen vsakega človeka..._________________ The truth may be out there, but lies are inside your head • nimamidej
• Od: 26.4.2012
28.2.2013 21:40
Pačupa pravi:Do nedavnega je z mano bilo podobno. Samopodobo in samozavest sem imel v nuli, vedno sem se počuto, da si drugi vedno nekaj mislijo o meni, da sem čuden itd. Tako sem dolgo hodil po svetu dokler prišel do drugega mnenja (začel sem brati knjige ki sploh niso povezane s tem in podobne stvari). Prišel sem do tega oziroma ogotovil sem, da je vse v moji glavi. Bili sta glavni dve točki, ki sta mi delali preglavice: občutek da sem grd in občutek, da sem nezaželjen. Prvi občutek je bil zaradi moje nesamozavest, katera pa je bila tudi delček zaradi drugega občutka... Vedno sem se sekiral kaj si drugi mislijo o meni, kar je do ene točke prišlo da na primer da sem se popraskal po glavi in sem se sekiral kaj bi drugi rekli (vem glupo). Ampak kot sem rekel sem nekaj spoznal. Prvo kot prvo vse to izvira iz glave: vsak človek sklepa in doumneva in tako sem jaz doumneval kaj si drugi ljudje mislijo kar je pripreljalo do tega, da sem vzpostavil nekakšen zid med mano in drugimi, kar je pol vplivalo, da so se oddaljili od mene, kar mi je potrdilo, da sem nezaželjen. Kot pa sem sleko prej začel ugotavljat je, da kot sem že rekel vse v naših glavah. Ugotovil sem, da ljudje sploh ne vedo da obstajaš, nišče te ne pozna (razen prijateljev, staršev - mišljeno je kot ljuje za katere se sekiraš, da si nekaj mislijo pa jih prvič vidiš), večino ljudi sploh ne zanima da živiš (jah takšna je resnica - probaj se spomniti vseh obrazov ljudi, ki si jih danes srečala - ne verjamem, da lahko). In tako sem ugotovil, da se je brezveze sekirat, kaj si drugi mislijo ker si nišče nič ne misli oziroma tisti ki si (ja se najdejo) pa tak al tak *****eš jih. Ker edini ki majo o tebi kaj mislit so tvoji prijatelji in starši, ker ti želijo dobro, za druge pa se ne rabiš sekirat. Opazil sem, da imamo v glavah en glas, ki nav vedno pravi stvari, ki smo jih naredili narobe, pač nas obsoja: nam pravi: grd/a si, čudn/a si in podobne stvari, ti lasje ti ne pašejo... Človek postane svoboden ko neha poslušat tega lažnicva, ker laže. Človek zmaga ko začne ljubiti sebe in druge. Ljubiti sebe pa pomeni spoštovati sebe takšno kot si. Ljubezen je zanimiva. Prava ljubezen je kot pasja ljubezen. Prideš domov, si jezna zaradi šole, nakar pride do tebe tvoj pes. Vesel te je in želi da ga pobožaš ti pa ga odrineš vstran in greš v svojo sobo. Ko pa prideš iz sobe te pa pes čaka te je isto vesel in te enako ljubi - njegova ljubezen je brezmejna - ni tako kot človek ki bi se namulil zaradi zavrnitve, ampak ve da si momentalno v slabem počutjo in to vpliva, da si takšna. Še vedno te ljubi neglede, da ga potisneš na stran. No če grem nazaj na temo. Toraj ugotovil sem, da je brezveze misliti kaj si drugi mislijo, ker si v resnici mi namišlamo kaj drugi mislijo in trpinčimo sami sebe. Ko sem to ugotovil sem začel opažati, da je svet drugačen. Ljudje te sploh ne zavračajo kot se mi je zdelo. Ljudje se sploh ne sekirajo kaj rečeš (ok če nen ne vem kakšnih fejst bedarij govoriš), in ugotovil sem, da sem si sam delal pregrado med sabo in drugimi. Pravkar sem pogledo