metuljček - kako ga nardiš?1 | 2 | >>• doubleR
• Od: 26.3.2009
metuljček - kako ga nardiš?
29.3.2009 20:50
mene pa neki zanima..
pač kak se nardi metulčka npr. na vrat... do zdej mi to sploh ni prekrižalo poti zadnič pa je to pršlo na dan ne od punce pač pa med neki pogovorom s prijateljico.. nekako sem se rešil s tega z nekim odgovorom ki ji verjetno ni dal odgovora.. samo vseeno me zanima kako s tem.. • XcrazyyX
• Od: 4.10.2008
Re: metuljček - kako ga nardiš?
30.3.2009 14:10
začneš z lupčkanjem vratu..al kjer ga pač delaš xD mehko.. in lahko tui z jezikom.. in pol samo sesaš. in lahko tudi malo grizeš. glauno je da sesaš, da rada tko rdeče.. metulčk pa rata zto k popokajo žilce prou izi xD sploh ni tko **** ku se na začetku sliši.aja ponavadi malo boli. _________________ It's sad, but sometimes moving on with the rest of your life, Starts with goodbye. <3 • Juliet013
• Od: 3.2.2009
30.3.2009 14:47
metulčk a.k.a. fafko? aam nuem če ste ui tut to počel, sam uem da so si pr nm učasih k so bli mejhni tko roko sesal • somebodyinyourhead
• Od: 30.3.2009
Re: metulček
30.3.2009 18:52
doubleR pravi:mene pa neki zanima..
pač kak se nardi metulčka npr. na vrat... do zdej mi to sploh ni prekrižalo poti zadnič pa je to pršlo na dan ne od punce pač pa med neki pogovorom s prijateljico.. nekako sem se rešil s tega z nekim odgovorom ki ji verjetno ni dal odgovora.. samo vseeno me zanima kako s tem.. jep tko mi je dau moii pubec i love him ** so fucking damn much ok preidmo k bistvu gleiii...tko sam daš na urat usta pol pa sesaš simple...pol pa boš mogoč meu u ustih kri.... • toohappy
• Od: 2.3.2009
30.3.2009 19:20
sam pol tu boli???
kri?? kaj je pol užitek v tem??? • nissa
• Od: 9.3.2009
30.3.2009 22:21
kriiiiiiiiii? Tega še pa niseem vidLa pa nwm .. spLoh nič ne boLiii sam da bi pa kriii meeu u ustiih .. to pa še nisem sLišaLa.. • somebodyinyourhead
31.3.2009 15:35
toohappy pravi:sam pol tu boli???
kri?? kaj je pol užitek v tem??? lej ni zihr pri useh...pač moj fant trenira judo pa ma pač bolj močnejše mišice in bol potegne HAHA pa ne tist:P • somebodyinyourhead
31.3.2009 15:36
nissa pravi:kriiiiiiiiii? Tega še pa niseem vidLa
pa nwm .. spLoh nič ne boLiii sam da bi pa kriii meeu u ustiih .. to pa še nisem sLišaLa.. ja kot sm rekla hodi k judoju pa je pač bl močen v rokah pa useh pri telese • nissa
31.3.2009 21:02
somebodyinyourhead pravi:
nissa pravi:
kriiiiiiiiii? Tega še pa niseem vidLa
pa nwm .. spLoh nič ne boLiii sam da bi pa kriii meeu u ustiih .. to pa še nisem sLišaLa.. ja kot sm rekla hodi k judoju pa je pač bl močen v rokah pa useh pri telese kake smešne maš ti hahahahaha . xD teb pa kolk zgleda pa se da nasmejat .. hehehehhe .. • barby999
• Od: 28.9.2008
• Kraj: Novo mesto
Re: metulček
1.4.2009 17:55
somebodyinyourhead pravi:
doubleR pravi:
mene pa neki zanima..
