Življenje1 | 2 | 3 | >>• Timo3113
• Od: 22.2.2011
Življenje
25.4.2012 16:20
Zanima me,ali ste se že kdaj vprašali,kaj sploh je življenje,pač vprašanja v tej smeri...
sam se velikokrat sprašujem,kaj sploh je življenje,kaj/kdo smo ljudje,če ni vse le iluzija,zakaj smo tukaj,kako veš,da je vse res,kako veš,da čas mineva,kako veš,da ti možgani ne lažejo,zakaj svet vidimo v treh dimenzijah in podobno... če še kdo razmišlja o tem,bi prosil če napiše sem Hvala • TeenGirl
• Od: 23.3.2012
Re: Življenje
25.4.2012 17:25
Timo3113 pravi:Zanima me,ali ste se že kdaj vprašali,kaj sploh je življenje,pač vprašanja v tej smeri...
sam se velikokrat sprašujem,kaj sploh je življenje,kaj/kdo smo ljudje,če ni vse le iluzija,zakaj smo tukaj,kako veš,da je vse res,kako veš,da čas mineva,kako veš,da ti možgani ne lažejo,zakaj svet vidimo v treh dimenzijah in podobno... če še kdo razmišlja o tem,bi prosil če napiše sem Hvala Hei.. Večkrat se to sama sprašujem, zakaj sploh živim, zakaj sem ravno jaz prišla na ta svet, kako bi bilo če me ne bi bilo, ali če bi živela drugje, v preteklosti,...Je še kar zanimiva tema tole, o kateri se da razpravljati cel dan in celo noč. • rose1
• Od: 27.2.2012
25.4.2012 19:14
Mene so odkar pomnm začele zanimat te stvari. Bla sm tut zlo depresivna ker si mi je zdel vse brez smilsla "sj bom itak umrla, zakaj se sploh trudm" pa te fore. Ne vem več s kero knjigo se je začel, uglavnm na začela sm brat knjige na temo življenja.
Priporočam Pogovori z bogom ( pa nism pripadnik nobene vere, da navte rekl kva sm zdj neki verna duša), in pa Potovanje duš, pa Usoda duš. To je vse, kar morš vedt za začetek Glede tridimenzionalnosti se gre pa za to, da ta tridimenzionalnost pomen vidnost materije an, mi smo pa trenutno priklenjeni na materijo an, razn seveda če se ti tako imenovano odpre trejte duhovno oko al neki, zato eni lahko vidjo avre pa to. Uglavnm jst mislm, da je zemlja veliko gledališče, mi pa smo igralci • TeenGirl
25.4.2012 19:25
rose1 pravi:Mene so odkar pomnm začele zanimat te stvari. Bla sm tut zlo depresivna ker si mi je zdel vse brez smilsla "sj bom itak umrla, zakaj se sploh trudm" pa te fore. Ne vem več s kero knjigo se je začel, uglavnm na začela sm brat knjige na temo življenja.