kaj je blo izvorno vprašanje in vidim, da sem malo zabluzo... No v glavnem glede fantov. Naj se ti ne mudi. Če te kdo ne klikne na fb-ji še ne pomeni, da nisi zaželjena (lažnivec pa to...). Naj se ti ne mudi v zvezo zato, da bi bla kul, da bi bila sprejeta, ker drugih ne briga če maš fanta ali ne. Življenje je tvoje in delaj kaj hočeš ker je brezveze, da igraša stranske vloge v življenju drugih oseb. Igraj glavno vlogo v svojem filmu. Bodi kar si in si najdi fanta, ki ti je všeč, pristopi do njega in če gre je super, če ne pa ne obupak, ker je brezveze hodit v zvezo, samo za to, da si v njej. Idi v njo zato, ker ne moreš zdržati dan brez svojega fanta, ker veš, da lahko delaš kaj želiš in veš, da te bo vseeno ljubil, ne glede na kaj narediš. To je pravo razmerje, da živiš življenje in da osebnostno skupaj rasteta in se imata fajn (pa tudi druge stvari pridje polek če veš kaj mislim xD ). V glavnem ne vstrajat ve nekem razmerju kjer se sekiraš če te bo ljubil če nareidš to ali pa ne tistega. Zveze niso za trpljenje ampak za ljubezen in preživljanje skupnega časa v smehu in veselju. Toraj povzetek: naj se ti je*be (će rečem po domače) za druge razen tiste, ki so ti blizu, ki ti kaj pomenijo. Vsak dan ko greš spat si reči, da si lepa, da si vredu (na začetku ti se bo zdelo čudno in lahko da celo si boš takoj rekla nazaj če pa nisem (primer lažnivca) ampak vedi da si - vsak na tem planetu je lep, vsak je neizmerno lep. Nišče ni grd vsak je po svojem lep, ker vsi smo izjemna bitja in glavna stvar je, da se imamo sami sebe radi, ker le tako lahko imamo radi tudi druge. Toraj idi v svet s tem nasvetom: ljubi sebe in ljubi druge, ne govori grdo o ljudeh in ne šimfaj, kajti to prinaša samo jezo in sovraštvo. Spoštuj tiste, ki spoštujejo tebe ter idi vstran od tistih, ki te zaničujejo, ker nimajo pravice in niso vredni, da bi bili v tvojem življenju. Najdi takšne prijatelje in fant, ki te bodo spoštovali in dali vse za tebe na sveto in seveda enako velja za tebe daj vse za svoje prijatelje tako kot oni za tebe. Ne vstrajaj v razmerijih (prijatelju, fant in podobna razmerja) v katerih se počutiš slabo in se sekiraš na za kar koli rečeš ali narediš, ker takšno razmerje ni normalno, kajti življenje je prekratko za sovraštvo in jezo in za strah ampak za ljubezen, za večno ljubezen. Idi in ljubi, kajti to je namen vsakega človeka...
brez besed..ful dober napisan! • miisk
• Od: 15.5.2010
1.3.2013 11:03
Abby pravi:Stvar je taka.. Js mam skos filing, da me dejansk noben ne mara. Še posebi tipi. Zdi se mi da usi pecajo sam druge punce, mene pa noben ne pogleda. In s tem sm tko obremenjena res:( SIcer mam tut ful težave s samozavestjo in so dnevi k si rečem, ni čudn da me noben ne pogleda. Sam po drugi strani mam dneve k si rečem, ja tok slaba pa spet nism. Fora je u tem k se mi reeees zdi da sm tipom antipatična in da me noben ne pogleda. Usaka beseda k jo rečem, dobim filing da jim gre na živce. Sicer sm pa tko da na fejsu ne objavlam svojim slikc pa tko, sam useen me nikol ne klikne alpa kej? Sej tko k gremo vn ob petkih sm že mela parkrat koga, amapk to bl v pijanskih stanjih. Pač men je grozn in se skos sprašujem kaj je narobe z mano. A ma kdo kšn nasvet?
