Apple telefon :)
• jsjsjs6
• Od: 7.7.2011
Apple telefon :)
7.5.2012 18:47
Mene pa zanima če so Applovi telefoni narejeni na slovenjski jezik ?
In kako se vam zdijo • Koocka
• Od: 13.10.2010
Re: Apple telefon :)
7.5.2012 19:16
Ne niso. Angleški so.
In men se zdijo super. mam iPhona 4 in ni primerjave z ostalimi telefoni. • Timo3113
• Od: 22.2.2011
7.5.2012 20:10
Če se da, je možno da ga jailbreakaš,in potem ti ponekod lahko dajo gor slovenski vmesnik.
hm...Na tvojem mestu bi počakal. Zato,ker je letos Galaxy S III že prišel ven,napovedan pa je tudi prihod iPhona 6. generacije. Tako da bi jaz počakal,ker se mi ne bi splačalo za pol leta kupiti telefon (iphone 4s),ker bi mu potem cena dosti padla,za nekje 150-200eur... Počakaj,pa boš potem glede na primerjavo in cene izbrala pravega • patty1
• Od: 3.11.2011
7.5.2012 21:06
Timo3113 pravi:Če se da, je možno da ga jailbreakaš,in potem ti ponekod lahko dajo gor slovenski vmesnik.
hm...Na tvojem mestu bi počakal. Zato,ker je letos Galaxy S III že prišel ven,napovedan pa je tudi prihod iPhona 6. generacije. Tako da bi jaz počakal,ker se mi ne bi splačalo za pol leta kupiti telefon (iphone 4s),ker bi mu potem cena dosti padla,za nekje 150-200eur... Počakaj,pa boš potem glede na primerjavo in cene izbrala pravega se strinjam mam iphone 4s(ful je zakon) sam bi na tvojem mestu še mal počakala d bi mu cena padla mal se je že spustila bi p počakala še kak mesec mogoč dva pol bi ga p šla kupit p še nov galaxy pride vn • Timo3113
• Od: 22.2.2011
8.5.2012 17:12
Zdej je takšna invazija letos,maš novega Sonya zuni,Nokia je celo neki dala ven,pa Htcjecv ONE X,kakšen dizajn...Jaz bi počakal,da se to leto zaključi,ali pa bi počakal na spust cen Galaxy s2 in iphona 4s,ko pride še novi iphone ven...
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.