Priporočam Pogovori z bogom ( pa nism pripadnik nobene vere, da navte rekl kva sm zdj neki verna duša), in pa Potovanje duš, pa Usoda duš. To je vse, kar morš vedt za začetek Glede tridimenzionalnosti se gre pa za to, da ta tridimenzionalnost pomen vidnost materije an, mi smo pa trenutno priklenjeni na materijo an, razn seveda če se ti tako imenovano odpre trejte duhovno oko al neki, zato eni lahko vidjo avre pa to. Uglavnm jst mislm, da je zemlja veliko gledališče, mi pa smo igralci Če si starše sama izbereš in svoje telo, itd...zakaj si izbereš takšne starše, ki izvajajo nad teboj nasilje, takšno telo, zaradi katerega se celo življenje pritožuješ...?? • rose1
25.4.2012 20:17
Ker hočeš to doživeti, želiš izkušnje. Vem da se sliš nemogoče oz. neumno in tako naprej, ampak če pogledaš širše, razumeš, da s tem ko to doživiš začneš pač ceniti nenasilje, tega nikomur drugemu ne privoščiš in tako naprej, pač izoblikuješ svojo osebnost. Vem, da bi mi zdj zih nekdo, ki bi to bral in doživel naprimer posilstev, na gobec • TeenGirl
25.4.2012 22:11
rose1 pravi:Ker hočeš to doživeti, želiš izkušnje. Vem da se sliš nemogoče oz. neumno in tako naprej, ampak če pogledaš širše, razumeš, da s tem ko to doživiš začneš pač ceniti nenasilje, tega nikomur drugemu ne privoščiš in tako naprej, pač izoblikuješ svojo osebnost. Vem, da bi mi zdj zih nekdo, ki bi to bral in doživel naprimer posilstev, na gobec
Aha, še kar zanimivo..sam zakaj nekateri ne morejo met otrok in se trudijo pol zlo dovg, na koncu pa jim le uspe..kaj bi pol to blo po tvoje, da si jst želim da sta ta dva moja starša, njima pa ni ravno do tega, da bi bla ravno onadva moja starša al kak ? • rose1
26.4.2012 14:29
Menda se to, kdo bojo tvoji starši, partner in tako naprej zmenmo že preden se naši starši rodijo ane, tko da ne more pridt do tega, da bi se jim vsill Un k si sprašvala za starše, ki hočejo otroka pa ne morjo al kaj pa ga pol dobijo, je pa pomojm to, da pač so se odločili za to izkušnjo, čeprav ne zavestno an. Mogoče bojo s tem mel svojga otroka še rajš pa tko naprej. Čeprov večkrat zasledim, da se duše z novim telesom rodimo takt, ko so planeti lih tko postavljeni, kokr so bli v času naše zadnje smrti. In pol to povezujem, da pač tista duša tistima dvema staršema si ni mogla rodit dokler niso bli planeti tko an • TeenGirl
26.4.2012 15:16
rose1 pravi:Menda se to, kdo bojo tvoji starši, partner in tako naprej zmenmo že preden se naši starši rodijo ane, tko da ne more pridt do tega, da bi se jim vsill
Un k si sprašvala za starše, ki hočejo otroka pa ne morjo al kaj pa ga pol dobijo, je pa pomojm to, da pač so se odločili za to izkušnjo, čeprav ne zavestno an. Mogoče bojo s tem mel svojga otroka še rajš pa tko naprej. Čeprov večkrat zasledim, da se duše z novim telesom rodimo takt, ko so planeti lih tko postavljeni, kokr so bli v času naše zadnje smrti. In pol to povezujem, da pač tista duša tistima dvema staršema si ni mogla rodit dokler niso bli planeti tko an Tole mi postaja zmeri bol zanimivo. Katere knjige (razen : Pogovori z Bogom, Potovanje duš, Usoda duš) pa si še prebrala ? • rose1
26.4.2012 15:28
o super Več se pa zdj niti ne spomnm. Čeprov zdj pa velik tut berm tele knjge, pozitivno mišljenje pa to, zlo zanimiv npr. Skrivnost, al pa skrivnost za mlade, Moč, in tako naprej, če te zanima mal pobrski po spletu Sej če pogledaš v knjižnici pod temo duhovnost (tm k so vere pa to), al pa psihologija, pa jih maš tm ogromn A te še kj zanima? • TeenGirl
26.4.2012 15:58
rose1 pravi:o super
Več se pa zdj niti ne spomnm. Čeprov zdj pa velik tut berm tele knjge, pozitivno mišljenje pa to, zlo zanimiv npr. Skrivnost, al pa skrivnost za mlade, Moč, in tako naprej, če te zanima mal pobrski po spletu Sej če pogledaš v knjižnici pod temo duhovnost (tm k so vere pa to), al pa psihologija, pa jih maš tm ogromn A te še kj zanima? Takoj ko bom lahko bom šla v knjižnico in začela mal take knjige brat. Kaj pa glede tega ''konca sveta'' in te teorije da naj bi Maji napovedali konec sveta leta 2012. Če se lahko hipnotiziraš in ''pogledaš'' v prihodnost, vidiš samo sebe al tud kakšen bo svet, če sploh še bo...le kaj se bo zgodilo ko bo konec sveta (ne mislim po logični razlagi - da pač ne bo nikogar več na svetu, ampak bolj filozofsko, kje bomo vsi ljudje, bomo samo še en delček vesolja).. • rose1
26.4.2012 16:20
haha ne bo fizičnega konca. Nobenega meteorita ne bo, sonce ne bo ugasnilo, živi bomo še naprej. Heh sm ti čist pozabla povedat - prejšn tedn sm prebrala tut Prelomno leto 2012. Pa ne samo ta knjiga, že v večih knjigah sm zasledila ko so to temo omenjali, in zanimiv, da so ble vse knjige nekako enotne, a štekaš, ni mel kr vsak ene svoje teorije.