Pačupa ti je dau najbolši nasvet kar jih boš našla tukej okrog. samozavest - zihr maš proste urce, če ne drgač med vikendom. zrihtej se tok k teb paše, tok da si boš ušeč. najd pot na keri boš ušeč sama seb ( ne da boš samoušečna ampak da se boš dobr počutla v svoji koži ) in tok bodo drugi opazli, da se ne sekiraš in da mogoče nisi tok slaba oseba ( če že je kdo takšnega mnenja ) in pač ljudje ne bodo zmer pršli do tebe, ampak boš mogla tut sama kej nrdit za tu. pa kaj pol če boš rekla eno neumno ?? pač smešen prvi vtis, ki bo mogoče tist taprau za pravo prijateljstvo, ljubezen karkoli. če pa že si tukej na forumu, beri, glej posnetke, uživaj tut k si sama in vrjem, k se boš dobr počutla ti bo rastla samozavest. hecej se z ljudmi, delej kar te je volja. srečno • sunshine
• Od: 7.10.2008
2.3.2013 20:12
Pačupa pravi:Do nedavnega je z mano bilo podobno. Samopodobo in samozavest sem imel v nuli, vedno sem se počuto, da si drugi vedno nekaj mislijo o meni, da sem čuden itd. Tako sem dolgo hodil po svetu dokler prišel do drugega mnenja (začel sem brati knjige ki sploh niso povezane s tem in podobne stvari). Prišel sem do tega oziroma ogotovil sem, da je vse v moji glavi. Bili sta glavni dve točki, ki sta mi delali preglavice: občutek da sem grd in občutek, da sem nezaželjen. Prvi občutek je bil zaradi moje nesamozavest, katera pa je bila tudi delček zaradi drugega občutka... Vedno sem se sekiral kaj si drugi mislijo o meni, kar je do ene točke prišlo da na primer da sem se popraskal po glavi in sem se sekiral kaj bi drugi rekli (vem glupo). Ampak kot sem rekel sem nekaj spoznal. Prvo kot prvo vse to izvira iz glave: vsak človek sklepa in doumneva in tako sem jaz doumneval kaj si drugi ljudje mislijo kar je pripreljalo do tega, da sem vzpostavil nekakšen zid med mano in drugimi, kar je pol vplivalo, da so se oddaljili od mene, kar mi je potrdilo, da sem nezaželjen. Kot pa sem sleko prej začel ugotavljat je, da kot sem že rekel vse v naših glavah. Ugotovil sem, da ljudje sploh ne vedo da obstajaš, nišče te ne pozna (razen prijateljev, staršev - mišljeno je kot ljuje za katere se sekiraš, da si nekaj mislijo pa jih prvič vidiš), večino ljudi sploh ne zanima da živiš (jah takšna je resnica - probaj se spomniti vseh obrazov ljudi, ki si jih danes srečala - ne verjamem, da lahko). In tako sem ugotovil, da se je brezveze sekirat, kaj si drugi mislijo ker si nišče nič ne misli oziroma tisti ki si (ja se najdejo) pa tak al tak *****eš jih. Ker edini ki majo o tebi kaj mislit so tvoji prijatelji in starši, ker ti želijo dobro, za druge pa se ne rabiš sekirat. Opazil sem, da imamo v glavah en glas, ki nav vedno pravi stvari, ki smo jih naredili narobe, pač nas obsoja: nam pravi: grd/a si, čudn/a si in podobne stvari, ti lasje ti ne pašejo... Človek postane svoboden ko neha poslušat tega lažnicva, ker laže. Človek zmaga ko začne ljubiti sebe in druge. Ljubiti sebe pa pomeni spoštovati sebe takšno kot si. Ljubezen je zanimiva. Prava ljubezen je kot pasja ljubezen. Prideš domov, si jezna zaradi šole, nakar pride do tebe tvoj pes. Vesel te je in želi da ga pobožaš ti pa ga odrineš