...

bucbucbucika • Od: 24.11.2011 • Prispevkov: 47
... 23.4.2012 21:00
ne trebate odgovarjati, samo negi sen mogla svoja čustva razkriti..

omg.. sploh nevem zakaj sem tak ljubosumna?! & se bojim, da te bom zgubla,če pa te sploh nimam in te nikoli tuji nem mela. vem nikoli nem zadoti lepa,dobra za tebe in to me boli. nobena te nebo mela tak rada ko te mam jaz, zaponi si to .. samo ne pozabi da nem vedno tu za tebe. bon že spoznala koga, za kerega bon zadosti dobra in me bo mejo rad z vsemi napakami.mogoče ti bo kda žal, da si taki bijo do mene.. te boš vsaj vedo kak se jaz zaj počutin. nemren ti povejati kak te mam rada. </3
moren te pozobte,ven to samo ko pa je tak faking težko.
preveč te mam rada, da bi lahko bla tvoja prijatelca. Sad
vem, da neboš tega nikoli prebrau.in, da nikole neboš zvedo kej čutim to tebe.. ;(..

Hf.
nevem77 • Od: 25.3.2012 • Prispevkov: 14
Re: ... 15.5.2012 20:06
predlagam da mu poveš Smile laži ti bo.
Jok3r • Od: 22.7.2009 • Prispevkov: 606
Re: ... 15.5.2012 22:38
****š ljubezen, ****š prijateljstvo, človek je ustvarjen samostojen...
disketa • Od: 26.7.2009 • Prispevkov: 310
Re: ... 16.5.2012 20:30
Jok3r: prvi ljudje so bili še kako odvisni od svojega 'tropa'.

Sicer pa, neymarismylife1997, nesrečna ljubezen pri tvojih letih ni nič nenavadnega in čisto nič hudega, tega bo v tvojem življenju še veliko. Ti bo že prišlo prav za naprej, ko boš našla nekoga ki te bo cenil in ljubil tako, kot si.

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.