Gre se za to, da bo samo neke dobe konec. Ne fizične dobe ampak zavestne. Menda bomo zavestno zrasli. Na zemlji naj bi se odprli neki kanali, skozi katere bojo na zemljo prihajale neke energije, ki bojo spodbujale dvigovanje naše zavesti. Kokr se spomnm, se bo en odpl že junija al kuko že, en pa decembra, ta datum si pa že sigurno zasledila že v medijih. Do decembra jih/nas bo na višji stopnji že 18% prebivalcev na Zemlji, po tem letu pa bo začela ta številka slikovito naraščati. Neki je fora, da do leta 2032, pol je pa zlata doba al kuko, ne spomnem se več heh. Vse to naj bi bil tut razlog, zakaj nas je na zemlji kar 7 milijard an, ker si je velik duš želel utelest lih v tem obdobju, ker nam bo to hitrej pospešl osebni razvoj Ko je bla mami na regresiji, je šla pol še tut v progresijo, seprav, da je šla v prihodnost mal pogledat, pa se je vidla bol staro, seprav ne bomo še letos umrl haha. • rose1
26.4.2012 16:28
Če se lahko hipnotiziraš in ''pogledaš'' v prihodnost, vidiš samo sebe al tud kakšen bo svet, če sploh še bo...
Sori sm spregledala prej. Ja mami je šla pogledat sam svojo prihodnost (ampak ni vidla nevem kaj, sam samo sebe staro, zadovolno, pa učala je mela haha). npr. njena prjatlca, k sta šle skup, je šla pa pogledat jo je pa zanimala prihodnost zemle, pa je menda neki vidla, da pingvini umirajo pa tko heh. Drgač če te zanima prihodnost zemle, maš to v knjigi Odkrivnje preteklih in prihodnjih življenj (ker tm klienti vidjo svoj lajf iz prihodnosti, in pol opisujejo kaj je an), tut za še 3000 let naprej pa tko. čeprov nekje sm pa zasledila, da ni nujn, da bomo glih na takšni frekvenci, kokr so oni an, seprav to pomen, da ma zemlja več vrst prihodnosti, odvisno na keri frekvenci smo, no ampak to je še men mal prezakompliciran haha • Timo3113
26.4.2012 17:54
se opravičujem,ampak imam nekaj vprašanj na to in še na druge teme:
-kaj potem splho je sedanjost? -kaj nas nadzira?po prebranem predpostavljam,da so naša telesa oz. vse skupaj podobno igrici Sims -je možno pogledati svojega partnerja v prihodosti? -če je kdo kaj bral na to temo,kaj je po smrti? -zakaj se svojih prejšnjih življenj ne spomnemo? -če je še kdo bral kaj o TELEPATIJI! Hvala • TeenGirl
26.4.2012 18:27
In kaj bi naj zlata doba pomenla ? Drugač je zlo zanimiva tema to, se da razpravljat dan in noč o njej. Všeč mi je ta teorija nastanka in te energije, ki so nas ustvarile, nas povezujejo. Jst mislim da je sedanjost en trenutek ujet med preteklostjo in prihodnostjo, ker če logično pomisliš, je tko, sedanjost takoj mine, naslednji trenutek je to že preteklost. Pomojem nas nadzira neka energija, višja sila, ki nas je ustvarila. Bi blo zanimivo pogledat svojega partnerja, kakšen bo, zakaj ravno on,...Po smrti je reinkarnacija, ponovno rojstvo. Jst mislim da po smrti nihče ne 'umre', ampak se naša duša pretvori v energijo iz katere je nastala, potem pa ta energija rabi določen čas in potem iz te energije spet postane človek. Zato pa imamo prejšnja življenja. Saj nekateri se spomnejo prejšnjih življenj, veliko je teh zgodb, mogoče si se kdaj zamislu, ko si vido katero osebo, doživel kak trenutek, pa si mislu zakaj se jst tega spominjam, zakaj mi je to tko všeč, zakaj ves čas razmišljam o tem..Ker pa nisi pomislu da bi to lahko blo 'ostanek' od prejšnjega življenja, si mislu, se pač ne spomnem, se bom pa že... Pomoje znamo vsi 'uporabljat' telepatijo. Glede na to, da velikokrat s katero osebo isti trenutek rečeta isto besedo, prebereš misli nekomu, ko želiš nekoga poklicati, vidiš da te tista oseba že kliče, ko nekaj močno čutiš, pa je to res tako - intuicija. • rose1
26.4.2012 20:14
timo 3113.
