kaj naj nardim????• klavdija2016
• Od: 22.8.2011
kaj naj nardim????
29.4.2012 19:57
kaj nardit če se kdo norčuje če maš ful svetlo polt??
• MarushaXm
• Od: 9.11.2011
Re: kaj naj nardim????
29.4.2012 20:10
aj, ne sekiraj se! jzt sm tut ful svetle pa velikrat kdo kej reče, da sm mlečna al pa kej. samo ignoriram in zdej je bolš k vidjo da te ne prizadanejo. če ne mu pa kej reč nazaj...
drgač se pa ne sekiri, če si bela, ko to je ful lepo • whereami
• Od: 28.4.2012
29.4.2012 20:55
lepa si takšna kot si. če te zafrkavajo z nečim kar oni nimajo, to pomeni samo da jim je ušeč ali pa da so ljubosumni na to in da si edinstvena. ni ti treba mislit ko da je to neki slabega.
• SmileOnMyFace
• Od: 26.6.2012
• Kraj: Ljubljana
22.8.2012 17:10
Reci nazaj: ''Jaz vsaj ne izgledam kot zamorec'' To bo vsakega butnilo nazaj • Candycane
• Od: 20.8.2012
22.8.2012 17:58
mene tud zajbavajo pa me sprašujejo če reklamo za Ljubljanske mlekarne delam,ker sem bela k jogurt. ampak to ni nč tazga. drugač pa obstajajo samoporjavitvene kreme,ki niso nč nevarne,da se jih kupt v dm. • bubaFreak
• Od: 2.1.2010
22.8.2012 18:42
bejš za en dan kromper poberat pa ne boš več tku bela.
• slovenc79
• Od: 19.8.2011
22.8.2012 18:57
pa kaj krema za porjavitev xD daj no mir. bodi taka kot si. taka pač si, svetla in taka boš. za par mulčkov ki te **** se pa ne rabiš sekirat. mazat se s kemikalijam zarad tega pa sploh ne. edina stvar ki naj te skrbi da nisi predolg na soncu brez zaščite. saj jaz sem tudi bl svetel so tud mene zafarkaval, pa kaj češ.. otroc so otroc • lubennicaaa
• Od: 21.8.2012
22.8.2012 21:19
men je bela koža res lepa lepo pride do izraza če maš temne lasje...moja sušolka je bela in ma pegice in je prou luštna • nimamidej
• Od: 26.4.2012
23.8.2012 15:59
jst ku sm bla pa mejhna..sm pa bla bol bleda, skor že zelena..pa ne sam takrat ko ti je slabo..al pa kej..jst sm bla skoos taka..
..in prej ko sm bla še manša so govoril moji mamici,če sm kej bolana,pa njo krivil,de je za to ona kriva,pa če sm skus noter..pa če me nč ne ven (iz hiše) ne spustijo.. nevem,sam mene je takrat to fejs prizadel..(de če sm bolana pa to).. pol pa še tisto učitanje moji mami,de dela u zdraustvu..pa zaka me ne k dohtarji pele.. sam zdej mi noben nč ne reče..pa tut kože nimam več tak fejt bele/svetle.. pa ne zarad tega,kr sm bla na sonc..kr nism bla nč.. sam enostauno se mene sonce ne prime.. enkrat smo šli s šolo na ladjico.in so bli usi ožgan od sonca,pa rdeč..jst pa nč..ista ko vedno.. PAČ NEVEM KOŽA SE POL ČEZ LETA TUT SAMA SPREMENI..pa zdej me ma tut sonce mal bol rajš.. aja pa še neki..men so tut govoril,de mam ful visok čel (res ga mam)..pač to so mi govoril v osnovni šoli..in sm vedno rekla: ja vem.. in pol so še večkrat mi to rekl .. (jst sm se pa zarad tega še bol sekirala..pa še skoos so me na moje pomankljivosti spominjal -.- pol ko sm šla pa v sredno šol..pa mi je ena tak to rekla,de mam visok čel,pa je bla ono šokirana: ooooh.. kok maš visocga.. pa sm skomignala z rameni..pa sm rekla: ja in.. in pol je bla ful presenečena,de se ne sekiram...pa me tak še enkrat upraša,če se res nč ne sekiram.. pa sm rekla,de ne.. (u resnici se ful).. ampak ka je nauk.. de mi zdej u srednji noben več ne reče,de mam visocga..zato kr vejo (misljo) de se ne sekiram.. tak de sm jst zdej tut na to napol že pozabla,(kakiga mam)..tak da sm se pač tako tut sprejela..NAJBOL ME PA RAZ.F.U.KA, KO TE FOLK SPOMINJA SAM NA TVOJE SLABE POMANKLIVOSTI..DOBRIH PA NOBEN NE VID.. okej,razpisala sm se.. sorry (sam de je šlo ven) • smile97
• Od: 31.12.2009
23.8.2012 21:02
heej!