vstran in greš v svojo sobo. Ko pa prideš iz sobe te pa pes čaka te je isto vesel in te enako ljubi - njegova ljubezen je brezmejna - ni tako kot človek ki bi se namulil zaradi zavrnitve, ampak ve da si momentalno v slabem počutjo in to vpliva, da si takšna. Še vedno te ljubi neglede, da ga potisneš na stran. No če grem nazaj na temo. Toraj ugotovil sem, da je brezveze misliti kaj si drugi mislijo, ker si v resnici mi namišlamo kaj drugi mislijo in trpinčimo sami sebe. Ko sem to ugotovil sem začel opažati, da je svet drugačen. Ljudje te sploh ne zavračajo kot se mi je zdelo. Ljudje se sploh ne sekirajo kaj rečeš (ok če nen ne vem kakšnih fejst bedarij govoriš), in ugotovil sem, da sem si sam delal pregrado med sabo in drugimi. Pravkar sem pogledo kaj je blo izvorno vprašanje in vidim, da sem malo zabluzo... No v glavnem glede fantov. Naj se ti ne mudi. Če te kdo ne klikne na fb-ji še ne pomeni, da nisi zaželjena (lažnivec pa to...). Naj se ti ne mudi v zvezo zato, da bi bla kul, da bi bila sprejeta, ker drugih ne briga če maš fanta ali ne. Življenje je tvoje in delaj kaj hočeš ker je brezveze, da igraša stranske vloge v življenju drugih oseb. Igraj glavno vlogo v svojem filmu. Bodi kar si in si najdi fanta, ki ti je všeč, pristopi do njega in če gre je super, če ne pa ne obupak, ker je brezveze hodit v zvezo, samo za to, da si v njej. Idi v njo zato, ker ne moreš zdržati dan brez svojega fanta, ker veš, da lahko delaš kaj želiš in veš, da te bo vseeno ljubil, ne glede na kaj narediš. To je pravo razmerje, da živiš življenje in da osebnostno skupaj rasteta in se imata fajn (pa tudi druge stvari pridje polek če veš kaj mislim xD ). V glavnem ne vstrajat ve nekem razmerju kjer se sekiraš če te bo ljubil če nareidš to ali pa ne tistega. Zveze niso za trpljenje ampak za ljubezen in preživljanje skupnega časa v smehu in veselju. Toraj povzetek: naj se ti je*be (će rečem po domače) za druge razen tiste, ki so ti blizu, ki ti kaj pomenijo. Vsak dan ko greš spat si reči, da si lepa, da si vredu (na začetku ti se bo zdelo čudno in lahko da celo si boš takoj rekla nazaj če pa nisem (primer lažnivca) ampak vedi da si - vsak na tem planetu je lep, vsak je neizmerno lep. Nišče ni grd vsak je po svojem lep, ker vsi smo izjemna bitja in glavna stvar je, da se imamo sami sebe radi, ker le tako lahko imamo radi tudi druge. Toraj idi v svet s tem nasvetom: ljubi sebe in ljubi druge, ne govori grdo o ljudeh in ne šimfaj, kajti to prinaša samo jezo in sovraštvo. Spoštuj tiste, ki spoštujejo tebe ter idi vstran od tistih, ki te zaničujejo, ker nimajo pravice in niso vredni, da bi bili v tvojem življenju. Najdi takšne prijatelje in fant, ki te bodo spoštovali in dali vse za tebe na sveto in seveda enako velja za tebe daj vse za svoje prijatelje tako kot oni za tebe. Ne vstrajaj v razmerijih (prijatelju, fant in podobna razmerja) v katerih se počutiš slabo in se sekiraš na za kar koli rečeš ali narediš, ker takšno razmerje ni normalno, kajti življenje je prekratko za sovraštvo in jezo in za strah ampak za ljubezen, za večno ljubezen. Idi in ljubi, kajti to je namen vsakega človeka...