pač kak se nardi metulčka npr. na vrat... do zdej mi to sploh ni prekrižalo poti zadnič pa je to pršlo na dan ne od punce pač pa med neki pogovorom s prijateljico.. nekako sem se rešil s tega z nekim odgovorom ki ji verjetno ni dal odgovora.. samo vseeno me zanima kako s tem.. jep tko mi je dau moii pubec i love him ** so fucking damn much ok preidmo k bistvu gleiii...tko sam daš na urat usta pol pa sesaš simple...pol pa boš mogoč meu u ustih kri.... ja res je lohk kri ampak čist nč ne boli sam kri je...vem k sm porobala na roki, probi lohk tut zdle ful močn sesaj pol pa tko s sesanjem potegn u usta kožo pa pride kri..res • PuuuPiixXxaaa
• Od: 18.1.2009
1.4.2009 20:01
ke to te ke boli če pač tak potegneš da pride kri? pa kak se pozna?
kak te to zgleja nisn še vidla:D a je ki to na netu??? • barby999
• Od: 28.9.2008
• Kraj: Novo mesto
1.4.2009 20:12
PuuuPiixXxaaa pravi:ke to te ke boli če pač tak potegneš da pride kri? pa kak se pozna?
kak te to zgleja nisn še vidla:D a je ki to na netu??? ne ne boli čist nč..vsaj mene ne..lohk je pa tut odvisn od kože nwm, zgleda podobn ko modrica • somebodyinyourhead
1.4.2009 20:40
PuuuPiixXxaaa pravi:ke to te ke boli če pač tak potegneš da pride kri? pa kak se pozna?
kak te to zgleja nisn še vidla:D a je ki to na netu??? rdeč flek _________________ I am somebody in your head and i always watching you!!Muahahahaha... • love9bitch
• Od: 28.3.2009
1.4.2009 21:00
nene c ne boli in ni nobene krvi.
drugace, pa jaz metuljcke talam bol poleti. bazen...kopalke... • bubaFreak
• Od: 2.1.2010
2.1.2010 23:03
ja pa potem ma tisti k sesa, čist take ustnice.. izmučene .. mislm.. probite p boste vidl. xD to sm sestri js enkt na rok nardila/probala.. fajn.. sam morš doug p močno sesat d se dowg pol še wid.
• miaTHEshoe
• Od: 21.7.2009
2.1.2010 23:07
kak te to zgleja nisn še vidla:D a je ki to na netu??? probaj ja roki • skorpion
2.1.2010 23:10
eh ne tega delat • miaTHEshoe
2.1.2010 23:14
skorpion pravi:eh ne tega delat
ke ne, či je finta • skorpion
2.1.2010 23:19
miaTHEshoe pravi:
skorpion pravi:
eh ne tega delat
ke ne, či je finta vam je finta ja mi pa pol mormo plavi okol hodit • miaTHEshoe
2.1.2010 23:25
skorpion pravi:
miaTHEshoe pravi:
skorpion pravi:
eh ne tega delat
ke ne, či je finta vam je finta ja mi pa pol mormo plavi okol hodit huhu ja • skorpion
2.1.2010 23:33
miaTHEshoe pravi:
skorpion pravi:
miaTHEshoe pravi:
skorpion pravi:
eh ne tega delat
ke ne, či je finta vam je finta ja mi pa pol mormo plavi okol hodit huhu ja opasna si ti ja • pikapikapika
• Od: 26.12.2009
3.1.2010 14:53
metulčki so neki naaajbl seksii <3 najbolš je če te un k ti ga dela zrawn še ugrizne da maš pol ugriz pa še flek • Southwind
• Od: 23.2.2010
22.4.2010 19:23
Hahaha, vi niste normalni, ljudje.. Ko oseba dela flek, se samo pozna rdeč flek na mestu, nima pa nikakršne krvi v ustih, halo?! Lp, Southwind • Boris
• Od: 17.4.2010
31.5.2010 21:47
simpleeboran pravi:
Southwind pravi:
Hahaha, vi niste normalni, ljudje.. Ko oseba dela flek, se samo pozna rdeč flek na mestu, nima pa nikakršne krvi v ustih, halo?!
Lp, Southwind tut če ne grizeš je komot kri veš.. ker nekateri majo bolj tanko kožo na vratu in valda pride čez pore kri ko žile popokajo haha, do zdej sm jst svojo sam narahlo grizlou po vratu... zdej bom pa še metulčka spacou xDD |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.