KA NJ NARDIM?• patty1
• Od: 3.11.2011
KA NJ NARDIM?
6.5.2012 18:24
TAK JE... SM STARA 14. LET IN SM U FRENDA K JE STAR 21 LET. UČI ME KITARO NA DOMU(NISM HOTLA U GLASBENO). FUL SE ŠTEKAMO... PREDKRATKIM STA ŠLA S PUNCO NARAZN K JE FUL LUBUSUMNA P JO JE PUSTU. IGRA U SKUPINI KITARO P SE Z NJEGOVIMI FRENDI FUL ŠTEKAM, VEČKRAT GREMO SKUPI KAM. TUD K SMA MIDVA SAMA ME FUL POSLUŠA AL PA POHVALI... PRED FRENDI JE TUD TAK, MISLIM FUL ME POSLUŠA PA POGOVARJA Z MANO... KA NJ NARDIM? PLS HELLLLP! LP • evica5
• Od: 16.11.2010
• Kraj: Ljubljana
Re: KA NJ NARDIM?
6.5.2012 19:43
kašni pa so te signali, če smem uprašat? (:
• patty1
6.5.2012 21:47
em sei veš,me lepo pogleda, se mi nasmeji, mi pomežikne.... kr tk ga p ne morm uprašat če sm mu ušeč • Maariiee
• Od: 31.8.2010
7.5.2012 11:35
no, pač men se zdi, da ti pomežikne(nasmeji, lepo pogleda) zato, ker si mu simpatična ampak ta tvoja simpatičnost je njemu "ljubka" in se zraven tebe počuti kot zraven svoje mogoče sestrce(se pravi, da si mu kot sestrca), da si mu zlo blizu, kot frendca. Tut jst mam frenda ko je star 25 let pa me objame pa mi pomežikne pa se ful zanima za moja zanimanja pa mi pomaga in tko...ampak mislim da je to vse zaradi občutka prijateljske "povezanosti" in tko kot mi včasih rečemo kirmu malemu frocu: "iiiiiiii kok je pa ta šikan" haha:D Upam da ne vzameš to vse kot da ti pravim da nimaš šanse pr njemu, ampak sam probam ti povedat da se nikar ne zanaši preveč na njegove mešane signale, ker si na koncu lahko zelo razočarana.
Upam da sem vsej mal pomagala. Kisses, Marie. • patty1
7.5.2012 15:17
• disketa
• Od: 26.7.2009
7.5.2012 16:51
Ima te za mlajšo sestrico.
Res je,da pravijo, da v ljubezni leta niso pomembna, vendar so! Ti se pri 14. lahko počutiš zrelo, lahko si tudi veliko bolj zrela od vrstnikov, vendar boš čez čas videla, da je razlika v letih prevelika (pri 21. se lahko vprašaš, če bi z vsemi novimi izkušnjami želela hoditi s svojo 14 letno verzijo- jaz ne bi.) Če si mu pa dejansko všeč je z njim nekaj narobe; meni to meji že na pedofilstvo. Če se ti pa fantje tvoje starosti zdijo preotročji še malo počakaj, ali pa daj priložnost kakemu sramežljivemu in tihemu, morda bo bolj zrel kot ta glasni 'frajerji'. • irish
• Od: 12.2.2012
7.5.2012 20:42
Ai. Boga. Lej... Najbolje, da ga pozabiš, poiščeš nekoga malo mlajšega. Vem, da je težko ko to bereš. Ampk vidva, tud če bi blo kej med vama nimata šans.
Mata različne poglede na svet, potrebe, skrbi, način razmišljanja, dojemanja... On je praktično odrasel. Tebi pa še malo manjka. Vem hudo je, in razumem kako ti je. Za kaki pogovor sem tu zate... • patty1
7.5.2012 21:00
hvala ti res, ga bom probala pozabit sam bo ful težk k mi kr naprej pošila smse p use si poveva. • slovenc79
• Od: 19.8.2011
7.5.2012 22:40
res premlada si zanj, kaj naj rečem.. če ostaneta v stikih, mogoče čez leta.. ampak nima smisla do takrat čakat. pri teh letih se boš zelo spreminjala, neki časa boš tako razmišljala neki časa drugače, dokler ne boš približn tok stara kot on.
kot je disketa rekel, njemu si bolj mlajša sestrica. mogoče bi razumela, če bi se npr. en 10 letni poba zaljubil vate? približn tako no • disketa
8.5.2012 12:23
slovenc79 pravi:kot je disketa rekel
Napačen spol. • slovenc79
• Od: 19.8.2011
8.5.2012 12:42
aja.. še bolš hehe • patty1
18.7.2012 1:09
Oj! Spet jst!mam spet eno uprašanje... No tak je mene je zdj ta tip povabu vn! Sma se ful zdližala u skupini mu gre super, jst sm tui z igranjem kitare napredovala in me je uprašu na vaji če bi šla vm in sm rekla d ja sam zdj p nism zihr kr jst ga mam full rada on p to ve kr mu je moja bff povedla k je hotla d sma skp sam je bl sramežliv p pol ni nč blo... Ne vem ka nj pls hellp nujn!!