hm sedanjost, nevem točn kaj mislš s tem, sedanjost predvidevam pač to kar misliš, da se dogaja ta trenutek ane, ampak sedanjost spet predstavlja nek čas, čas pa, če pogledate moj komentar v eni drugi temi, ne obstaja. Obstajajo naše iluzije, ki predstavljajo čas. V resnici pa se vse dogaja zdaj. haha sims, to men deluje kokr da smo mi eni odzgor, pa da opravljamo ke dol, al ti misliš, da nekdo opravlja nas? Mi sami se uparvljamo. Naša duša se naseli v telo (sicer nekateri čist praviln pravjo da je duša obleka telesu, če smo natančni). Nism zdj še čist naštudirana an, k ma pol še neki veza kao zavest, podzavest, višji jaz in te scene, te pojme še sploh ne poznam čist. Ampak lej ne se bat da nas en opravlja, sami se opravljamo, imamo svobodno voljo Ja moja mami, je bla na eni delavnici k so mel lih to temo ja, ona je vidla mojga atija, ampak samo kot postavo, ker če bi ga vidla u fejs bi se zih ustrašla, k je bil že takt mal siv haha. Naprimr en drug na delavnc je pa reku,da je vidu svojo punco. Kaj je po smrti sm prebrala v Potovanju duš in Usoda duš, pa še en knjige sm naštela. pač tvoja duša zapusti telo, počuti se osvobojeno materije, če je dožvel lih nepričakovano smrt, si še mal zmeden, potem te včasih pričaka duhovni vodnih, al pa kakšna zate pomembna oseba ki je že umrla in tako naprej. Tut kak peku ne obstaja, haha če je mogoče koga strah. Spomin na prejšne lajfe mamo zablokirane z razlogom. Kaj bi se po tvoji glavi motalo, če bi vedel, da te je naprimer sošolec v prejšnem življenju kruto umoril? To že nebi blo dobro an Mogoče pa ti je kaj še vseeno ostalo v spominu, pa se tega ne zavedaš? ti kakšna dežela ali kultura še posebno privlači? Telepatija-sporazumevanje z mislimi. To naj bi bilo dejavno v nekdanjih visoko razvitih kulturah-naprimr stari egipčani v templjih..pač so bli že tok na te višje frekfence naravnani, da so premagali omejitve materije in so se lahko sporazumevali po tem. Zanimiv primer iz sodobnosti, ko sta dva človeka delala poskus, da sta bla na različnih koncih sveta, in sta se zmenila da vsakič, ko se bosta močno skoncentrirala drug na drugega, da si to zapišeta, al pa ko bosta kr naenkrat pomisnla da drug druzga. In ko sta si pokazala zapiske, sta ugotovila, da se datumi in ure ujemajo Teengirl Do zlate dobe naj bi se vsi ljudje zdvignili na višjo zavest, kar posledično pomeni tudi lepše življenje an, zato se imenuje zlata. Koledarji pa po tem letu niso napisani zato (menda), ker naj bi ble načrtovane spremembe tok izjemne, da starodavni modreci niso mogl napovedat prihodnosti po tem datumu. Ja to s telefoni se tut men ful dogaja. Pumislm na enga, pa me že pukliče haha, al pa že kr vem, da bo en mesič na fonu, pa že pugledam pa mi pol čez tri sekunde zabrni haha. Zlo sm vesela, da se o teh stvareh pogovarjamo na tem forumu k vidm da tut vas zanima • Timo3113
