horny????????????1 | 2 | 3 | >>
• Ashley
• Od: 31.10.2008
horny????????????
2.4.2009 17:21
mi lohku kho pujasni ki pomeni horny??
• Juliet013
• Od: 3.2.2009
Re: horny????????????
2.4.2009 17:25
horny - ang. potrebn (pa ne pomoči • PuuuPiixXxaaa
• Od: 18.1.2009
2.4.2009 19:18
aham..točno tak ko je rekla Juliet...
hmm v našem klassi so itaq vsi fanti horny • Juliet013
2.4.2009 19:24
aam da nebi o puncah. Moja ugotoviteu je da smo punce veliiik bl. Sam pač me tega ne pokažemo • barby999
• Od: 28.9.2008
• Kraj: Novo mesto
2.4.2009 19:38
Juliet013 pravi:aam da nebi o puncah. Moja ugotoviteu je da smo punce veliiik bl. Sam pač me tega ne pokažemo
hoho ne pokažemo?? xD js ko me zagrab kr norim jaooo, pa še če je kaka matka al pa angla dlih pm. sj me skor zmeri razganja • maych
• Od: 28.2.2009
2.4.2009 19:41
haha js sm horny fulllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll _________________ maych;) • Juliet013
2.4.2009 20:00
uglaunem hotla sm povedat da to sploh ni res da so sam tipi. Ker smo me vlik ueč mah punce smo zakon, sj prot temu nč nemorš • barby999
• Od: 28.9.2008
• Kraj: Novo mesto
2.4.2009 20:01
Juliet013 pravi:uglaunem hotla sm povedat da to sploh ni res da so sam tipi. Ker smo me vlik ueč
mah punce smo zakon, sj prot temu nč nemorš bravo!! • underberg
• Od: 3.12.2008
• Kraj: šembric pri tuzli
2.4.2009 20:08
sj neki jih pa prizna da so bol potrebne ko moški. Pa sj to se ve da je tak, pa nočjo priznat pol pa nas u drek tišijo. Ma sj se to opazi kdaj je ženska potrebna, takrat ko je tečna , sj teži pa tak skos, tak da je zmer potrebna • Juliet013
2.4.2009 20:09
underberg pravi:sj neki jih pa prizna da so bol potrebne ko moški. Pa sj to se ve da je tak, pa nočjo priznat pol pa nas u drek tišijo. Ma sj se to opazi kdaj je ženska potrebna, takrat ko je tečna , sj teži pa tak skos, tak da je zmer potrebna
Ja seej tipi ste take dobre dušce ane. Najprjaznejši pa ustrežlivi. Čiz popounoma nesebični. • love9bitch
• Od: 28.3.2009
21.4.2009 18:10
hori so punce in fantje. v bistvu so po mojme mnenju punce bolj horni, samo, da fantje to pokazemo, punce pa ne. oz pokazejo, samone vidimo.
kdai pa kdai vzamite kak telefon fotke, pa poglejte slike, videe. al pa ku so pj • miaTHEshoe
• Od: 21.7.2009
21.7.2009 17:35
Pomoje smo punce bol samo ful majn to pokažemo ;D no pa tu se tuji pozna da smo punce 2 leti hitrejše v razvoju ^^ • impulz
• Od: 12.10.2008
21.7.2009 20:00
Juliet013 pravi:aam da nebi o puncah. Moja ugotoviteu je da smo punce veliiik bl. Sam pač me tega ne pokažemo
ja se strinjam s tabo punce so bl diskretne tipi pa bl na javno use • Jok3r
• Od: 22.7.2009
22.7.2009 9:40
miaTHEshoe pravi:Pomoje smo punce bol samo ful majn to pokažemo ;D no pa tu se tuji pozna da smo punce 2 leti hitrejše v razvoju ^^
ampak ne v psihičnem razvoju • Nikea
• Od: 2.7.2009
22.7.2009 20:36
PuuuPiixXxaaa pravi:aham..točno tak ko je rekla Juliet...
hmm v našem klassi so itaq vsi fanti horny D ne govoriimo o našiih.... • tilen
• Od: 23.7.2009
23.7.2009 0:11
miaTHEshoe pravi:Pomoje smo punce bol samo ful majn to pokažemo ;D no pa tu se tuji pozna da smo punce 2 leti hitrejše v razvoju ^^
hehe pac nas muci kaj cmo vi nas pa itak sam draste
• miaTHEshoe
• Od: 21.7.2009
23.7.2009 10:33
Jok3r pravi:
miaTHEshoe pravi:
Pomoje smo punce bol samo ful majn to pokažemo ;D no pa tu se tuji pozna da smo punce 2 leti hitrejše v razvoju ^^
ampak ne v psihičnem razvoju jas bi pa rekla da psihičnem fizičnem pa ne tak • vuvu
30.8.2009 16:14
love9bitch pravi:hori so punce in fantje. v bistvu so po mojme mnenju punce bolj horni, samo, da fantje to pokazemo, punce pa ne. oz pokazejo, samone vidimo.
kdai pa kdai vzamite kak telefon fotke, pa poglejte slike, videe. al pa ku so pj sj tud mi to pokažemo..sam vsaka na svoj način... ene je sram pa so tih pa vse.. ene pa pač (npr.mene) razganja u nedogled • caj
30.8.2009 16:21
in o tem se mora na forumu razgrablat, pejt vn najd enga, mal ga obnor in toj to, al pa začni razne predmete uporabljat za razne stvari
• skorpion
• Od: 9.3.2009
30.8.2009 23:41
vuvu pravi:
love9bitch pravi:
hori so punce in fantje. v bistvu so po mojme mnenju punce bolj horni, samo, da fantje to pokazemo, punce pa ne. oz pokazejo, samone vidimo.