men je to kar si napisal ful dobro valda :)samo neki mi ne gre v glavo.tu na forumu smo v takih temah vsi skupi,se strinjamo med sabo in so vsi ljudje tu tak fajn,v resničnem življenju-šoli pa je že v enem razredu včasih tolko fu****** in glupih da ti je žal da si tam.kje so vsi ti fajn ljudje v šoli?al se drugod drugače obnašajo?slabše? • rapGirL
• Od: 2.9.2012
2.3.2013 21:24
no,jz sm mela podobno situacijo kokr ti. in dala ti bom en nasvet: če vidš sebe v slabi luči,se slabše počutiš,logično...in s tem sploh ne dobiš šanse,da bi pokazala svojo osebnost,svoje dobre plati,ki jih pa ima vsak človek.dejstvo je,da če si rečeš:"pa sej useen sm lepa pa izjemna na nek svoj način",se bolje počutiš. takrt tisto "blokado",k jo maš u glavi,uničiš. to je ta:jz sm,grda,butasta itd.....in takrt začneš žaret. kokr so ti ostali rekl,briga nej te,kaj si eni ljudje tam mislijo,ker ti itak nič ne pomenijo,in tut niso vredni tvojga časa,k ga porabiš,ko premišljuješ o njih,kaj si mislijo. vem,kako tole gre,ker sm šla čez to...zato pejt,spoznej nove ljudi,pokaž jim svojo osebnost..tistim,k bo ušeč,so lih tapravi prijatli/fanti zate • nimamidej
4.3.2013 20:47
sunshine pravi:
Pačupa pravi:
...
men je to kar si napisal ful dobro valda :)samo neki mi ne gre v glavo.tu na forumu smo v takih temah vsi skupi,se strinjamo med sabo in so vsi ljudje tu tak fajn,v resničnem življenju-šoli pa je že v enem razredu včasih tolko fu****** in glupih da ti je žal da si tam.kje so vsi ti fajn ljudje v šoli?al se drugod drugače obnašajo?slabše? s temlem se pa ful strinjam!! in to tut men ni jasn.. če pa kirga uprašaš kam hod u šolo..pol je pa to že kr skrivnost,in noče nobedn povedat.. • eLoo
• Od: 18.8.2010
10.3.2013 12:53
js te tud popolnoma razumem. nimam pretirane samozavesti in kokr si rekla en dan sm si usaj mal ušeč drug dan pa bi se najrajš u zemlo zakopala. ful mi je neprijetno k če smo z prjatlcami vni al tud u šoli zmiri tipi gledajo sam njih in pol js se zarad tega ful obremenjujem. tko je k da sm nevidna resno. in tud js na žurih če je uključen alkohol si dobim kšnga sam meni to res več ni kul k si res želim resnega fanta, nekak mam to za tolažbo.
in pač še moja samopodoba ni glih neki na vrhuncu, ne morem rečt da sm neki ful debela ma tud suha nism in to me ful žre. use moje prjatlce k se družim z njimi so tok suhe in k si izmenjujejo obleke js lah sam sedim in gledam. edin kar si želim je to d bi me tipi usaj enkrat opazli, sam najbrž edina pot je ta d bi hujšala. sm bla tud že u takih trenutkih d sm želela sam bruhat in bruhat. tko razmišljam da me ne bo u mojih najstniških letih doletela usaj ena resna zveza sam zto k sm "debela". k gledam okrog in vidm d majo same lušne suhe punce fante nekako zgubim upanje. in nekak je blo ful dobro to dt vn k tega nism še nobenmu povedala. • nimamidej
10.3.2013 19:35
eLoo pravi:js te tud popolnoma razumem. nimam pretirane samozavesti in kokr si rekla en dan sm si usaj mal ušeč drug dan pa bi se najrajš u zemlo zakopala. ful mi je neprijetno k če smo z prjatlcami vni al tud u šoli zmiri tipi gledajo sam njih in pol js se zarad tega ful obremenjujem. tko je k da sm nevidna resno. in tud js na žurih če je uključen alkohol si dobim kšnga sam meni to res več ni kul k si res želim resnega fanta, nekak mam to za tolažbo.