27.4.2012 9:08
približno začenja doumevati in kdo ti zablokira spomin na prejšnja življenja? in,kje za vraga nej bi use to bilo,če pa naj bi bilo po zakonih fizike vse to nemogoče? • rose1
27.4.2012 10:14
tudi ko umreš veš, da si to ti. Takrat se ti bo pavzaprav še marsikaj razjasnilo Glede dokazov.. je že dokazano, da se energije ne da unitičiti Duhovni svet.. ne morem materialno povedati kje je, ker ta svet ni materija. Je neka druga dimenzija, ki je naše oči ne zaznavajo. Če pa bi se naše tretje duhovno oko odprlo oz. bi mi v času življenja mal smuknl iz telesa (tut to se dogaja, možno doseči med globoko meditacijo Ko umremo se odpravimo v naš pravi dom, kjer poznamo tudi druge duše, prijateljice, ki te veselo pričakajo. Nato gremo ponavadi na samo, da razmislimo o ravnokar preteklem življenju. Mogoče bi to koga spominjal na to, kokr krščanska vera prikazuje sojenje, če si bil v življenju dober ali slab, pekel ali nebesa. Ampak ne! Tudi če smo morili, ne gremo v večni ogenj blabla, ampak samo mi sami bomo spoznali, da smo ga kaj lomili in s tem ne bomo lih zadovolni an. In ko bomo pripravljeni, se bomo spet utelesili in probali to popraviti. Ampak ne za to, ker bi nekdo od nas to zahteval, ampak, ker bomo sami vedeli,da je tako prav Zablokira..hm enkat sm brala knjigo devet stopic, kjer spremljamo dušo, ki se pripravlja na utelešenje. Vedno večje je telo v maternici, vedno bolj se duša povezuje s telesom in materjo. In posledično tut vedno bolj pozablja na te stvari. Menda nam zablokira naš duhovni vodnik, ker ve, da je to za nas glede na našo stopnjo najboljše. Tudi če greš na regresijo, da bi se spomnu kakšnega od prejšnih življenj, ti vodnik lahko dostop do tega zablokira, če meni, da še nisi pripravljen na takšne informacije. Sicer dojenčki še ne pozabjo vsega an, še vedno ve, ampak postopoma, ko se otrok nauči govoriti počasi pozabi dokončno. Kot zanimivost, zakaj dojenčki spijo več od odraslih: ne ker bi to telo od njih zahtevalo, ampak ker duša to zahteva od telesa. Težko je kar naenkrat biti priklenjen v telo, v materijo, zato se počasi privajajo in čas še vedno preživljajo v duhovnem svetu. • Timo3113
27.4.2012 14:18
potemtakem je duhovni vodnik nekakšen človek na višjem nivoju?