jst sm tudi ful bleda, pa me to ne moti.res je, da nisem taka od zmeraj, ampak je preveč drugih stvari na meni, ki jih ne maram, da bi gledala še barvo kože.. s samoporjavitveno kremo nimam izkušenj, sm si jo hotla dat za valeto, pa sem si premisnla ker morš bit natančen in take, jst pa nism taka. drugač pa itak bo zdej jesen in zima in ne bo lih dosti kože videt. če te moti, si daš puder in je. ne razumem folka, ki se norčuje če imaš svetlo polt. meni so use lepe... ne se sekirat, ker je tudi svetla polt ful ful lepa. . • SmileOnMyFace
• Od: 26.6.2012
• Kraj: Ljubljana
23.8.2012 22:51
rdecelaska pravi:jst ku sm bla pa mejhna..sm pa bla bol bleda, skor že zelena..pa ne sam takrat ko ti je slabo..al pa kej..jst sm bla skoos taka..
..in prej ko sm bla še manša so govoril moji mamici,če sm kej bolana,pa njo krivil,de je za to ona kriva,pa če sm skus noter..pa če me nč ne ven (iz hiše) ne spustijo.. nevem,sam mene je takrat to fejs prizadel..(de če sm bolana pa to).. pol pa še tisto učitanje moji mami,de dela u zdraustvu..pa zaka me ne k dohtarji pele.. sam zdej mi noben nč ne reče..pa tut kože nimam več tak fejt bele/svetle.. pa ne zarad tega,kr sm bla na sonc..kr nism bla nč.. sam enostauno se mene sonce ne prime.. enkrat smo šli s šolo na ladjico.in so bli usi ožgan od sonca,pa rdeč..jst pa nč..ista ko vedno.. PAČ NEVEM KOŽA SE POL ČEZ LETA TUT SAMA SPREMENI..pa zdej me ma tut sonce mal bol rajš.. aja pa še neki..men so tut govoril,de mam ful visok čel (res ga mam)..pač to so mi govoril v osnovni šoli..in sm vedno rekla: ja vem.. in pol so še večkrat mi to rekl .. (jst sm se pa zarad tega še bol sekirala..pa še skoos so me na moje pomankljivosti spominjal -.- pol ko sm šla pa v sredno šol..pa mi je ena tak to rekla,de mam visok čel,pa je bla ono šokirana: ooooh.. kok maš visocga.. pa sm skomignala z rameni..pa sm rekla: ja in.. in pol je bla ful presenečena,de se ne sekiram...pa me tak še enkrat upraša,če se res nč ne sekiram.. pa sm rekla,de ne.. (u resnici se ful).. ampak ka je nauk.. de mi zdej u srednji noben več ne reče,de mam visocga..zato kr vejo (misljo) de se ne sekiram.. tak de sm jst zdej tut na to napol že pozabla,(kakiga mam)..tak da sm se pač tako tut sprejela..NAJBOL ME PA RAZ.F.U.KA, KO TE FOLK SPOMINJA SAM NA TVOJE SLABE POMANKLIVOSTI..DOBRIH PA NOBEN NE VID.. okej,razpisala sm se.. sorry (sam de je šlo ven) vem, kaj misliš: in ne razumem, zakaj ljudje uživajo v teptanju drugih, to je tako sebično će pa imaš visoko čelo, ti priporočam fru fru. jaz ga imam, ker imam tudi visoko čelo in moram priznati, da je veliko boljše |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.