kdai pa kdai vzamite kak telefon fotke, pa poglejte slike, videe. al pa ku so pj sj tud mi to pokažemo..sam vsaka na svoj način... ene je sram pa so tih pa vse.. ene pa pač (npr.mene) razganja u nedogled ma ja saj pokažete smo zeloo redko se to zgodi drugač je pa fajn če punca vsaj malo pokaže ko je pač... ne • vuvu
30.8.2009 23:55
skorpion pravi:
vuvu pravi:
love9bitch pravi:
kdai pa kdai vzamite kak telefon fotke, pa poglejte slike, videe. al pa ku so pj sj tud mi to pokažemo..sam vsaka na svoj način... ene je sram pa so tih pa vse.. ene pa pač (npr.mene) razganja u nedogled ma ja saj pokažete smo zeloo redko se to zgodi drugač je pa fajn če punca vsaj malo pokaže ko je pač... ne ja fora je v tem da jih/nas je velik sram o tem govorit pa to... jst npr. lahk zdj priznam.. oz.sm že velikrat priznala.. zakaj je pa fajn? • skorpion
31.8.2009 0:02
vuvu pravi:
skorpion pravi:
vuvu pravi:
love9bitch pravi:
kdai pa kdai vzamite kak telefon fotke, pa poglejte slike, videe. al pa ku so pj sj tud mi to pokažemo..sam vsaka na svoj način... ene je sram pa so tih pa vse.. ene pa pač (npr.mene) razganja u nedogled ma ja saj pokažete smo zeloo redko se to zgodi drugač je pa fajn če punca vsaj malo pokaže ko je pač... ne ja fora je v tem da jih/nas je velik sram o tem govorit pa to... jst npr. lahk zdj priznam.. oz.sm že velikrat priznala.. zakaj je pa fajn? ja včasih je že full čudno če je punca preveč sramežljiva .. te se ti že pol zdi da je brezveze silit v njo če nič ne odreagira.. • vuvu
31.8.2009 0:05
skorpion pravi:
vuvu pravi:
skorpion pravi:
vuvu pravi:
love9bitch pravi:
kdai pa kdai vzamite kak telefon fotke, pa poglejte slike, videe. al pa ku so pj sj tud mi to pokažemo..sam vsaka na svoj način... ene je sram pa so tih pa vse.. ene pa pač (npr.mene) razganja u nedogled ma ja saj pokažete smo zeloo redko se to zgodi drugač je pa fajn če punca vsaj malo pokaže ko je pač... ne ja fora je v tem da jih/nas je velik sram o tem govorit pa to... jst npr. lahk zdj priznam.. oz.sm že velikrat priznala.. zakaj je pa fajn? ja včasih je že full čudno če je punca preveč sramežljiva .. te se ti že pol zdi da je brezveze silit v njo če nič ne odreagira.. mja sj to maš prav...sam če pa npr. vedno tist ful pokaže da je pač horny.. pol pa si verjetn tip misl svoje.. npr. če sta mal bl starejša da ga hoče sam ponucat..xD • skorpion
31.8.2009 0:20
vuvu pravi:
skorpion pravi:
vuvu pravi:
skorpion pravi:
vuvu pravi:
love9bitch pravi:
kdai pa kdai vzamite kak telefon fotke, pa poglejte slike, videe. al pa ku so pj sj tud mi to pokažemo..sam vsaka na svoj način... ene je sram pa so tih pa vse.. ene pa pač (npr.mene) razganja u nedogled ma ja saj pokažete smo zeloo redko se to zgodi drugač je pa fajn če punca vsaj malo pokaže ko je pač... ne ja fora je v tem da jih/nas je velik sram o tem govorit pa to... jst npr. lahk zdj priznam.. oz.sm že velikrat priznala.. zakaj je pa fajn? ja včasih je že full čudno če je punca preveč sramežljiva .. te se ti že pol zdi da je brezveze silit v njo če nič ne odreagira.. mja sj to maš prav...sam če pa npr. vedno tist ful pokaže da je pač horny.. pol pa si verjetn tip misl svoje.. npr. če sta mal bl starejša da ga hoče sam ponucat..xD to maš prav ja... pač do neke mere te je super • vuvu
31.8.2009 0:22
skorpion pravi:
vuvu pravi:
skorpion pravi:
vuvu pravi:
skorpion pravi:
vuvu pravi:
love9bitch pravi:
kdai pa kdai vzamite kak telefon fotke, pa poglejte slike, videe. al pa ku so pj sj tud mi to pokažemo..sam vsaka na svoj način... ene je sram pa so tih pa vse.. ene pa pač (npr.mene) razganja u nedogled ma ja saj pokažete smo zeloo redko se to zgodi drugač je pa fajn če punca vsaj malo pokaže ko je pač... ne ja fora je v tem da jih/nas je velik sram o tem govorit pa to... jst npr. lahk zdj priznam.. oz.sm že velikrat priznala.. zakaj je pa fajn? ja včasih je že full čudno če je punca preveč sramežljiva .. te se ti že pol zdi da je brezveze silit v njo če nič ne odreagira.. mja sj to maš prav...sam če pa npr. vedno tist ful pokaže da je pač horny.. pol pa si verjetn tip misl svoje.. npr. če sta mal bl starejša da ga hoče sam ponucat..xD to maš prav ja... pač do neke mere te je super sam veš vprašanje je.. kak naj punca ve.. kolk more pokazat da bo fantu všeč.. heh xD sam pomoje pač more bit to kar je pa pač kok jo trga |
|||||||||||||||||||||||
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.