mini krilo NY

theoneblondie • Od: 8.2.2012 • Prispevkov: 197
mini krilo NY 30.4.2012 14:08
hello!

En problem mam, pravzaprav smešen je.

Nekaj časa nazaj sem v New Yorkerju kupila črno mini krilo, ki ima (nevem al je tisto zadnji ali sprednji del) na eni strani čez celo krilo zadrgo.
Ko sem v trgovini vprašala kera je zadnja stran, je trgovka rekla, da je tista kjer je zadrga. Pasala mi je in stala je lepo, zato sem jo kupila.

Čez en mesec pa vidim tam na lutki oblečeno to krilo, ravno obratno (zadrga je bila na sprednji strani), zato sem doma poslusila, kako stoji če je pa zadrga uspredi... grozno stoji, zdej pa res nevem katera stran je zadnja!

heeeeeeeeeelp!????!!!!!????!!!!!
MarushaXm • Od: 9.11.2011 • Prispevkov: 50
Re: mini krilo NY 30.4.2012 14:30
nos jo tak, ko teb paše Smile pomoje je zadrga uzadi...
lolixlolloli • Od: 23.2.2011 • Prispevkov: 64
Re: mini krilo NY 30.4.2012 22:07
am ja to krilo se nosi tko zlo visoko gor pač mal nad popkom... js ga tut mam... in ja zadrga je spredi... pa res glej da ga boš nosla visok gor kr je tko nareto, drgač boš čudn izpadla.Smile
T3jchk • Od: 26.6.2012 • Prispevkov: 44
Re: mini krilo NY 3.7.2012 15:28
A si probala kako izpade na tebi, če imaš zadrgo spredaj? Po moje pa ne bo neke drame, če jo nosiš zadaj, če je tebi tako lepše. Sej jo ti nosišWink
theoneblondie • Od: 8.2.2012 • Prispevkov: 197
Re: mini krilo NY 3.7.2012 19:49
T3jchk pravi:
A si probala kako izpade na tebi, če imaš zadrgo spredaj? Po moje pa ne bo neke drame, če jo nosiš zadaj, če je tebi tako lepše. Sej jo ti nosišWink

če jo nosim tako, da imam zadrgo spredi, mi tako čudno stoji , tudi če jo mam čist gor, kolkr se da.

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.