• patty1
18.7.2012 1:13
Oj! Spet jst!mam spet eno uprašanje... No tak je mene je zdj ta tip povabu vn! Sma se ful zdližala u skupini mu gre super, jst sm tui z igranjem kitare napredovala in me je uprašu na vaji če bi šla vm in sm rekla d ja sam zdj p nism zihr kr jst ga mam full rada on p to ve kr mu je moja bff povedla k je hotla d sma skp sam je bl sramežliv p pol ni nč blo... Ne vem ka nj pls hellp nujn!!
• irish
18.7.2012 11:39
A? Haha... Zdej je odvisn. Obstajajo šanse, da se mu zdiš mal bol zrela p to, in ga res zanimaš ti. Kot oseba, ne sam kot punca.
Je pa večja šansa da kej... hoče od tebe. Aja. P to, ka je tokšna razlika med vama. Moja teta pa njen mož sta 10 let razlike in mata res srečno familijo z dvema otrokoma. Torej ta razlika med vama se bo u prihodnosti mal zabrisala... Ka boš ti še mal odrasla. Si pomisla da te je vn povabu ko prjatlco? • disketa
18.7.2012 14:59
irish pravi:Moja teta pa njen mož sta 10 let razlike in mata res srečno familijo z dvema otrokoma.
Ja, ampak koliko sta pa bla stara, ko sta se spoznala? Sicer pa poznam enega 21 letnika, ki ima bejbo staro 14.. pa se nam usem ki ga poznamo zdi malo bolano. Mi je pa za crknit, ko si predstavljam, da jo pride iskat do njene OŠ.. Pa enkrat jo je vzel s sabo na hauba party.. bejba je bla čisto 'prestrašena' in z velikimi očmi gledala kaj se dogaja (blo je malo bolj divje), najprej sploh ni hotla iz avta.. na žurki pa je bil folk 19+, večinoma čez 20. Skratka, ne gre tako no. • lara123
• Od: 15.12.2010
18.7.2012 15:08
okeii.. tii si 14 on pa 21 to = 7 let razlike ok nekateri pravjo, da leto niso pomembna če je le ljubezen. JA s tem rečmo da se delno strinjam apmakkkk ne pri taki staosti ko si tii 14 :O . Pomoje je nek ženskar in pedofil obenem če te osvaja. Če pa bota hodla (bohnedi) pol ti bo pa fuuull žauu ko boš starejša vrjemmm prauu gablo se ti blo!!!
• nancy
• Od: 27.4.2010
18.7.2012 19:47
haloo... js sam seksam z 21 letniki.. zveza?? ok čče bi ga rada u zaporu videvala.. kr.. pogumno.. drugač pa ni preveč priporočljivo.. sta pač frenda.. mogoče kdaj (**** frenda) • irish
18.7.2012 21:42
disketa pravi:
irish pravi:
Moja teta pa njen mož sta 10 let razlike in mata res srečno familijo z dvema otrokoma.
Ja, ampak koliko sta pa bla stara, ko sta se spoznala? Sicer pa poznam enega 21 letnika, ki ima bejbo staro 14.. pa se nam usem ki ga poznamo zdi malo bolano. Mi je pa za crknit, ko si predstavljam, da jo pride iskat do njene OŠ.. Pa enkrat jo je vzel s sabo na hauba party.. bejba je bla čisto 'prestrašena' in z velikimi očmi gledala kaj se dogaja (blo je malo bolj divje), najprej sploh ni hotla iz avta.. na žurki pa je bil folk 19+, večinoma čez 20. Skratka, ne gre tako no. Drugi letnik je bla.. Če si u osnouni je to mal... Khm. Ja. • SmileOnMyFace
• Od: 26.6.2012
• Kraj: Ljubljana
27.7.2012 12:04
disketa pravi:Ima te za mlajšo sestrico.
Res je,da pravijo, da v ljubezni leta niso pomembna, vendar so! Ti se pri 14. lahko počutiš zrelo, lahko si tudi veliko bolj zrela od vrstnikov, vendar boš čez čas videla, da je razlika v letih prevelika (pri 21. se lahko vprašaš, če bi z vsemi novimi izkušnjami želela hoditi s svojo 14 letno verzijo- jaz ne bi.) Če si mu pa dejansko všeč je z njim nekaj narobe; meni to meji že na pedofilstvo. Če se ti pa fantje tvoje starosti zdijo preotročji še malo počakaj, ali pa daj priložnost kakemu sramežljivemu in tihemu, morda bo bolj zrel kot ta glasni 'frajerji'. se strinjam! če kdo pravi, da niso leta pomembna v ljubezni se je hudo zlagal. če res niso, zakaj nam pol nonstop težijo z spolnim nadlegovanjem in pedofili! če pa slučajuno hodiš s fantom k je že odrasel, ti ap si še mladoletna pa njega napadejo, pa ga pol lahka obiskuješ sam še v zaporu! kje je pravica na tem svetu????? |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.