in to je nekako vsa resnica o svetu?ni potem ničesar višjega?kaj je najvišja stopnja?s kakšnim namenom vse to obstaja?kod,zakaj? se opravičujem za toliko vprašanj,ampak mi je ta tema zanimiva in dosti nepoznana do sedaj • rose1
27.4.2012 14:54
ni problema, ti kr sprašuj Ja naš vodnik je že na višji ravni ja, on pa ima prav tako svojega vodnika in tako naprej. Zemljini prebivalci smo pravzaprav še v vrtcu Naš univerzitetni namen je doseči, da se spojimo z glavnim virom (eni temu pravijo bog). Tako so potrebna ponavadi tisočletja utelešenj, tudi na drugih planetih, da dosežemo najvišjo stopnjo. Fora je, da je Bog VSE. Tudi mi. Ampak se tega ne zavemo. Ko se zavemo in pravzaprav doživimo boga v sebi, oz. zavestno postanemo bog, takrat enkrat pomojem je tudi nek konec tiste duše. Takrat se zares spoji z božansko energijo. Ta energija vira, pa rojeva tudi nove duše, in krog se spet začne Hm mislm da je blo neki razložen o nastanku vsega v knjigah Pogovori z bogom. Če se prov spomnem, je blo, da je na začetku obstajal pač samo ta vir (ne me sprašvat od kje je pa ta vir nastal, ker ne vem. Menda obstajajo še nad viri al kuko, to je zapleteno madonca) in ta vir je hotel svojo božanskost tut občutt in s tem je ustvaril nasprotje al kuko. Nastal je veliki pok, in duše so se začele utelešvat. Bog skozi nas (provzaprov si ti del boga ane) izkuša vse to. A veš za kaj obstaja svetloba? Zato ker obstaja tema. A veš zakaj obstaja radost? Zato ker obstaja žalost. Iz tukaj tudi zgodba o Adamu in Evi. Onadva pravzaprav predstavljata vse ljudi, ki so na zemji. Človek je izkusil zlo, da je lahko sploh občutil nasprotje • Timo3113
27.4.2012 15:16
kako pa zgledajo tej vodniki,kako komuniciraš z njimi ko si v telesu (npr. zdajle) pa po smrti?
kako izgleda ta razlika v stopnjah duše? to pomeni,da so na drugih planetih tudi duše. kako komuniciramo med seboj,pa kam pravzapra gre naša energija po smrti? še nekaj.kaj pa je glede evolucije,pa znanosti pa tega?kako da to napreduje' in še nekaj-moja duša je na zemlji zdajle ane. je možno,da bo potem moja duša nekoč na drugem planetu? si mogoče kje prebrala,kaj dejansko je najvišje v tej piramidi duš? • rose1
27.4.2012 16:04
zgledajo kot vse duše ane (skupek energije), sicer na začetku ko umremo, kokr vem, ponavadi prevzamejo značilnosti nekega telesa, ki ga mi poznamo, saj je možno da smo bli z njim že morda v nekem stiku iz kakšnega življenja. Izžarevajo veliko ljubezen, včasih so pa tut mal strogi no haha. Če jih prosimo za pomoč al pa tut ne, za vodstvo, nam bojo najbrž v kakšni obliki poslasi sporočilo. Mogoče te zanimajo tudi angeli? Njih je pa na trume in si zelo želijo pomagati, ampak jih moraš najprej prositi an, jih spustiti k sebi, drugače nimajo dostopa do tebe, ker imaš ti svobodno voljo. Z vodnik komunicirati - začni z jogo, meditacijo - uglavnm prečisti svoje mislli, umiri se.. in pol če ti je namenjen z nimi komunicirati se bo ali bojo že prikazal. Al pa jih boš samo čutil in pač razumel njihovo sporočilo. Al pa dejansko slišal. Dej še mal po netu pobrski, ful je tega opisan, pa postopki pa use.
