Zalublena.. :/ Pomagate?• MandM
• Od: 5.5.2012
Zalublena.. :/ Pomagate?
5.5.2012 11:37
Hej!
Mam problem. No, nevem če je glih problem, saj je vse kul in prav, razen ene stvari.. No, pač se je zgodlo da sem si prek fejsbuka začela dopisovat z bivšim od moje best prjatlce.. In taka pač sem, da se na nekoga hitro navežem in fant je naredil taki vtis na mene, da mi je kar ratal všeč, oz. še kej več... Prijatlci sem to že povedala in ni nič narobe, ker se mi dopade, ker ma ona itak zdaj že drugega resnega!.. ampak me je kot prava bf opozorila, da je ta 'moj' neresen, (btw. njo je prevaral :/ ampak pol jo še prosil za šanso..)... in zdej res nevem kaj bi! Fant je preveč prijazen do mene, tudi hoče, da bi se kdej dobla, sam jaz nočem da bi se pol vse končalo, ker sem se res že ful navezala. Kak naj zvem kake ma namene?? (brez da bi ga direktno vprašala) REEES PROSIM ZA KAKRŠEN KOLI NASVET! Zlati ste, Ful vam hvala. • Neimenovano
• Od: 12.3.2012
Re: Zalublena.. :/ Pomagate?
5.5.2012 22:18
Ja lej če si navezana že tako ali tako, potem se dubi z njem in vsaj poskusi. Če boš zdej nehala veš da ti bo kasnej žou. Vedno je tko. Ne veš za kok stvari je men tko žou, ker nism upala poskust. Veš da morš biti previdna, da mu ne smeš tako hitro zaupat, nej se potrudi zate, če te hoče. Nej ti dokaže, da je vredn zaupanja, če ne te ni vreden. Vendar vseeno, poskusi! (: Ne moreš vedet, zakaj je ta fant prevaru tvojo kolegico. Lej priznam, jst sm tudi že prevarala tipa, ampak samo zato, ker ga ubistvu nism mala rada. Zdej mam resnga tipa in ga nebi nikol na svetu prevarala! Tko da ni vedno res, da če 1x prevaraš, varaš večkrat.
• MandM
• Od: 5.5.2012
Re: Zalublena.. :/ Pomagate?
6.5.2012 10:07
hvala ti:3
ja res, sej meni je tudi že za mega dooosti stvari žau da ji nisem naredla.. tak da ja, ravno včerej me je povabo ven za u petek in bom šla, pol bomo pa vidli kak bo šlo naprej. samo je vseeno nek strah vedno v meni da se bo zgodlo isto ko moji kolegici... kar se ne morem tega filinga znebit :s res ti tnx še enkrat, pa uživaaaaj s tvojim |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.