Vprašanja za študente!..oz. za vse, ki veste kaj o faxu:)• MandM
• Od: 5.5.2012
Vprašanja za študente!..oz. za vse, ki veste kaj o faxu:)
12.5.2012 10:52
Hej!
No, jaz pa mam par vprašanj, ki so predvsem namenjena študentom, ki mi lahko s prve roke povejo, al pa tistim ko majo več pameti o fakultetah ko pa jaz.. No, počasi se bom mogla odločit kam naprej študirat (zdej sem v gimnaziji), pa me zanima: * A obstaja kakšna fakulteta brez matematike in fizike? ..in pa, kaj bi bil dober študij zame? Zanima me mogoče PRAVA (sam govorijo da je baje teeežko, če nisi ravno fejst priden), pa GEODEZIJA mi je zanimiva tak pol ko maš že službo, sam če pomislim na vso matematiko me pa mine.. :s Pol pa še o jezikov ŠPANŠČINA in ANGLEŠČINA, ampak če tak pomislim, na koncu nočem biti neki prevajalec ali profesor ali kaj takega. Vem, da bo zdej to čudno izpadlo ampak vedno sem si želela biti nekaj dost pomembnega in pa samostojnega seveda! Ampak zdej se jaz nikakor ne znajdem, kam naprej, da bi vse to lahko uresničila. Tak da ja... Glede na moja zanimanja, kaj mislite da bi blo ok zame? Oz. Kaki študiji se mi recimo lahko ponujajo glede teh stvari? Hvala vam:3 • Rocafella
• Od: 24.1.2010
Re: Vprašanja za študente!..oz. za vse, ki veste kaj o faxu:)
12.5.2012 15:47
če te zanimajo jeziki, je fajn it na filozofsko. v mariboru maš menda angleščino, nemščino, madžarščino, v ljubljani pa maš vse kaj hočeš xD
no, nisn več ziher kak je v mb, je že dolgo tega odkar sem raziskovala o tem drugače pa ja..tam tud nimaš te matematike in fizike pa itak tud na večini družboslovnih fakultet nimaš tega, na pravni npr. (aja pazi - na epf-u majo matematiko) • MandM
12.5.2012 19:51
pa veš kej mogoče, je pravna res ful težka?? (za take recimo ko se nam 'ne da' zloo zlo učit al kaj :S
• Rocafella
• Od: 24.1.2010
12.5.2012 20:02
hmm.. kaj pa vem. mam nekaj kolegov tam, sicer se noben ni pritoževal čez faks, da bi blo težko al pa kaj, ampak je tud res, da se nismo ničkaj menli o šoli...
• MandM
12.5.2012 20:07
haha, okej, vseeno ti hvala • Neimenovano
• Od: 12.3.2012
13.5.2012 12:20
Jst sm se letos vpisala na pedagogiko in andragogiko na filozofski v ljubljani in na tej smeri ni matematike, niti fizike. Sam glede na to, da tebe zanimajo čist druge stvari mislim, da ti ta faks ne bo všeč. Mislm pa da če si zberš takšno smer, k ma tudi na faksu metematiko in podobne zadeve mislm da se tud v poklicu potem srečujš s tem. Je res, da so na faksu kkšne stvari nepotrebne in preobsežne za poklic, ampak mislm da so vseeno predmeti z razlogom. Omenila si pravo. Pravo je baje res težk faks, zelo obsežne stvari. Ponavadi največje probleme dela rimsko pravo. Tako sm slišala od ljudi, ki se že nekaj časa mučijo s tem faksom. Ampak če te to zanima, se morš pač potrudit. Vsak faks ma neki težkega, ampak tko je. • 6257
• Od: 13.2.2012
14.5.2012 14:36
A nimate na šoli svetovalca, informativnih publikacij, zbirke predstavitev vseh študijev in poklicov?? Sicer pa ostajajo tudi spletne strani fakultet, kjer je predstavljena vsaka smer, najdeš tudi predmetnike.
Vse imaš na pladnju, samo pobrigat se je treba! • Alinska
• Od: 27.6.2012
3.7.2012 14:17
Sej matematiki pa fiziki bi se večina rada izognla, sam, da bi pa faks zbral, kjer takih predmetov ni, se mi zdi pa neumnost. Vse je z enim razlogom ane, zmeri se najde kak sošolc, k ti pomaga, pa itaq če hodš mal na predavanja pa se učiš, se da narest pol izpit. Mislm pa da ti študij geodezije v teh časih ne garantira službe na tem področju, če nimaš namena sama odpirat kake firme al pa it delat v tujino. Sej vsi vemo - naravoslovje, al pa kako prevajanje ruščina, nemščina, kitajščina. Sam potem tudi rabiš še kakšna druga znanja ane. Itak se je treba skoz učit. Cel lajf.
• SweetSmile
• Od: 28.12.2011
3.7.2012 21:06
Tut js mam eno uprašanje mene zanima če je možno, da normalno študiraš in potem postaneš dvopredmetni učitl matematke in glasbe • Neimenovano
• Od: 12.3.2012
4.7.2012 2:17
Pedagoška fakulteta ima možnost za dvopredmetnega učitelja, lahko pa greš tudi na filozofsko dvopredmetno študirat. Poglej malo na spletnih straneh teh faksov. |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.