Razlika v stopnji duše.. bela- čistost, jasnost, nemirnost srebrna-eteričnost, zaupanje, prilagodljivost rdeča-strast, intenzivnost, občutljivost oranžna-živahnost, impulzivnost, odprtost rumena- zaščitnosštvo, moč, pogum zelena-zdravilnost, hranilnost, sočutje rjava-utemeljenost, strpnost, marlljivost modra-znanje, odpuščanje, razkritje škrlatna-modrost, resnica, božanstvo Na zemlji se menda tisti z šrklatno barvo ne utelešajo več, tud modrih ni veliko, menda primankuje tudi zdravilcev. Prehod iz ene barve v drugo je počasen, seprav ni kr naenkrat iz rumene v zeleno, se v energiji pretaka več odtenkov, seprav maš poglavitno barvo, zraven pa so še manjše lise kakšne druge. V duhovnem svetu smo duše v skupinicah, približno po petnajst, nekje manj, nekje več. In eno to skupinico vodi in usmerja en duhovni vodnik, včasih dva. Med dušami komuniciramo telepatsko ane, nimamo ust Ja so duše tudi na drugih planetih in v drugih dimenzijah (tut škrati, vile, pa to obstajajo Kam gre naša energija- ja odvisno hh. Duhovi menda še vedno blodijo po zemlji, ker se z svojo smrtjo al čim drugim ne morejo sprijazniti. Imajo pa svobodno voljo, zato jih noben ne more prisiliti, da bi se vrnili domov. Gremo pač v četrto dimenzijo nevidno očesu. napredovanje znanosti in to - že večkrat sm zasledila, da zakaj smo v zadnjih stotih letih tok zelo napredovali, kokr so včasih za take stvari rabl po tisoče let- menda nam pomagajo nezemljani, ker želijo pospešiti naš razvoj. Sicer ne fizično ane, ampak v teh znanstvenikih ustvarjo idejo in tako naprej. Nekje sm pa zasledila, da nam pomagajo tudi ljudje iz dalne prihodnosti, kjer že poznajo potovanje po času Da, možno je, da se utelesiš na drugem planetu, če se odločiš Najvišje je božanska energija, bog, vir, kakor koli že uzameš • TeenGirl
27.4.2012 16:10
Am..Zakaj pa potem dokažejo da boga ni ? Zakaj obstaja vera ? Zakaj enostavno znanstveniki ne dokažejo da vera je ali pa da je ni ? Kako pa se je sploh vse začelo (človeštvo) ? Kaj pa vse tiste zgodbe o demonih, svetnikih,...?? • rose1
27.4.2012 17:01
a zakaj ni dokazano. Zato ker za znanstvenike oz. dvomljivce bi blo dokazano šele, ko bi se jim Bog v neki obliki pred nos postavu in reku da je Bog. Sej tko so tut nastale vere. Bog se je v različnih oblikah kazal ljudem. Zato tudi vse vere na nek način učijo enako bistvo. Ljudje so to vzeli za vero, kakšno stvar še mal priredili, še mal, da so dobli vpliv. Zakaj so obstajale vojne zaradi ver-vsak je bil prepričan, da je njegov Bog pravi - in imel je prav! Ampak vsi bogovi so bli pravi, tega pa niso vedeli in so se morili med seboj Svetniki, to so bli ljudje, ki so bli za tisti čas, v katerem so živeli bolj duhovno razviti (no ja, sj mjbi so zravn še kakšnega povprečneža poimenoval v svetnika haha). Za demone pa tut jst nevem. Zdj že vemo, da pekel ne obstaja ane. Obstajajo pa slabe energije ane. Ljudje so si sami ustvarl demone in dopustili, da je vplival na njihovo življenje. To je moje predvidevanje no. A kako se je začelo- veliki pok, nastanek planetov, potem sm pa brala v usodi duš, da duše (seprav na nek način je Bog stvarnik ane, ker bog je vse) z energijo ustvarjajo življensko obliko. Torej so ustvarile celice, posledično oblikovale naravo, živali, naposled človeka. Vsega tut še jst vsega ne vem, še delam na tej temi, da bi izvedela celo zgodovino zemlje oz. človeštva. Dejstvo je, da "zgodovina" v učbenikih in knjigah prerejena. Nekje namerno (naprimr. partizani v sloveniji so ubili tisoče ljudi, komunisti božji so to preprosto izpustili) in pa tudi nenamerno, človek je pač le človek, umes imajo menda prste tudi nezemljani (negativni) (preberte na internetu Prinašalci svita) V knjigah torej ne povedo, da so pred neandertalcem