Obstojen svinčnik za oči!! heelpp :)• MarushaXm
• Od: 9.11.2011
Obstojen svinčnik za oči!! heelpp :)
3.5.2012 18:40
Nasledn mesnc mam pač eno zlo pomembno prireditev, ko jo bom jaz vodla. rada bi se lepo naličila saj bo tam kar veliko ljudi ( tudi moja simpatija ;P )pa tudi male oči imam in bi jih rada poudarila. z svinčniki pa imam slabe izkušnje saj mi zdržijo samo 2 uri!!! zej me pa zanima, kakšenga oz. od katere firme bi mi svetoval in kakšne izkušnje imate z njimi?? • justfly
• Od: 17.7.2011
Re: Obstojen svinčnik za oči!! heelpp :)
3.5.2012 18:46
meni je najbolš tekoči eyeliner k mi drži res dosti cajta.če si ga daš na veko ti lepo poveča oči dol si ga dam mal bol tško in ga je ponavadi pol še kak dan videt.js ga mam od s-he in ga dobuš v dm-ju HF • monxiee
• Od: 2.6.2011
5.5.2012 0:07
Am..odvisn a čš za zgornjo črto al spodnjo. No js se mažem z obojem, sam mam ful velke uči drgač in si jih s tem zmanšam, če pa čš met večje se pa sam zgori namaž. Recimo eno senčko k bo pasala na tvoje učke, pol pa tanko črto tik ob trepalncah..lohk si še u kotičku greš z mal črne...
Aja no js za uspodi uporablam barvico od Manhattna k jo dobiš u dm al pa u mullerju. Menda je dobra tut una k je ful biološka al neki..zelene barve je ovitek. Drgač za zgori mam pa eyeliner od essence. Tak črno moder je. Pa vodoodporen. Je pa kot eno pisalo. Upam da sem kej pomagala • bela
• Od: 5.5.2012
5.5.2012 10:31
Heiii js mam enak problem katerokoli barvico uporabim takoj gre dol mi ne zdrži kakšno uro še potem pa ne več .Kaj naj naredijo tisti ki imajo mastno kožo ,da bi jim obstala barva gor? A ma katera kakšen nasvet kako si najenostavnejše naličiš zgornjo črto ? • MarushaXm
• Od: 9.11.2011
5.5.2012 15:27
• missvampire
• Od: 15.11.2010
5.5.2012 17:41
hellou! za osebe, ki majo manjše, ožje oči, je ful fajn bela oz bež barvica. črna ti zmanjša oko, bela ti ga pa fejst poveča in nekoliko poudari. naneseš jo pa normalno kot črno barvico. xx M |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.