Kako spremeniti zvok?

boy • Od: 12.5.2012 • Prispevkov: 4
Kako spremeniti zvok? 12.5.2012 18:18
Pozdrav vsem,

Vem, da tole vprašanje ne spada pod tole temo, vendar se mi zdi najbolj brana, ker potrebujem hiter odgovor upam, da ga bom dobil.No, vprašanje pa je sledeče - ali obstaja kakšen program, ki ti spremeni zvok vsepovsod, ko se meniš preko kompa(skype ipd.) in kateri so in kateri je najbolši.Vsem se zahvaljujem za hitre odogovore!

Lep pozdrav
slovenc79 • Od: 19.8.2011 • Prispevkov: 1260
Re: Kako spremeniti zvok? 13.5.2012 12:30
nisi bolj pomemben kot red tega foruma Wink

jaz uporabljam realtek gonilnik za zvočnike, in na kontrolni plošči lahko štimaš nekaj stvari (oktave gor/dol, grafično uravnavanje, eho itd..)
mucek112 • Od: 20.2.2012 • Prispevkov: 14
Re: Kako spremeniti zvok? 13.5.2012 14:59
zelooo dober program za takšne stvari je CLOWNFISH [povezava]
Re: Kako spremeniti zvok? 13.5.2012 17:06
mucek112 pravi:

Sem ga osebno sprobal vendar mi ne deluje.Izberem npr. glas >baby< pa pokličem enega na skypu pa je isti glas katerega imam - se nič ne spremeni.Bi moral še kaj nastavit?
mucek112 • Od: 20.2.2012 • Prispevkov: 14
Re: Kako spremeniti zvok? 13.5.2012 22:36
boy pravi:
mucek112 pravi:

Sem ga osebno sprobal vendar mi ne deluje.Izberem npr. glas >baby< pa pokličem enega na skypu pa je isti glas katerega imam - se nič ne spremeni.Bi moral še kaj nastavit?

sprejet moraš vtičnik na skypu!
Re: Kako spremeniti zvok? 13.5.2012 22:47
Kje pa se sprejme?Če lahko napišeš postopek.

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.