in pač še moja samopodoba ni glih neki na vrhuncu, ne morem rečt da sm neki ful debela ma tud suha nism in to me ful žre. use moje prjatlce k se družim z njimi so tok suhe in k si izmenjujejo obleke js lah sam sedim in gledam. edin kar si želim je to d bi me tipi usaj enkrat opazli, sam najbrž edina pot je ta d bi hujšala. sm bla tud že u takih trenutkih d sm želela sam bruhat in bruhat. tko razmišljam da me ne bo u mojih najstniških letih doletela usaj ena resna zveza sam zto k sm "debela". k gledam okrog in vidm d majo same lušne suhe punce fante nekako zgubim upanje. in nekak je blo ful dobro to dt vn k tega nism še nobenmu povedala. to glede debelosti ni glih res..jst sm (ful) suha.. pa ne bruham,al pa kej..ampak po naravi,kr je tut moja mami taka.. pa sm tut 16 stara..kmal bom 17.. pa še tut nisem mela fanta..tut jst mam občutek,kot de sm luft..kot de sploh ne tam stojim.. pozdrau • eLoo
10.3.2013 19:59
rdecelaska pravi:
eLoo pravi:
js te tud popolnoma razumem. nimam pretirane samozavesti in kokr si rekla en dan sm si usaj mal ušeč drug dan pa bi se najrajš u zemlo zakopala. ful mi je neprijetno k če smo z prjatlcami vni al tud u šoli zmiri tipi gledajo sam njih in pol js se zarad tega ful obremenjujem. tko je k da sm nevidna resno. in tud js na žurih če je uključen alkohol si dobim kšnga sam meni to res več ni kul k si res želim resnega fanta, nekak mam to za tolažbo.
in pač še moja samopodoba ni glih neki na vrhuncu, ne morem rečt da sm neki ful debela ma tud suha nism in to me ful žre. use moje prjatlce k se družim z njimi so tok suhe in k si izmenjujejo obleke js lah sam sedim in gledam. edin kar si želim je to d bi me tipi usaj enkrat opazli, sam najbrž edina pot je ta d bi hujšala. sm bla tud že u takih trenutkih d sm želela sam bruhat in bruhat. tko razmišljam da me ne bo u mojih najstniških letih doletela usaj ena resna zveza sam zto k sm "debela". k gledam okrog in vidm d majo same lušne suhe punce fante nekako zgubim upanje. in nekak je blo ful dobro to dt vn k tega nism še nobenmu povedala. to glede debelosti ni glih res..jst sm (ful) suha.. pa ne bruham,al pa kej..ampak po naravi,kr je tut moja mami taka.. pa sm tut 16 stara..kmal bom 17.. pa še tut nisem mela fanta..tut jst mam občutek,kot de sm luft..kot de sploh ne tam stojim.. pozdrau ne pač pravm d mene učasih prime da bi bruhala k kej pojem al pa tko... drgač pa tud js poznam eno tako k je močna in je popularna in ma fanta in use.. in glede teh karakterjev in kok se folk nosi se tud strinjam k glih taki so popularni in res tud js ne vidim poante u tem • slovenc79
10.3.2013 21:22
eLoo če hočeš shujšat telovad drugač pa, če vam kej pomaga, tipi ne gledamo sam na tiste ki majo manekensko postavo, najbolj modna oblačila, naličen fris in je najbolj vsem na očeh. enim so nam bolj všeč take ki so bolj v zadju, sramežljive. ker smo tudi sami taki in iščemo sebi podobne sploh če hodite na kakšne divje žure in hočte tam bit opazne. tko da, bodte to kar ste. ne se delat neko divo če to nisi. obnašaj se kot je tebi naravno. in privlačiš sebi podobne pol. in ne se delat nedosegljivo, ker to je tud nekak poskus "bit izstopajoča" in mislit da si neki posebnega. • TelefonMladiMladim
• Od: 24.10.2011
• Kraj: Ljubljana
10.3.2013 21:36
Pozdravljena abby,