živele že visoko razvite civilizacije (Atlantida, Mu,..), vendar so same sebe uničile, menda je bla tudi vojna z nezemljani (in so nam pomagal, eni napadal..seprav niso vsi negativci hh). Igubili smo, oni so naše DNKa mal spremenil, marsikj so nam uzel, zj pa živimo v nevednosti, prevladuje spolni nagon in tako naprej. Ni se začela ravno na zemlji. Gotovo so že pred Zemljo obstajali drugi planeti in so bitja že bivala na njih. Am.. duša se naseli v človeka, ni pa človek, človek mora biti najprej fizično ustvarjen. Na drug planetih, kjer so drugačni pogoji za življenje so pač ustvarjena bitja, ki se prilagajajo tistim pogojem. Kot duša pa se lahko naselimo v tisto bitje na drugem planetu ja • TeenGirl
27.4.2012 17:11
Vav, kr ne vem kaj bi napisala. Zanima me pa še vse o regresiji in progresiji. Kam to it ? Kako to poteka ? Kaj se v bistvu sploh zgodi tam ? A to v mislih vidiš svoje preteklo in prihodnje življenje al si dejansko tam in se tega trenutka (da ti v resnici poizveduješ o svojem življenju) ne zavedaš..To je stanje hipnoze al kako ? Kako dolgo pa to traja ? A sploh izveš kaj pomembnega o tistem življenju takrat (npr. kak si živel, s kom, zakaj,...) ? • rose1
27.4.2012 18:43
Mami je šla na to, jst upam, da bom šla letos na poleti, upam da ne bodo mel kakšnih pripomb kr bom šele sedemnajst. V internet utipki regresija oz. progresija prihodoosti, pol se ti pa vn izpišejo spletne strani teh terapevtov. Ampak to morš res pazt no, da res dobiš nekoga, ki to zna in je dal skozi že veliko primerov in tako naprej. Možno je tudi, da če greš le iz radovednosti, da imaš blokado, ker naprimr ne bi blo dobr zate. Večina jih gre, če se želijo rešiti kakšnega problema in ne vejo iz kje sploh izhaja..naprimr strah pred vodo..mogoče se je v prejšnem življenju utopil Traja po kakšne dve ure, čeprov se teb zdi, da je trajalo velik manj. Izveš pa tolk, kokr je zate najbolš. Progresije pa jst niti ne priporočam no, ena ženska je enkrat pisala, da jo je terapevt neki **** ponesreč, in se je nevede prestavla v prihodnost in vidla svojo smrt in jo je zdej skos strah. Sicer zdj ne razumem, zakaj je njej vodnik to dopustil ampak dobr an, je bil že kak razlog hh. Nevem čist točn, zakaj je Jezus dovolil, da so ga pribili na križ. Nekje sm zasledila, da to spet sploh ni res, da so nas to eni zmanipuliral, da vidimo ene projekcijo izmišljeno, ker sj vidš an, k ga pogledaš na unmu križ se v teb prebudi ena slaba energija ane? zakaj jezusa upodabljajo vs čas ravn na križu?! Zakaj ne raje, kako predava. Tega jst tut nevem No sj za druge je bog že prej obstajal pa use, Jezus je govoril druge stvari, za osebnostni razvoj in tako naprej, kar pa nekaterim ni bilo všeč. Imel pa je svoje zaveznike, učence, marijo magdaleno in otroke, ki so po njegovi smrti to resnico raznašali naprej, in tako je nastala vera, ampak kmal je bla spet popačena hh. Avra človeka kokr vem predstavlja bol sedanjo energijo, kako si razpoložen, če si bolan, zaljubljen, in tako naprej. Une barve energije so pa pač duša. Bolj razvita je duša, bolj se njena barva spreminja po lestvici navzgor (od bele do škrlatne) Ja angeli tut obstajajo. Hh, jst sm si najprj rekla, ja a ni to spet ena krščanska traparija, ampak če dejansko pomislš , od kje pa so oni pobrali angele? Mami jih je že videla, men vem da so že pomagal Da boš srečen ali ne, ali boš imel srečo ali nesrečo, je v tvojih rokah. Karma so pomojem le okoliičine, sedaj pa se sam odločiš, kako boš ti reagiral. Nekateri imajo v življenju ves čas nesrečo, ker v vesolje ves čas pošiljajo negativne misli, in to jim vesolje vrača. Sepravi moč pozitivnih misli. Če ti rečeš, "sj vem, da bom spet ****" boš pol res |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.