V tvojih letih (predvidevam da si že srednja šola) je nesamozavest in nesigurnost vase precej pogosta. V tvojih letih se vse sprašujejo ali so dovolj dobre, lepe, privlačne, pametne, kul,.. in tako naprej. Si v iskanju samega sebe in tvoja pot je še dolga. Tako kot boš spreminjala stile oblačil tako se boš tudi ti. Kar se tiče lepote, vsi smo posebni, vsi smo lepi na svoj način in tako moramo sprejemati lepoto drugih, da bodo tudi oni našo. Prepričana sem, da nisi neprivlačna, pa čeprav tako praviš. Privlačnost živi v tebi, tako boš privlačila poglede kot si boš dovolila. Če se boš počutila zadovoljno boš to tudi izžarevala in okolica bo opazila. Če ti kaj ni všeč na sebi, spremeni! Naredi to kar te osrečuje in potem ko boš srečna, bodo to opazili tudi drugi. Srečne in vesele punce so veliko bolj všeč fantom. Verjetno bolj kot lačne, shujšane, lepotice. Kar se tiče pa fantov, veliko jih je še preotročjih da bi vedeli, kaj je pomembno. Imaš še veliko časa. Srečno! prostovoljka tmm • eLoo
10.3.2013 21:40
slovenc79 pravi:eLoo če hočeš shujšat telovad
drugač pa, če vam kej pomaga, tipi ne gledamo sam na tiste ki majo manekensko postavo, najbolj modna oblačila, naličen fris in je najbolj vsem na očeh. enim so nam bolj všeč take ki so bolj v zadju, sramežljive. ker smo tudi sami taki in iščemo sebi podobne sploh če hodite na kakšne divje žure in hočte tam bit opazne. tko da, bodte to kar ste. ne se delat neko divo če to nisi. obnašaj se kot je tebi naravno. in privlačiš sebi podobne pol. in ne se delat nedosegljivo, ker to je tud nekak poskus "bit izstopajoča" in mislit da si neki posebnega. ma ne, resno? drgač pa s tem tvojim povedanim se ful strinjam. ponavadi res gledamo sam tiste k izstopajo so kul in ne vem še kaj • slovenc79
10.3.2013 23:32
kr vztrajaj! pr telovadbi je vztrajnost glavna stvar se mi pa ne da vsega pisat, zato mal poglej moje poste pod temo "telo in zdravje", tam sem že večkrat napisal celo sago o tem sej čist logično da so tisti ki najbl izstopajo in najbolj porihtani najbolj opazni, sam pač.. če ti je kičasto ne maraš gledat in raj gledaš bolj preproste ljudi • katjusaa
• Od: 16.3.2013
dieta pa to ;)
16.3.2013 15:56
Živjo!
ja ce bi rade shujšale pač ukvarjejte se velik s športom pa to..ampak tut to ni use. ker js sm že od nekdaj športnica in sm trenirala že use možno(ples,plavanje,plezanje,atletiko,) zdej trenutno pa Box, Kickbox, MMA in K1.pa mi je ful ušeč ratal in zdej tekmujem v Boxu-za to pa rabim malo shujšat da pridem v željeno kategorijo, ker kljub temu da imam vsak dan razen med vikendi treninge(učasih tudi dvojne), nisem izgubila skoraj nič kil pač pa sem dobila več mišic, tako da zdej ko sem si poštimala prehrano pa grejo kilogrami kar hitro dol.. tko da tale dieta deluje: ZAJTRK: 1.ovseni kosmiči(naravni-nesladkani)+ 2dl mleka -lahko si jih skuhaš 2.banana+ 2dl mleka (bananasplit) 3. pomaranča & jabolko 4. 2 kosa polnozrnatega kruha+avkoado (ali kak drugi namaz-ne sladkan) 5. 2 jajci+ tanek kos kruha MALICA: 1. jabolko 2. navaden jogurt(srednjevelik) KOSILO: 1.(vsaj 3x na teden)čim več beljakovin(meso, ribe, sojini izdelki,..)+ zelenjava(predvsem zelena, saj vsebuje manj sladkorja..) skleda solate+po želji juha 2. solata s 50g feta sir+tuna(lahko iz konzerve) +po želji juha 3. ogljikovi hidrati-testenine s kakšno omako ali tuno-čim manj krompirja! MALICA: 1. jabolko 2. navaden jogurt(srednjevelik) 3. 15 oreščkov PO TRENINGU-pomembno je da to zaužiješ takoj po treningu, da regenerira mišice in ne gre v špeh 1. banana split 2. 1 vrstico temne čokolade VEČERJA-nič ogljikovih hidratov(SLADKORJA)!! : 1. jajci 2. tuna+ malo maščob(avokado/laneno olje/6 oreščkov) 3. za malo pest skute + 6 oreščkov • Pačupa
17.3.2013 0:31
sunshine pravi:men je to kar si napisal ful dobro valda :)samo neki mi ne gre v glavo.tu na forumu smo v takih temah vsi skupi,se strinjamo med sabo in so vsi ljudje tu tak fajn,v resničnem življenju-šoli pa je že v enem razredu včasih tolko fu****** in glupih da ti je žal da si tam.kje so vsi ti fajn ljudje v šoli?al se drugod drugače obnašajo?slabše? Prvo se oproščam ker nisem prebral vseh komentarjev od tega naprej ker je pozno ponoči in se nikakor ne morem zbrati. Rad pa bi odgovoril na to kaj si ti napisala Sunshine. Na svetu nas je veliko dobrih ljudi a smo dostikrat zasenčeni, če citiram, s ****či. Največ kjer se srečujemo s temi ljudmi je seveda v šoli. In problem je da se jim zelo težko izognemo. Velikokrat je tako, da imajo samo nerešenih veliko svojih problemov in se znajo s tem soočat samo tako, da iščejo pozornost ali pa da zafrkavajo, **** druge. Sam sem ugotovil, da kaj je najboljše narediti proti tem ljudem je, da jih preprosto ignoriraš. Vedno bolj ugotavljam, da nismo na svetu zato, da bi živeli v ne vem kakšnih slabih razmerah ampak da smo srečni. In bolj ko to ugotavljaš se ti začne **** za druge - ne me razumet kot v slabem smislu ampak v smislu kot za tiste, ki ti življenje delajo nesrečno, ki te tako rečeno ****. No če skočim nazaj, največji problem zakaj se ne moremo dostikrat izogniti tem ljudjem je, ker se sekiramo kaj si mislijo drugi. Zako pa ko te pride zafrkavat se probamo obranit, ker se bojimo kaj si mislijo drugi. S tem pa samo naredimo stvari hujše. Zato samo priporočam, da se te ljudje ignorira, se ne sekira kaj si o tebi mislijo drugi in tako živiš lepše življenje. Najhujši sovražnik človeka je ne imeti samospoštovanja (jah spet pride vse na samospoštovanja - naj razložim - če spoštuješ samega sebe razumeš da kje pri vragu ma nekdo drug pravico, da te želi na kakšen koli način. Ker noben človek nima te pravice, eni pa si jo vseeno jemlejo. Zato pa kot sem rekel je treba te ljudji preprosto ignorirat in pozabit kaj si drugi mislijo o tebi ker tisti ki si niso vredni tvoje ljubezni do njih. Treba si najti prijatelje, ki te spoštujejo, za druge ljudi pa se ti če tako rečem preprosto ****.e (ne me razumet da jim zato želiš najslabše ampak jih če tako rečem ignoriraš in da niso del tvojega življenja). Odgovor na kje so vsti ti fajn ljudje na šoli: Pogledati moraš samo z odprtimi očmi. Najdeš jih lahko za vsakim drugim kotom. Mogoče zatopljeni v svoje misli, berejo knjigo, se normalno pogovarjajo s svojimi prijatelji in splošno ne iščejo pozornosti. Problem pa je da punce (v kolikor gre za fante) opazite tiste, ki se vam mečejo pred nos (tisti, ki potrebujejo pozornost) in tako ne opazite nas, ki lepo sedimo in se brigamo zase. Nasvet: ne bit stereotipične ko gledate fante. Če je tih in sramežljiv še ne pomeni da je piflar in no lifer. Nikoli ne veš kaj se skriva v človekovih globinah. Spet se napisal preveč in odšel s teme. Upam, da bo moje blebletanje komu koristno. _________________ The truth may be out there, but lies are inside your head • Pačupa
17.3.2013 0:50
Upam da razumete, kaj vam mislim prikazati s to sliko! _________________ The truth may be out there, but lies are inside your head • SmileOnMyFace
• Od: 26.6.2012
• Kraj: Ljubljana
17.3.2013 12:06
Pačupa pravi:
Upam da razumete, kaj vam mislim prikazati s to sliko! Haha, svetovno jah, seveda....ni samo zunanjost pomembna, ane? |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.